reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Haha moja też jak mnie widzi przy kompie to nie daje słowa napisać:)
My jesteśmy już w domu. Ola nie śpi od 11. Trochę marudzi ale stwierdziłam, ze jak nie to nie. Muszę trzymać się mocno swoich postanowień, nie denerwować się i nie zmuszać jej do niczego. Dałam jej swój portfel to się zajęła wyciąganiem wizytówek:) Dobrze, ze jeszcze nie chomikuje mamusi banknotów.

reklama
Witajcie wieczornie
nesia, e-kord buziaki dla dziewczynek :-)
Monia powodzenia w przeprowadzce.
neska a jak z płcią? Kolejne usg potwierdziły chłopca? Macie już wybrane imię?
k_aralajna sukienka śliczna :-)
polusia pochwal się zdobyczami, Ty to dzisiaj zrobiłaś 200% normy :-D
Przemek dzisiaj 2 razy spał w dzień, już dawno się to nie zdarzyło. My dzisiaj idziemy do znajomych sąsiadów. Dobrze, że mieszkają pare domów od nas to nawet wężykiem A. dojdzie do domu.

A ja mam do Was pytanie: Ile jeszcze oprócz Przemka jest bezzębnych marcowiątek?

Moje dziecię już śpi, była "wypompowana" :) Nauczyła się schodzić tyłem z kanapy i namiętnie to ćwiczyła całe popołudnie:) Ależ jestem dumna z mojej bystrachy.

nesiaa zdolniacha z Olci rośnie :)

a moje dziecko chodzi co prawda nie samo jeszcze ale z pchaczem i to za jedną rękę - tak na prawdę to widzę że to tylko tak asekurancko niż z potrzeby :) zasuwa ile fabryka dała w tych małych nóżkach :) śmiesznie to wygląda :)
lecę prasować bo mam wielką , ogromną furę :)

ramari tak będzie chłopak :tak::tak:dwóch różnych lekarzy to potwierdziło i będzie miał na imię chyba Emil:-) Szczerze mówią nie wyobrażam sobie już innego imienia ale nie wiem co nam wpadnie do głowy jak go zobaczymy:confused:A poza tym nie chce mi się głowić nad innym imieniem:no::no:

u nas już też imię wybrane :) widzę same chłopaki hehe :)

ja uciekam, moje dziecko śpi, mam dziś lenia, jest mi ze wszystkim coraz ciężej , dobrze, że mam pomoc M. chyba bym wykitowała inaczej.

my bylismy dzis w palmiarni, potem Niko szalał, biegał w koło stołu i sie chichrał głosno...i nakazde moje NIE WOLNA, DZIDZIA TEGO nie moze to też się smiał :-) potem porobiłam porządku w ciuszkach chciałam pare wystawic na allegro i karta mi sie popsuła i nie mogę fotek robic:(
Niko tkai łobuz ze za jedną rękę dosłownie biegnie ..

własnie z Ł. siedzimy i oglądamy spacerówki tzn parasolki i mamy mętlik.

reklama
nesiaa moj Redan tez dzisiaj mial jedna drzemke 10-11.30, i dopiero o 7 padl...ostatnio cos tak mu sie odwidzialo, nie rozumiem jak on nie musi spac...dodam, ze w nocy kiepsko spi, a pobudka o 5-6...no ale Mlody nie jest wlasnie marudny...

Marciaa Redan tez jak tylko powiem nie, to tylko usmiech lobuzerski...ja tez szukam spacerowki juz z miesiac i nic mi sie nie widzi :(

Do góry