reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej dziewczyny.

dzisiaj troche stresujacy dzien sie zapowiada, bo zaczynam pakowac rzeczy.
Maz planuje juz dzisiaj tam spac. Ciekawe czy sie uda wszystko przewiezc... ha...

w sumie na dwa samochody bedziemy wozic. Tesciowa sie zaoferowala. :-) a ona ma combi , takze lodowke i wieksze rzeczy do niej :-)

Monika super!! Tak jak dziewczyny piszą na swoim jednak najlepiej :)

polka zdrówka!!!! Wam wszystkim!

Natalka już też wstaje pięknie z podłogi pupa w górę i dalej idzie :) i dzwiga wielkie rzeczy!! wczoraj pufe przyciągnęła weszła na nią i grzebała w taty narzędziach :D cwaniara :) A kochany braciszek nauczył ją strzelać i przy tym wydaje dźwięki :) a my z mężem uwijamy się ze śmiechu :)

ccaroline85 a to spryciula jedna :-):-):-D:-D
Mojemu Błażejkowi ani się śni chodzenie, tzn czasami pochodzi troche ale tylko za rączki wie jednak że jak pacnie na kolana to szybciej dotrze do celu:-p

Witam!
My zaraz zbieramy się do domku. Strasznie wieje i nie wiem jak dotrzemy z Olą do auta,chyba nam głowy urwie:( Noc dziś straszna u nas. Ola źle spała, nie wiem czemu. Poza tym wyszła jej jakaś wysypka na policzkach, szyjce, za uszami i troszkę na rączkach. Matko od czego to może być?? Ostatnio zjadła jajecznice z żółtka ale zostawiłam jej trochę białka, może danonek, może mleko krowie. Ale to wszystko już jadła wcześniej i nic nie było. Dziewczyny co myślicie? Iść do lekarza? Dodam, że chyba ją to swędzi.
Monia trzymam kciuki!
E-kord buziaki dla Twojego maluszka.
Miłego dnia!

Witam!
My zaraz zbieramy się do domku. Strasznie wieje i nie wiem jak dotrzemy z Olą do auta,chyba nam głowy urwie:( Noc dziś straszna u nas. Ola źle spała, nie wiem czemu. Poza tym wyszła jej jakaś wysypka na policzkach, szyjce, za uszami i troszkę na rączkach. Matko od czego to może być?? Ostatnio zjadła jajecznice z żółtka ale zostawiłam jej trochę białka, może danonek, może mleko krowie. Ale to wszystko już jadła wcześniej i nic nie było. Dziewczyny co myślicie? Iść do lekarza? Dodam, że chyba ją to swędzi.

u nas też takie coś się pojawiło, lekarz powiedział że alergiczne pewnie , narazie przez 7 dni mamy smarowac kremem Locoid ( na bazie hydrocortisonu) po dwoch smarowaniach wyraznie zanika :)

polusia a Tobie też lekarz przepisuje tabletki tego Isoprinosine?, bo ja mam po pół rozkruszać i rozpuszczac wmalej ilosci wody

Ostatnia edycja:
hello
ja juz po zakupach teraz usypiam mlodego, tzn on rozrabia w lozeczku ani mysli spac ;-)

monia
powodzenia!!

nesiaa
jesli ja swedzi to bym poszla bo to szybko moze nie zniknac samo, oby to nie byla jakas ostra alergia :tak:
a zle spac mogla wlasnie dlatego ze ja swedzialo, jakl pawelek byl wysypany to tez zle sypial...

ide wkleic foty sukienki na ts;-)ale sa takie nieprofesjonalne, nasza przyszla niania mi robila ;-)

u nas też takie coś się pojawiło, lekarz powiedział że alergiczne pewnie , narazie przez 7 dni mamy smarowac kremem Locoid ( na bazie hydrocortisonu) po dwoch smarowaniach wyraznie zanika :)

polusia a Tobie też lekarz przepisuje tabletki tego Isoprinosine?, bo ja mam po pół rozkruszać i rozpuszczac wmalej ilosci wody
tak, tylko Julka miała : 1 całą rano i wieczorem a w południe połowę, natomiast Pola ma w syropie 2x5ml

witam już jestem :)
ale poszalałam w lumpeksie za 40 zł obkupiłam całą rodzinę: teraz się piorą ale jak będę prasowała to zrobię zdjęcia bo kupiłam super ciuszki dla młodej, dla starszej zresztą też :)

neisaa buziak dla Olci *)

Monia trzymam kciuki za przeprowadzkę - witajcie na swoim :)

neskasuper że maluch daje znaki, a tak się martwiłaś a tu wsio ok :)

kochane a ja w biegu w ciągu godziny przygotowałam obiad dla nas i młodej, nastawiłam pranie i sprzątnęłam kuchnię. zaraz młoda wstanie więc będziemy przesadzać kwiaty. M dziś z racji tego że jest piękne słońce pracuje w ogrodzie: kończy kojec Fiony - wysypuje korą aby nie miała błota, kupił antetnę do cyfry + na dwa telewizory - hura w końcu mam kabel w sypialni :):) jeszcze ma taras zamieść jak zdąży :)
lecę bo młoda wstała i daje znaki aby ją wziąść :)

Witajcie!

Nocka bez rewelacji, ale teraz Mlody odsypia, wiec mam troche czasu...Juz biblioteke odwiedzilam, pranie, obiadek, zaraz troche posprzatam...

nesiaa e-kord buziaki dla corek!!!

Monia super, oby wszystko sprawnie poszlo, bez zbednych stresow :-)

nesiaa ja bym przeszla sie do lekarza :tak:

reklama
Do góry