reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

niesiaa e_kord całuski dla dziewczynek:***
polka dużo zdrowia dla Was!
marti dla Gabi też zdrówka!
neska faktycznie smutne z tym lekarzem...

Witajcie weekendowo! U nas biało!!! O nie, ja się na zimę już nie piszę!!!
Franio spał pięknie do 8, ale zasnął dopiero przed 21, a ok 4 była przebiórka bo się bidny przesikał...pierwszy raz założyłam mu pampka 4+ ...czy to może od tego...nie wiem...M dziś w domu i mimio, że jutro ma egzamin i musi sie uczyć to zapowiedział się z pomocą w domku:-)A ja lecę pod prysznic i na śniadanko, potem ruszam do rossmana...Dziś na obiad planuję zapiekankę makaronową tzw przegląd lodówki;-)
Miłego dzionka:-)

reklama
Witam.

Nocka ok,chociaz Bartus stekał,na mleko przebudził sie po 3 i obudził sie o 7 30 a ja polezałam do 8.Wyspana jestem,ale cos mnie głowa boli.U nas tez wróciła zima jest biało i słonecznie,wietrze nam pokoik przed Bartusiową drzemką.Mały cos znowu marudny jest tylko na rece chce.Dzisiaj dokonczam sprzatanie,bo wczoraj to tak zwierzchu zeby lepiej wyglądało jak ten pan Sławek przyszedł

polka duzo zdrówka dla Was!!!
neska to przykre z tym lekarzem,ale dobrze ze z dzidzią jest dobrze:)
ramari to super ze z dzidzią ok:)
marti dla Gabi zdrówka!
Moni zdrówka dla Olci!

Miłej soboty:)

hej dziewczyny.

dzisiaj troche stresujacy dzien sie zapowiada, bo zaczynam pakowac rzeczy.
Maz planuje juz dzisiaj tam spac. Ciekawe czy sie uda wszystko przewiezc... ha...

w sumie na dwa samochody bedziemy wozic. Tesciowa sie zaoferowala. :-) a ona ma combi , takze lodowke i wieksze rzeczy do niej :-)

Witajcie sorki ze mniej sie udzielam ale to wina M ktory śmieje sie jak odpisuje na posty wiec tylko was podczytuje czasem:/

K ma zdjety gips ale musi chodzic o kuli by nie wyrężąć nogi bo muszą mu wyjąć srube co idzie przez cala noge bo ogranicza mu ruchy wiec kolejne 2 mce w domu!!!!!!!!!!!!!! Nikt qrna wczesniej nie wspomiał o tym bardzo waznym fakcie - niby za 2 lata mieli wyjac calosc a tu nagle musza 1 śrube wyjąć 12 tyg po operacji ...wrrrr przeciez my razem oszalejemy!! Dobrze ze Gabrynia ma teraz tate na zawołanie:)

Monia trzymam kciuki za szybką przeprowadzke i witajcie na swoim:)
marti, Moni zdrówkeczka dla dziewczynek!!!
polka dla was tez zdrówka!!!
neska boshe to juz polowa ciąży <szok> ale ten czas zapiernicza - czyba czyjaś ciąża szybciej mi mija niż włąśna!!:D a czujesz juz ruchy??
ramari dobrze ze z Radziem ok-widze imię wybrane:)

dronka dzięki że pytasz:-) mały dał znać w 18 tc więc jak na mnie to dość późno ale strasznie się ucieszyłam.

Mnie czas w tej ciąży też szybko leci, przy dwójce dzieci niestety nie jestem w stanie jakoś skupić się na tym co się ze mną dzieje. W poprzednich ciążach dużo czytałam co się dzieje z maluszkiem i w ogóle "medytowałam" nad ciążą teraz nie mam na to czasu :-:)-(

dronka czyli Twojego K czeka kolejkna operacja ??Czy jak oni będą wyciągać tę śrube?? Na samą myśl: śruba w nodze mam ciarki:no::no:

reklama
o kurde dronka przez całą nogę? ile ona może mieć cm? dziwne, ja też miałam złamanie we wrześniu, zdjęcie gipsu listopad i faktycznie styczeń ( miałam wyjętą pierwszą śrubę, ale już kilka dni po zdjęciu gipsu normalnie chodziłam i pracowałam. kwestia przełamania się. napisz coś więcej. bo z tego co pisałaś złamanie miał tak jak ja w kostce.

neska to tak jak ja, przy jasiu czytałam, sprawdzałam tydzień po tygodniu, a tu gdyby nie suwaczek bez kitu czasami dokładnie nie wiedziałabym który jestem tydzień.

Do góry