reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

może to otarcia? mamy identycznie na łydkach, smaruję już wszystkim pomaga na chwilę, kupiłam nawet pampersy 4+ aby było luźniej, i nadal są takie otarcia centralnie w miejscu gdzie są te zakończenia pampersów , kurczę niewiem , dziś posypałam mączką ziemniaczaną, a jak nie pomoże niewiem co wymyśleć.

reklama
Marciaa pieknie tam....

a Mlody znowu ma goraczke, do tego biegunke, ale jaka:szok:...karmilam go na krzeselku, nagle slysze kapanie, na podlodze cos co wyglada na wymiociny(sorki za opisowosc) leci z krzeselka...:szok:normalnie wylewalo sie z pampersa....mam nadzieje, ze znowu nie grypa... zasnal szybko, bez kolacji...

u nas tez czasami sa otarcia, jak sie brzeg pampersa przesunie, maczka ziemniaczana zawsze pomaga, ale to raczej na liszaje nie wyglada....Marciaa moze to od czegos innego?

to sa placki szorstkie na posladkach...na lydkach ich az tak nie widac tylko sa szorstkie fakt faktem bardzo duzo kupek robi i moze to od tych scierek. Moze kupic krem oilatum? chociaz teraz sie kapie w basenie 3x wtg i od chloru wysuszona.............nie wiem sama

karalajna jutro zrobie bo teraz juz wykapany i bedzie wojna ze go rozbieram. ja juz mam wizje AZS :O

te pampki jade juz 3 opakowanie i liszajki sie powiekszyly moze go to swedzi i stad te nocki'

aha no i policzki tez takie mu sie szorstkawe zrobily no ale nie mozlwe zeby skaze dostal skoro trabi mleczne posilki kaszki jogurty od 4 miesiaca. jestem zdziwiona bo on nie jest alergikiem hmmm mam zagwozdke

Ostatnia edycja:
marcia a to jest tuż na brzegach pampersów? bo u nas ewidentnie na zakończeniu pampersa i myślę że to otarcia, takie szorstkie. niewiem normalnie też.

nie nie na srodeczku posladkow

a powiedzcie czy wy jad dajecie wodę do picia to ja zagotowujecie?
ja wyczytalam ze jesli butelka wody jest swiezo otwarta i nie ma 24h to mozna niegotowac i zdarza mi sie tak ze mu daje niezagotowana odrazu z butelki...daje mamo to ja

marciaa a czy woda basenowa nie ujawniłaby się na całym ciele? nie wiem...może jakieś jedzenie?wodę daję gotowaną, ale zwykłą a nie butelkową
heronek zdrówka dla Redanka!

dziewczyny ale to po orginalnych pampersach?

myszowata moja Pola je co 3 -4 godziny i zjada wtedy wszystko co naszykuje ze smakiem i nie widzę aby brakowało między posiłkami tzn po oiadku zawsze owoce i między posiłakami chrupki bez ograniczeń

reklama
Do góry