reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam

monia rozmiary sa wszyskie dostepne! lacznie z xl ;-)

marcia straszniem ciekawa kolorku!! wklejaj fote!!!

my jedziemy kupic garniaka, odezwe sie wieczorkiem pewnie...
milego!!

reklama
Cześć:)Nocka spokojnie przespana:)Powoli się przyzwyczajam:)Pobudka o 7, małz dzis ma robotę w terenie ,jesteśmy wiec sami nie wiadomo do której:)Piekę klopsa z jajkami na obiad, dzieciom kapusniaczek jeszcze skończyc.Nieodwołalnie wspólny z synkiem spacerek zaliczymy, bo w tygodniu on jest w przedszkolu.Chcę dzis jeszcze rolety rzymskie z kuchni przepłukac z niecodziennych robót.We wtorek w przedszkolu przedstawienie dla babc i dziadków wiec mam wizytację teściów.Tez bedę musiała torcik zrobic.Wczoraj kupiłam zestaw 3torownic, bo starą wyrzuciłam i miałam tylko kwadratową.Wkrótce kolejne torty ,bo urodzinki dzieci 5.02 i 3,03:)
Fajnie wstac wyspana i pełna energii:)Czy to zasługa diety?:)Miłego łikendu łomeny moje:)
Marciaa foto dawaj po księdzu:)

Witam!
U nas polowa nocy spokojna a druga polowa taka sobie. Ola niby spala ale krecila sie caly czas i ja nie moglam spac. Chcialam zajrzec czy nie pojawia sie kolejny zabek ale nie da sobie zagladnac. Jak wy to robicie?? A i jakich szczoteczek do zabkow uzywacie? Pora cos zakupic:)
Szaro, buro dzis. Sniezek pruszy. W planach mamy dzis tylko isc do dziadka po sasiedzku z prezentem.
Milego dzionka!

Witajcie weekndowo. Gabek sie bawi sama-pewnie dlugo to nie potrwa:/ ale moje dziecie chodzi spac o 22- 23 wiec ja nie mam sily na BB czasem poczytam z 1-2 strone bo wiecej mi nie daje...jejku bardzo ABSORBUJĄCA JEST!! i od paru dni przestwaim jej rytm dnia jej i 2 dni sukcesy -zasypia o 20...a gdzie te piekne czasy kiedy zasypiala o 19!! i wtedy wieczorem bede was nadrabiac:)
Karolaja - suknia i futerko bombowa :)
Nessia podobne plany do dzidka po sasiedzku idziemy tylko:)
i wszystkim zaległym solenizantom buziaki:***************

Nessia ja mam szczoteczke na palec Canpola ale musze kupic zwykłą bo tą mnie gryzie że nie moge jej myc zębów bo boli palec nie miłosiernie:) wiec jak Oli wyjdzie 2 jedynka to bym sie zastanowila nad zwykła a nie na nasadka na palec:D:D:D

dzień dobry :)
nocka fatalna chyba małej idzie dolna dwójka, co chwila pobudki były. ja już po zakupkach, teraz sprzątanie w domku a potem impreza w szkole dla dziadków.
torcik zrobiony więc potem u mnie w domu ciąg dalszy :)
szczoteczkę mam taką z rossmana gumową ale nie na palec, jest super bo tak jak teraz idzie ząb to mała ją gryzie :)

lecę zrobić zupkę małej, miłego dzionka :)

reklama
a paste używacie? ja używam taką od 0 miesięcy i oczywiście jasiowi bardzo smakuje hehe
ja nie stosuję pasty,pytałam stomatolog i mówiła, że narazie to zbędne i dodała właśnie, że Mały niepotrzebnie się jej nałyka - także u nas tylko woda, może po roczku spróbuję pasty jak Franek nabierze jakiejś świadomosci tego mycia zębów

Do góry