reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Mirosia buziaczki dla syneczka:*** bedziecie sie śmiała ale kupiłam Milence majteczki 3pary + koszulka za 9zł z 30 świnką Peppą:)Na lato będą albo póżniej:)I sukieneczkę na lato za 11zł z kolekcji zeszłorocznej .Takich pojedyńczych sztuk pełno różnych:)Rekawiczki cieplutkie na nastepny sezon:)Jem jogurt i trochę w necie posiedzę:)

hej!!!
Buziaki dla Nikosia i Aleksandra!!!

Karlajna sukienka boska !!! Futerko też niczego sobie :) ale będziesz pięknie wyglądać.

Polusia no tu mały problem z kim Franko :( by został ale często M.by mógł bo ja pracuje dzień,wolne, noc, wolne, i znów dzień więc 7-8dniowek w miesiącu :) może by sąsiadka dała radę :)

Nie było mnie bo chodzę jak struta od wczoraj przez gorzkie słowa T.więc tylko podczytywałam. Byłam z Franko u jego kolegi 1dzień młodszego. Kurde przerosł nas kolega i znów zastanawiam się czy oby Franko zdrowy całkiem.
Babcia zadowolona z prezentów od wnuków :) na szczęście. No tylko dla dziadka nie skończyli i jutro rano trzeba wstać i dokończyć.

Dziś padam na twarz jak nigdy. @ mnie wykończyć chce :( kurde to jest największy plus zafasolkowania he he brak @

Kurde wysłali mi zaproszenie do ankiety o budyniach i mam problem z zalogowaniem się na streetcom :(

I znów weekend, ale ten czas leci szybko :(

Idę czytać pozostałe wątki :)

reklama
Marciaa udanej kolędy;-)No i ciekawa jestem bardzo nowych włosków!
marela buziaczki dla Alanka!
monia zazdroszczę masażu. Muszę zagonić M!

Witajcie weekendowo! Jak na złość Franko wstał o 6.40:dry:M jedzie niedługo na uczelnie, ale tylko na moment oddać jakieś prace, z tym, że z dojazdem ten moment to ok 2h minimum, a w planach mamy jeszczew wycieczkę do teściów...Teraz mykam pod prysznic!
Miłego dzionka:-)

Do góry