reklama
Witajcie!
mirosia Marciaa buziaki dla Olka i Nikiego!!!!
Wsio Najlepszego dla wszystkiech Agnieszek!!!!
Sorki dziewczyny,ale jestem padnieta po pracy i do tego nocka nieprzespana, 3 i 4 sie wyzynaja na raz, wiec zaraz zmykam do wyrka! Dobrej Nocy!
mirosia Marciaa buziaki dla Olka i Nikiego!!!!
Wsio Najlepszego dla wszystkiech Agnieszek!!!!
Sorki dziewczyny,ale jestem padnieta po pracy i do tego nocka nieprzespana, 3 i 4 sie wyzynaja na raz, wiec zaraz zmykam do wyrka! Dobrej Nocy!
M
myszowata
Gość
mirosia ucałowania dla syneczka:*
moniSkaBe
Fanka BB :)
Karalajna tylko nie wiem czy zwrocilyscie uwage, ale to rozmiar S 36
poza tym przesylka drozsza niz ubranie
poza tym przesylka drozsza niz ubranie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Moja dziecina spi sobie,ja zrobiłam w kuchni porządek i za chwile tez pójde spac,trzeba korzystac,puki spi bo moze sie zbudzic.
frotka 74
Mirosia buziaczki dla syneczka:*** bedziecie sie śmiała ale kupiłam Milence majteczki 3pary + koszulka za 9zł z 30 świnką PeppąNa lato będą albo póżniejI sukieneczkę na lato za 11zł z kolekcji zeszłorocznej .Takich pojedyńczych sztuk pełno różnychRekawiczki cieplutkie na nastepny sezonJem jogurt i trochę w necie posiedzę
moniSkaBe
no Madzia korzystaj :-)
mi maz obiecal masaz. Takze zaraz zmykam :-)
mi maz obiecal masaz. Takze zaraz zmykam :-)
hej!!!
Buziaki dla Nikosia i Aleksandra!!!
Karlajna sukienka boska !!! Futerko też niczego sobie ale będziesz pięknie wyglądać.
Polusia no tu mały problem z kim Franko by został ale często M.by mógł bo ja pracuje dzień,wolne, noc, wolne, i znów dzień więc 7-8dniowek w miesiącu może by sąsiadka dała radę
Nie było mnie bo chodzę jak struta od wczoraj przez gorzkie słowa T.więc tylko podczytywałam. Byłam z Franko u jego kolegi 1dzień młodszego. Kurde przerosł nas kolega i znów zastanawiam się czy oby Franko zdrowy całkiem.
Babcia zadowolona z prezentów od wnuków na szczęście. No tylko dla dziadka nie skończyli i jutro rano trzeba wstać i dokończyć.
Dziś padam na twarz jak nigdy. @ mnie wykończyć chce kurde to jest największy plus zafasolkowania he he brak @
Kurde wysłali mi zaproszenie do ankiety o budyniach i mam problem z zalogowaniem się na streetcom
I znów weekend, ale ten czas leci szybko
Idę czytać pozostałe wątki
Buziaki dla Nikosia i Aleksandra!!!
Karlajna sukienka boska !!! Futerko też niczego sobie ale będziesz pięknie wyglądać.
Polusia no tu mały problem z kim Franko by został ale często M.by mógł bo ja pracuje dzień,wolne, noc, wolne, i znów dzień więc 7-8dniowek w miesiącu może by sąsiadka dała radę
Nie było mnie bo chodzę jak struta od wczoraj przez gorzkie słowa T.więc tylko podczytywałam. Byłam z Franko u jego kolegi 1dzień młodszego. Kurde przerosł nas kolega i znów zastanawiam się czy oby Franko zdrowy całkiem.
Babcia zadowolona z prezentów od wnuków na szczęście. No tylko dla dziadka nie skończyli i jutro rano trzeba wstać i dokończyć.
Dziś padam na twarz jak nigdy. @ mnie wykończyć chce kurde to jest największy plus zafasolkowania he he brak @
Kurde wysłali mi zaproszenie do ankiety o budyniach i mam problem z zalogowaniem się na streetcom
I znów weekend, ale ten czas leci szybko
Idę czytać pozostałe wątki
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
pozniej nadrobie.....zaraz mamy ksiedza....
zmienilam kolorek wlosow....ha! potem wkleje fotencje
zmienilam kolorek wlosow....ha! potem wkleje fotencje
reklama
M
myszowata
Gość
Marciaa udanej kolędy;-)No i ciekawa jestem bardzo nowych włosków!
marela buziaczki dla Alanka!
monia zazdroszczę masażu. Muszę zagonić M!
Witajcie weekendowo! Jak na złość Franko wstał o 6.40M jedzie niedługo na uczelnie, ale tylko na moment oddać jakieś prace, z tym, że z dojazdem ten moment to ok 2h minimum, a w planach mamy jeszczew wycieczkę do teściów...Teraz mykam pod prysznic!
Miłego dzionka:-)
marela buziaczki dla Alanka!
monia zazdroszczę masażu. Muszę zagonić M!
Witajcie weekendowo! Jak na złość Franko wstał o 6.40M jedzie niedługo na uczelnie, ale tylko na moment oddać jakieś prace, z tym, że z dojazdem ten moment to ok 2h minimum, a w planach mamy jeszczew wycieczkę do teściów...Teraz mykam pod prysznic!
Miłego dzionka:-)