reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

karalajna śliczna suknia :) kurcze ale będzie laska z Ciebie :)

właśnie ciekawe co u sylwiątka. mam nadzieję że wsio ok.

a ja zrobiłam torcik, obiad a zaraz lecę małą odstawić do spania, później sąsiadka z synkiem na kawkę do mnie wpadnie :)

reklama
dzieki polusia:-)

mam nadzieje ze bedzie fajnie wygladac, potem wkleje wam fotke butow, maja fest szpile ale czuje sie w nich okej, w kiecce tez, kurce a myslalam ze kupie jakas skromna;-) he he

tylko co ja zaloze na gore?? 5 marca moze byc straaaasznie zimno:confused2:

karalajna echhh wspomnienia wróciły ;-) fajna suknia, widzisz że nie zawsze w praktyce podoba nam się to, co wczesniej na zdjęciach :-) najlepiej samemu pomierzyć i się przekonać, nie? :-)
dla mnie buty M. kupił, a że jest taki przesąd, że jeśli narzeczony kupi narzeczonej buty, to ona w nich od niego odejdzie, to musialam mu kasę oddać ;-) a wtedy juz i tak mieliśmy wspólną haha ;-)

tarta jabłkowa się piecze, jeszcze z 20 minut i gotowa :-) M. uwielbia ją, więc powinien się ucieszyć w ramach prezentu :-) a potem wylatujemy z Olą na spacer, bo pogoda piekna, chociaz zimno.

ciekawe ze ze slubem tyle tych przesadow, ciekawe jak ja wytrzymam zeby M tej sukni nie pokazac, za buty zaplacilam ze swoich wiec luzik, ale wiem ze na weselu nie moge ich zdjac ;-)

frotka
do tej sukni jest bolerko ale ja potrzebuje czegos cieplejszego

reklama
karalajna bardzo orginalna suknia - super będziesz wyglądać! A i moja babcia też lubi prezenty praktyczne np dostała od koleżanki na imieniny płyn do prania i wciąż mi powtarzała jaki to super prezent był;-)
ionka co do butów to słyszałam natomiast taki przesąd, że pan młody właśnie powinien je kupić pannie młodej, a ona jemu koszulę - sama nie zastosowałam, jak i wielu wielu innych:-D

Do góry