reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
no dziewczyny która napisze 50000posta :) ja nie bo nie mogę :) he he bo posta pod postem nie można więc odpadam :)
Ale swoją droga 50 000szok!!!

Witaj IZZABEL :)

Ostatnia edycja:
yra, za 50000 posta wygrywasz pralkę ;-)

zaraz podążę na T.S. zobaczyć Wasze ślubne kreacje i sobą się pochwalę :-)

witam nową mamę!

polka chyba na mnie padlo !!! bylam dzisiaj u lekarza znowu z sebim bo dostal goraczke ja tez sie zle czuje i ja i on antybiotyk ale lekarz kazal czekac jak sie pogorszy. A u mnie wykrył ropniaki na migdałach. No i dostalam skierowanie na rtg pluc i do pilmunologa.

Hej dziewczyny! W koncu w domku.:) Wszedzie dobrze ale w domu najlepiej:) Przeczytalam Was ale juz nie wiem co komu odpisac. Przepraszam!
Olence idzie gorna jedynka i jest troche marudna ale da sie wytrzymac. Biedne te nasz zabkujace maluszki:(
Witam nowa mamusie!
I zdjecia slubne tez wkleje jak dziecie pozwoli:)

reklama
Witamy kolejną marcową mamusię:)
Nesiaa moja tez daje dziś do wiwatu, dolna prawa dwójka wychodzi...
Nieźle marcóweczki posty produkują:)Powinnyśmy to uczcić 5000stron i 50 000 postów:)Jakies wirtualne szampany niech wystrzelą:)

Do góry