reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:) u nas w nocy kilka pobudek już się przyzwyczajam powoli :/ co do kąpania już dawno kąpie się razem z braciszkiem w wannie :) i w dzień śpi 2 razy ;) z mojej Natalii to chyba tancerka rośnie :D

reklama
dziewczyny ja po slubie jestem juz ponad 2 lata :) karalajna suknie wybiera :)

:-):-):-)

nie wybralam,kurde zawalily mnie sukniami i dupa, w piatek jade do salonu i wtedy juz ostateczna decyzja, nie chce takiej typowo slubnej wiec ciezko teraz cos znalezc
w kazdym razie ja chce ecru:tak:
myslalam o czyms takim np
IMPRESSIONS PERŁOWA SUKIENKA PRINCESKA ŚLUBNA 36 (1401623992) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
lub takim i nie wiem czy tam sie nie przejade
UROCZAsukniaZgorsetNEWodSS!!!! Na Miarę! (1413215790) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

tylko sie wkurzylam bo zostawilam dziecko z babcia i nie polozyla go o jego porze bo jej sie pokickalo i tym sposobem bidulek nie umie usnac do teraz masakra!

edit: wlasnie zasnal z babcia na jej lozku heh

problem w tym ze nie chce kupowac przez internet, na szczescie ten jeden salon jest w bytomiu to nie tak daleko, chyba w piatek sie tam przejade, maja duzo roznych innych sukien moze cos wpadnie w oko

a zobaczcie cene tych sukni, najtansza z tych ktore dzis mierzylam kosztowala 1500zl, a najdrozsza 3000;-)

ja wiem ze to slub ale jakos z ciezkim sercem wydawac na sukienke raz zalozona tyyyle kasy

ale jak te mi nie podejda to bede musiala kupic w salonie bo czas goni

karlajna-suknie sliczne a ta długa jest boska ;)) oj jak Ci fajnie , zazdroszcze , u mnie juz 4 lata po , a chetnie jeszczebym zalozyla jeszcze raz taka kreacje ;)

Alan juz ponad miesiac kąpie sie w brodziku głębokim w kabinie na macie i na gąbce, maty sie nie boi , przezroczysta .

A my dzis przyjechalismy do tesciow, ale tylko na 3 dni ;) wiec wytrzymam ;))))

reklama
Karalajna ta druga jest piekna, ale niestety nie na moja figure by byla. Obawiam sie, ze kazda faldke pokazuje.
ja do slubu mialam sukienke wypozyczona, ale dopasowana na miare (4 miesiec ciazy).
za 1300. No i przez to wypozyczona, nie moglam miec zdjec w plenerze, bo w dzien zdjec zaczal padac snieg ( 10 pazdziernika ) , a jak pogoda sie poprawila to ja musialam oddac sukienke.
Tez ecru bo bialy do mnie jakos nie pasowal, czulam sie jakbym do komunii szla.

Do góry