reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Hejka!:-)

Nocka oki. Zasnął przed 21 grymasząc, zjadł tylko 140ml mleczka więc o 3 się obudził głodny, wypił 220ml i spał do 8 także nie najgorzej. My ze spaniem nie mamy problemu, to np. była jedna zgorszych nocek bo na ogół to zasypia 19:30, 5 pobudka na mleczko i sen do 9.:tak: Kaszel widzę że ustępuje ale mamy gęsty katar chyba zakupię ten katarek do odkurzacza bo te sopelki i fridy to jedno wielkie g.... i większych glutków i gęstego kataru nie wyciągają albo ja mam jakiś trefny:confused: bo zasysamy z M ile sił w płucach:-D. Kupiłam też na allegro tą zabłocką mgiełkę solankową, którą polecała chyba Moni. Kupiliśmy odrazu dwie butle bo była promocja, jedna ma 950ml, starczy to nam na rok chyba. Dziś dodamy ją do nawilżacza.:tak: Co do kąpania kąpiemy się jeszcze w wannie plastikowej bo mamy taką sporawą ale chcę go już powoli przenieść do brodzika od prysznica bo też mamy głęboki a matę już kupiliśmy w ikei.
Frotka No, no co tu za głupoty kochana mi wypisujesz, jaka stara?, babeczka jak się patrzy!:-)
My karteczki też zamówione i jak tylko przyjdą to ślemy za morza:-D
Madzia A Ty kochana dopisujesz się do karteczek? Bo Ramari aktualizowała listę a Ty byłaś w szpitalu z Bartusiem a wiem że zgłaszałaś chęć na karteczki urodzinowe więc jak coś to potwierdź tu ogólnie żeby osoby zainteresowane wiedziały bo ja Bartusia oczywiście wzięłam pod uwagę w wysyłce ale wolę się upewnić czy to aktualne.:tak:
Taka sama sytuacja jest z Marti i nie wiem czy się decyduje czy nie. Więc jak coś to się odezwij kochana.;-)

Ostatnia edycja:
moje dziecię dziś wywaliło kwiatek z parapetu i potem bawiło się w ogrodnika tą wysypaną ziemią i było bardzo niepocieszone, że niedobra mama wszystko zabrała. potem pokazała, jak potrafi wspinać się i zanim się obejrzałam, już stała na 4tym schodku!!!!!!!!!!!! :szok:

co do mqty antypoślizgowej, to kupiliśmy spacjalnie, ale Ol się jej boi :baffled: jak mata jest w wannie, to nie wejdzie. dodam, że mata jest jednolita beżowa, bez żadnych potwornych rysunków.

właśnie, Madzia, daj znać, co z pocztówką :-)

Dziewczyny ja też bym chciała się dołączyć do kartek urodzinowych... Tylko nie wiem gdzie mogę się dopisać...

Amelka śpi już ponad godzinę... ehh odpocznę sobie

Ostatnia edycja:
właśnie co z yrą? nie było jej dziś jeszcze - mam nadzieję że wsio ok u niej

a ja wróciłam ze spacerku i wiecie co widziałam - stokrotki u mnie na trawniki już rosną i na dodatek kwitną :) chyba już po zimie.

ja też muszę zamówić i wysyłać pomalutku do naszych solenizantów:)

idę na obiadek - zupa gulaszowa dziś u mnie :)

frotka Ty stara, kobieto bo cię kopnę w d..... ę, super babeczka z ciebie :)

Ja jak najbardziej sie dołączam do wysyłania pocztówek:)

My juz po obiadku,Bartus lezy sobie na łóżku i gada cos do lwa,ale tez marudzi.My tez mamy tą mate antypoślizgową do wanny niebieską.

Ostatnia edycja:
Czy mi sie wydaje, czy yra sie dzis nie pojawiła:confused:

właśnie co z yrą? nie było jej dziś jeszcze - mam nadzieję że wsio ok u niej

a ja wróciłam ze spacerku i wiecie co widziałam - stokrotki u mnie na trawniki już rosną i na dodatek kwitną :) chyba już po zimie.

ja też muszę zamówić i wysyłać pomalutku do naszych solenizantów:)

idę na obiadek - zupa gulaszowa dziś u mnie :)

frotka Ty stara, kobieto bo cię kopnę w d..... ę, super babeczka z ciebie :)

ale mi się miło zrobiło kobietki :) naprawdę :)))) jestem jestem czytam was jak zawsze, a jutro wizyta u lekarza, dziś poszłam na test glukozy, pamiętacie to świństwo co nie :) a tak ok :) ale naprawdę miło że pamiętacie :)

reklama
Do góry