reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

kobitki ściąga z Was któraś seriale z sieci? z jakiej strony to robicie ? chciałam sobie ściągnąć pamiętniki wampirów

jest taka stronka iitv.info
tam nie ściągasz, tylko po prostu oglądasz. nie trzeba się logować. możesz oglądać przez 72 minuty i potem jest przerwa 30 minut. sa tam same seriale, mnóstwo. pamiętniki wampirów też :-)
od razu mówię, że to legalna stronka, bo nie piratujesz, tylko sobie oglądasz :-)

ramari- ja mam chęć :-)
jeszcze dam priwa.

ale się dowiedziałam niusa!
na TS powiem ;-)

reklama
Dziewczyny mam problem z tym moim szkrabem:( nie chce wziac butelki ze smoczkiem do ust, tylko lyzeczka wchodzi w gre:/ boje sie kolejnego darcia pyska w nocy, bo placze przerazliwie. Jak myslicie czy to mozliwe, ze smoczek mu dziąsla uraza???? Bo Franio znow zabkuje://// juz mu czworki gorne ida, a wiec zeby numer 9 i 10, strasznie mietoli buzie, slini sie, zgrzyta tymi zebami co juz ma i cmoka.
Czy Wasze dzieci tez tak mialy przy zabkowaniu? Wiecie wszystko byloby oki, ale on sie w nocy budzi na mleko, a jak go karmic jak nie da sobie do paszczy wlozyc butelki??? HELP!!!

ramari poszło :-)

mysza_m raczej jedzenie by go drażniło, a nie mleko (?) tak myślę. może ma bunt mleczny?

ionka mi chodziło o ts a nie pw :-) Czekam na tego newsa :-)
mysza nie umieć Ci poradzić. My nie mamy ani jednego zęba. Jak nie da rady inaczej to próbuj łyżeczka, ja tek nieraz daje Przemkowi herbatkę.

Blueberry i Czarnuszka and n&h :) :) ściskam Wasze dzieciaczki :) !!!

Nie mam humoru i weny by pisać wybaczcie !!!

Franko ma podejrzenie astmy:( może tyle narazie.

Dobranoc!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczyny nadrobić Was to mega wyczyn!!:-)

Blueberry, Czarnuszka ,N&h -buziaki dla chłopaków

CCaroline głosik oddany- życzę kolejnej wygranej

Nesia moje dziecko też ma alergie :-) na śliniak. Po obiedzie wygląda jej ubranko różnie:-)

Marciaa- pisz,pisz. Oby wena trwała jak najdłużej:-)

katrinka dobrze, że osłuchowo czysto. Szybko przejdzie katarek i będzie ok.

Młoda_Mamusia witaj po przerwie, ciekawe co u candy, rybki, kozy, XxizulixX i innych dziewczyn które po porodzie się mało odzywały.

Mała śpi, mąż w pracy a ja mam wreszcie czas na bb:-):-)

ionka ja mysle, ze go smoczek butelkowy drazni, bo ani wody ani soku z butelki, tylko lyzeczka:/
blu wczoraj w nbocy wypil mi 30 ml i zaczal sie drzec w nieboglosy.
Nie zmienialam smoczka ani butelek ani mleka, normalnie nie wiem...moze to faktycznie bunt melczny albo butelkowy:/

reklama
Do góry