reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

my tez bedziemy sami. nie rzeszkadza mi to, chociaż to drugi rok z rzędu ;-)

troche zła jestem, bo M. jeszcze śpi. wczoraj wcześnie wrócił około 23, ale dzis rano mówi, że jest "zmęczony". a ja poszłam spać po 1ej, bo Ola się obudziła. i dziś o 8ej już na nogach. pewnie sylwestrowo padnę wcześnie.

pewnie jeszcze zajrzę ale juz teraz
zycze szampanskiej zabawy i wiele szczescia w nowym roku :-)

reklama
Witam dziewczynki,
kurcze strasznie mi przykro że nie mam ostatnio na was czasu, ale ciężko w pracy, a jak przychodzę do domu to nie wiem w co mam ręce włożyć, a M cały czas praca, praca, więc pomagać mi też nie ma kiedy...
z nowości to moja mała zaczeła wstawać-hehe i nie mam już siły:)a to dopiero początek...a zębów jak nie było tak nie ma:(boję się że się skończy to nacinaniem dziąseł:(

KOCHANE ŻYCZĘ WAM BY 2011 BYŁ PEŁEN PIĘKNYCH CHWIL, ŻEBY DOPISYWAŁO ZDROWIE, MALUCHY SIĘ DOBRZE CHOWAŁY I W OGÓLE WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJ...

P.S my też spędzamy w 3 sylwestra, ale na udany wieczór nie ma co liczyć, bo M wraca dopiero o 19 do domu, po 1,5doby w pracy:(

kochane marcóweczki życzę aby ten nadchodzący Rok był lepszy niż ten który odchodzi, aby wszystkie pragnienia i marzenia się spełniły, abyśmy ten Rok przeszły zdrowo i szczęśliwie, aby udało się zrealizować to co zostało zaplanowane. Tego życzę Wam, waszym małżonkom i rodzinie. dzieciakom życzę zdrówka i śmiechów.
kochane przesyłam buziaki *)*)*)*)*)

do zobaczenia za rok :):):):)

Kochane i ja Wam życze szampańskiej zabawy, reazliwaniania wszelikich palnów i pociechy z dzieciaczków i samych pięknych chwil w tym nowym nadchodzącym roku !!!!!!!!!!!!!

Nieststy ja jedynie z Gabrynia spedzam sylwestra-K zostal w szpitalu i wogle jaja co tam sie dzieje:( wrocilam od niego-rozbilam mu niespodzianke bo koleznka mnie zawizla do niego-bo nie moglam pozegnac roku bez niego!!! niestety córcia zostala w holu:/

dronka ja też sama z jasiem, może się wspomożemy na bb co? bo nudzi mi się, jasiu gada do mnie po swojemu, śpiewa, gryzie mnie itp. i jak M pisz

reklama
Do góry