reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam sie i ja chodz pozno.
dzis caly dzien w pracy ioczywiscie wrocilam w nerwach bo ten babsztyl jak zwykle mi nie zaplacil a winna mi jest juz za kilka razy.No ale moj G powiedzial ze juz mnie tam wiecej nie zobaczy bo juz nie moze mnie sluchac a i wyzyskiwac nie da.

Co do nocki to wreszcie synek przespal ale z tyleczkiem do gory.Jeszcze czegos takiego nie widzialam.Lezal na brzuchu z tyleczkiem podniesionym.A co do gryzienia to moj tez gryzie ale wszystkich po kolanach nie wiem co to za mania.Ok padam na twarz ide spac bo z tych nerwow dwie lampeczki winka trzaslam i normalnie oczka mi sie same zamykaja.Glowa juz nie ta przez taki okres abstynencji

reklama
dronka zdróweczka dla męża, niech szybko wraca do siebie!
Tabasia ja stosowałam kilka rzeczy clinique i zawsze byłam zadowolona, ale tak jak ajentka pisze nie dla każdego to samo, spróbuj:tak:puder od lat używam tylko clinique:tak:

Witajcie Kochane! Ale jestem niewyspana! Franko obudził się o 5.30:zawstydzona/y:Akurat dziś no! Jak czeka nas dłuuugi dzień! Dawno już tak wcześnie się nie budził! Dziś na noc przyjeżdżają do nas znajomi z córeczką, czeka nas zatem sprzątanie i gotowanie:zawstydzona/y:Nie wiem czy dam radę jeszcze się później odezwać, więc już teraz życzę Wam szampańskiej zabawy do rana i wszelkich pomyślności na ten Nowy Rok! Sukcesów w życiu osobistym i zawodowym, samych słonecznych dni i codziennie uśmiechu na twarzy:-)
nietypowy-sylwester.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Wiec K jest po operacji- Yra mialaś rację -ból niesamowity ze płakał rozmwiając ze mna-pierwszy raz nie wiedzialam co powiedziec i jak go pocieszyc:-( mam nadzieje ze szybko minie i ze dzieki niej szybko stanie na nogi!! poki co nie ma narazie żadnego gipsu, ale to przez rane bo musza oparywac...jak chcialabym mu pomoc!!

dronka przykro mi że boli, wiedziałam że tak będzie, uwierzcie mi to gorsze niż poród ten ból. bo jak sie rodzi ma się przerwy między skurczami, a tu jest stały ból który rozrywa od środka.

Gratuluję udanego wyboru :)

polka :))))

Dziewczynki WY moje kochane chciałam Wam życzyć wszystkiego dobrego w Nowym roku, dużo zdrówka ,miłości ,powodzenia i spełnienia marzeń i bawcie się dobrze tej nocy !!!!!!!!!!!!

Ja wczoraj o godz. 20 dowiedziałam sie ,że będziemy mieli gości więc troszkę roboty mnie dziś czeka :dry::dry::dry:
Buziaczki :-)

Witam sie i jak w ten ostatni dzien roku!
Zycze Wszystkim mamom, dzieciakom i kruszynkom w brzuszku aby ten nadchodzacy rok byl szczesliwy. Aby spelnily sie Wasze marzenia, zeby nigdy nie braklo rodzinnego ciepla i milosci!! Powodzenia w zycziu prywatnym i zawodowym. No i marcowkom 2012 zycze szybkiego zafasolkowania:p

Witajcie :)
kochane nocka ok, mała spała do 8 tylko ja z tych wczorajszych nerwów nie mogłam spać i całą noc myślałam o tym co się wydarzyło. ale powiedziałam sobie że lampucerą nie będę się przejmowała tylko traktowała jak powietrze.

malutkiej już katarek przechodzi, nadal wisi glut ale już kolor wraca do normalności.

kochane idę robić ptasie mleczko na wieczór, niestety po tej awanturze wczorajszej jesteśmy sami. podobnie jak jutro na obiedzie który mieliśmy spędzić wspólnie i rodzinnie.

Witajcie!!!

W koncu jest troche cieplej dzisiaj. My juz czujemy sie lepiej, dzieki za zyczonka!!!Redan juz w przedszkolu, jak wychodzilam, to juz podrywal jakas dziolche :-), szybki jest hehehehe.

madzia Redan tez mnie gryzie wszedzie, w reke, noge, kolano, stope, nawet policzek....:tak:

owlrene Redus tez tak spi z tylkiem do gory, bardzo smiesznie to wyglada....

polusia kurka, szkoda, ze sie tak porobilo akurat w tym czasie...na pewno spedzicie cudownie czas z dziewczynkami!

Cieplutko
¸. •´¸.•*´¨) Witam
.•´,•*´¨)¸.•*¨) U
progu
¸. •´¸.•*´¨).•*´¨)
Nowego
(¸. •´ (¸.•` * ¸.•´¸.•*
´¨) Roku
"Jeszcze chwila, jeden
krok i wejdziemy w Nowy Rok,
Niech się życie z górki toczy,
Niech CI wiatr nie wieje w oczy,