reklama
Y
yra245
Gość
Moniska ale co się stało???????? przecież dostał premię świąteczną, nic przecież na to nie wskazywało.
ramari
Fanka BB :)
Monia kurcze to nieciekawie. Mam nadzieje, że mąż znajdzie pracę i 2011 rok będzie dla Was łaskawszy. Trzymam kciuki &&&&&&&&&
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Monia ... shit ! ale lipa po całości ... a K. co na to? Jezu, trzeba chłopa wesprzeć żeby się nie załamał ... Pisz Laska szczegóły. Współczuję i 3mam mocno kciuki ...
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Monia kurcze przykro...
Nikulkowi cos jest. Dzisiaj ospały, jest mega cieply ale nie ma tmp. jeczy mozem u zabki ida...nic tylko rączki
Nikulkowi cos jest. Dzisiaj ospały, jest mega cieply ale nie ma tmp. jeczy mozem u zabki ida...nic tylko rączki
moniSkaBe
Fanka BB :)
napisał mi , ze ma niespodzianke.
a za jakies pol godziny, ze dostal wypowiedzenie.
" Przyczyna wypowiedzenia umopwy o prace jest nieumiejetnosc zgodnej wspolpracy w grupie, co powoduje zła atmosfere i przeklada sie na gorsza prace calego zespolu"
a niespodzianka byla taka , ze do konca roku mieli dostac urlop.
no to Karol dostal... dluzszy..
poprostu kierownik i dyrektor go nie lubili... porazka jakas..
a za jakies pol godziny, ze dostal wypowiedzenie.
" Przyczyna wypowiedzenia umopwy o prace jest nieumiejetnosc zgodnej wspolpracy w grupie, co powoduje zła atmosfere i przeklada sie na gorsza prace calego zespolu"
a niespodzianka byla taka , ze do konca roku mieli dostac urlop.
no to Karol dostal... dluzszy..
poprostu kierownik i dyrektor go nie lubili... porazka jakas..
Y
yra245
Gość
moniska ale palant po protu brakuje mi słów, normalnie masakra, tym bardziej iż wiem w jakiej jesteś sytuacji, normalnie aż mi się nóż w kieszeni otwiera. palant.
reklama