reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusia wiem o czym mowisz:-) Moj m przed chwila dostal maly opiernicz. Mlody nie spi szaleje , a moj m a to to musi a to tamto. Teraz poszedl sie ogolic, a mlody nasz to dzisiaj bije rekordy. Oj te nasze marcowe dzieciaczki chyba niezle rozrabiaki beda:-)

Asia gratulacje coreczki. Oj jak sobie przypomne ten czas ciazy- bylo wspaniale, ale z 2 ledwo daje rade wiec chyba na 3 sie nie zdecyduje. No chyba ze los splata figle i jeszcze jenda coreczke nam da:-)

miki wklej jeszcze coreczke:tak:

a moj pawel spi od 18.30:szok:

ja pierdziele mnie to sie wydaje ze on lada dzien chodzic bedzie, taki aktywny z dnia na dzien sie zrobil ze masakra, tylko sie puszczac i isccccc:szok:
no i mamy 5 zebolka:-)

monia
ma pecha twoj M,ale dobrze ze sie oki skonczylo...:tak:

no i oczywscie: Asia wielkie gratulacje!!!! bedzie parka!!!:-):tak:

No mam nadzieje , ze teraz sie udalo. Jakas ciemna jestem dzisiaj zdjecia mi nie wchodza. 22.00 a moj maly nawet nie mysli zeby spac isc. Cos czuje , ze dzisiejsza noc tez bedzie super. Oj na szczescie u nas w piatek dzieci ida ostatni dzien do szkoly wiec odpadnie mi ranne wstawanie z Natalka.:-)

Asia gratuluję córeczki!!! Cudowny prezent na gwiazdkę !!!.
Mnie 6lat temu też ogłosili taka nowinę 15grudnia :) !!! Ale ja już miałam 2miesiace do porodu :) więc krócej czekałam na księżniczkę :)
mag007 -- Gratulacje dla synka. Nasze malenstwa sa z tego samego dnia. Twoj nabil sobie guza, a moj gdyby nie kask to tez pewnie by dzisiaj kilka zaliczyl.:-)
Właśnie buziaki dla Waszych szkrabów !!! jak te miesiace mijają szybko :)

Ostatnia edycja:
reklama
miki dla Tomasa buziaki w czółko :-)

mag dla Simona również soczyste całusy :tak:

myszowata mam nadzieję, że już lepiej z Franiem ... cały czas 3mam kciuki !

asia gratuluję !!! Będzie laseczka ... pięknie :-) A najważniejsze, że dobrze się czujesz i wszystko ok z fasolką :tak: na kiedy masz termin? Kwiecień?

yra już po przymusowym remoncie ?

Zrobię sobie cappuccino i poczytam Was jeszcze :) ps Antko dokazuje z Tatusiem :dry: ... wykończę się z tą Jego AKTYWNOŚCIĄ ! ;-)

Do góry