reklama
naughty&happy
Mama Antoniego :D
ramari mojej znajomej skracała się szyjka - lekarz wstawił jej obrączkę podtrzymującą i wszystko pięknie się skończyło A co do pasji partnera ... hmm ... owszem owszem mój Miły pasje ma, ja również - zatem realizujmy się i bądźmy szczęśliwi ale nie kosztem czegoś ... na przykład rodziny, czasu wspólnie spędzanego. Tak to widzę ;-)
polusia oratorkę masz w domku
chłopaki się obudziły - zmykam
polusia oratorkę masz w domku
chłopaki się obudziły - zmykam
ramari ja takk miałam dostałam leki i wszystko dobrze się skończyło mój gin powiedział że jak leki nic nie zdziałają to założy mi właśnie obrączkę o której mówi n&h ale obeszło się bez.
kochana oszczędzaj się, nie szalej za bardzo z porządkami na święta
kochana oszczędzaj się, nie szalej za bardzo z porządkami na święta
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ale w siatkę ciężko gra się w domuA co do pasji partnera ... hmm ... owszem owszem mój Miły pasje ma, ja również - zatem realizujmy się i bądźmy szczęśliwi ale nie kosztem czegoś ... na przykład rodziny, czasu wspólnie spędzanego. Tak to widzę ;-)
Ramari, tego Zappa ma koleżanka i nie jest nim zachwycona. Wózek się przewraca jak się powiesi torebkę na rączce . No ale jak dostałaś za darmo, to nie ma co wybrzydzać
asia2702
Fanka BB :)
Witajcie
Witaj Miki! Zdrówka!
K_aralajna zdrówka dla Pawełka!!!
Marciaa super fotka :-)
Naughty&happy z tym chodzeniem po sklepach z dzieckiem to ja czekam do wiosny. Nie wyobrażam sobie tego teraz, bo w każdym sklepie jest bardzo ciepło i musiałabym chyba wszędzie młodego rozbierać
A mój synuś już od jakiegoś czasu macha rączką papa i daje cześć :-)
My chyba też przeszliśmy trzydniówkę - chyba, bo gorączka trwała jeden dzień, a dziś pojawiła się wysypka.
Dziś dzień pod znakiem marudzenia, wszystko źle i nic się nie podoba Ale damy radę! W końcu mogę liczyć na pomoc mojego P. A co, niech chłop też się wykaże!
A wieczorem wybieramy się do tesco.
Miłego dnia!!!
Witaj Miki! Zdrówka!
K_aralajna zdrówka dla Pawełka!!!
Marciaa super fotka :-)
Naughty&happy z tym chodzeniem po sklepach z dzieckiem to ja czekam do wiosny. Nie wyobrażam sobie tego teraz, bo w każdym sklepie jest bardzo ciepło i musiałabym chyba wszędzie młodego rozbierać
A mój synuś już od jakiegoś czasu macha rączką papa i daje cześć :-)
My chyba też przeszliśmy trzydniówkę - chyba, bo gorączka trwała jeden dzień, a dziś pojawiła się wysypka.
Dziś dzień pod znakiem marudzenia, wszystko źle i nic się nie podoba Ale damy radę! W końcu mogę liczyć na pomoc mojego P. A co, niech chłop też się wykaże!
A wieczorem wybieramy się do tesco.
Miłego dnia!!!
naughty&happy
Mama Antoniego :D
Blue chyba, że mecz ma miejsce np u Marcii
asiu ja do ukończenia Antosiowego 6 miesiąca unikałam zatłoczonych miejsc (zgodnie z zaleceniem pediatry) ... później może z 3 razy byłam z nim w sklepie i to wszystko. Z tym, że ja mam ten komfort, że mogę Go zostawić z Babcią. Myślę, że teraz też sobie odpuszczę takie wyprawy ... zatem oby do wiosny heheh (a na desce zawsze mogę pojeździć w kwietniu np w Alpach ;D )
asiu ja do ukończenia Antosiowego 6 miesiąca unikałam zatłoczonych miejsc (zgodnie z zaleceniem pediatry) ... później może z 3 razy byłam z nim w sklepie i to wszystko. Z tym, że ja mam ten komfort, że mogę Go zostawić z Babcią. Myślę, że teraz też sobie odpuszczę takie wyprawy ... zatem oby do wiosny heheh (a na desce zawsze mogę pojeździć w kwietniu np w Alpach ;D )
ramari
Fanka BB :)
Zobaczę w praniu jak się będzie sprawdzał, ale narazie jestem nim zachwycona bo jest mega mały po złożeniuRamari[/B], tego Zappa ma koleżanka i nie jest nim zachwycona. Wózek się przewraca jak się powiesi torebkę na rączce . No ale jak dostałaś za darmo, to nie ma co wybrzydzać
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
N&H hehe dobre
Ja bardzo często chodzę z Nikim do galerii. Chyba nawet jak skończył 3 miesiące to już z nami chodził. Praktycznie jezdzi wszędzie
Ja bardzo często chodzę z Nikim do galerii. Chyba nawet jak skończył 3 miesiące to już z nami chodził. Praktycznie jezdzi wszędzie
Moj maly wlasnie usnal. Dzisiejsza noc byla wspaniala. Pierwsza przespana noc. Obudzil sie dopiero o 9.00. Cudownie.
Tez chcialam go jeszcze karmic piersia , ale mlody sam zdecydowal. Po podaniu mu kaszki i obiadku poczul inne smaki i stanowczo odmowil cycusiowi. U nas dzisiaj nawet ladna pogoda ( nie pada) wiec pewnie M wyjdzie z malym na spacerek. Ja czekam dzisiaj na paczke od mamy. Nagotowala nam prawie wszystko na swieta kochana kobieta. No i antybiotyk jest dla mnie bo tu na wszelkie choroby paracetamol i tran )
Tez chcialam go jeszcze karmic piersia , ale mlody sam zdecydowal. Po podaniu mu kaszki i obiadku poczul inne smaki i stanowczo odmowil cycusiowi. U nas dzisiaj nawet ladna pogoda ( nie pada) wiec pewnie M wyjdzie z malym na spacerek. Ja czekam dzisiaj na paczke od mamy. Nagotowala nam prawie wszystko na swieta kochana kobieta. No i antybiotyk jest dla mnie bo tu na wszelkie choroby paracetamol i tran )
reklama
My tez wszedzie z mlodym chodzimy. On uwielbia jak cos sie dzieje. Sama nigdy nie bylam zwolenniczka zabierania malych w miejsca gdzie jest duzo ludzi, ale nie mamy wyjscia. Jestesmy tu sami i jak chcemy gdzies razem pojechac to maly jedzie z nami. A jemu to bardzo pasuje