reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

z tymi lekami miki to tak jak w UK - paracetamol na wszystko ... moja przyjaciółka narzeka niesamowicie na tamtejszą służbę zdrowia. A cd tranu to ciekawy pomysł, sama jako dziecko dostawałam i bardzo mało chorowałam. Wiesz dlaczego synuś zafundował Ci taką piękną noc? Gdyż się na BB odezwałaś hehe ;D

Marciaa
to już zależy od rodziców - ja sobie wzięłam do serca przestrogę cioci pediatry i unikałam sklepów (chociaż troszkę mnie to bolało ;)

Antek nauczył się wstawać i teraz nic innego nie czyni ... podciąga się na naszych nogach, na meblach, na lustrze (jezu!) ... szalony ! A jaki dumny z siebie :-)

ps. miki masz taką opcję 'edytuj' (w prawym dolnym rogu posta) - jak chcesz coś dodać - zamiast produkcji posta pod postem ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczęta.:-)

My też dziś spaliśmy do 9.:-) Bajka!
Pogoda Ble. Nie chce się wychodzić.

Polusia Marcel to samo największa gaduła w trakcie jedzenia, aż się krztusi czasem przez co ja mam stresa i posiłek trwa 3 razy dłużej. A on gada i gada.;-)

Miki Witaj! Śliczny synek!

miki przystojnego masz synka!!!

oj tak u nas na wszystko paracetamol....lek-cudo!

nesiaa buziaki dla Olenki!

ramari ten wozek jest tutaj bardzo popularny, zauwazylam, ze bardzo zwrotny i wszedzie wjedziesz...no chyba, ze snieg napada :-p

ramari mi wozeczek sie bardzo podoba:tak:, nawet nie wiem czy sie nie skusze jak juz bede kupowac spacerowke, dasz znac jak sie sprawuje;-)

ja zjadlam obiad, terazx ogladam kowalczyk i siadlam na chwile, mlodziez spi, dzis bez goraczki - odpukac!!

jutro wybiore sie z nim do kontroli do naszego pana doktora, 3 tydz z rzedu chyba padnie w drzwiach:-D

miki witaj wsrod nas, chlopczyk 1 klasa!!:tak:

nesiaa buziaczki dla solenizantki!!

a o tran to zapytam bo moze tez bedziemy go zapodawac;-):tak:

U nas niedziela taka se :( nudna jak nie wiem. Pogoda paskudna że szok. Siedzimy więc w domku. Jutro natomiast czeka nas wycieczka do Poznania. I tu ukłon w strone dziewczyn ze stolicy Wielkopolski jak się u Was pogoda kształtuje? No my jutro zaliczymy sklepy z Franko :) nie wyobrażam sobie go zostawic. Choć z Wiktorem nie chcą zostać to co dopiero z Franko :( ach ale musi iść do szkoły i już i tak się w aucie nie zmieści. Franko zjadł na obiad całą nogę od kurczaka :) teraz śpi. A ja idę was nadrobić:)

miki81 witaj wśród marcóweczek :tak:

Marciaa no no super mikołaj Nikuś :tak:

Pogoda paskudna, Oli oczywiście w nocy znów pobudka no i apetyt marny :sorry2:, dobrze że dzisiaj spędzamy dzień u rodziców to troche zajmują się małą a ja nadrabiam zaległości forumowe :tak:
Miłej niedzieli dziewczynki

U nas niedziela taka se :( nudna jak nie wiem. Pogoda paskudna że szok. Siedzimy więc w domku. Jutro natomiast czeka nas wycieczka do Poznania. I tu ukłon w strone dziewczyn ze stolicy Wielkopolski jak się u Was pogoda kształtuje? No my jutro zaliczymy sklepy z Franko :) nie wyobrażam sobie go zostawic. Choć z Wiktorem nie chcą zostać to co dopiero z Franko :( ach ale musi iść do szkoły i już i tak się w aucie nie zmieści. Franko zjadł na obiad całą nogę od kurczaka :) teraz śpi. A ja idę was nadrobić:)

Polka Jak masz dobre buty nieprzemakalne to zabierz je koniecznie. W Poznaniu odwilż na całego niestety. :( Choć na wp w pogodzie pokazuje że jutro ma być na minusie ale narazie mokro i nieprzyjemnie.

heronek oj jest zwrotny- dzisiaj zrobiliśmy rundkę po mieszkanku, a jak śnieg napada to chyba mało jest takich co dają radę :-)
k_aralajna wózeczek jest naprawde super mały po złożeniu i mieści się do torby, którą możesz wziąć na ramię. Wada: jest to typowa spacerówka, nie można jej rozłożyć do leżenia. Będę zdawała na bieżąco relację z użytkowania :-)

reklama
miki zdrowia życzę!
nesiaa witajcie!
n&h wiesz co całowanie po stopach nie występuje;-) tak czy inaczej każde z nas potrzebuje jakiejś odskoczni - ja dwa raz w tyg mam areobik a on raz siatkę - niech se gra;-) Ubolewam tylko, że mało mamy czasu dla siebie, ale raczej to nie kwestia tej siatkówki a podjęcia nowych ciężkich studiów, na które sama usilnie go namawiałam - celem poprawy naszej sytuacji finansowej. Coś za coś, prawda?Nie można mieć wszystkiego niestety:-(

Co do sklepów, galerii, marketów itp to Franko nie uczęszcza - pediatra powiedziała, że skoro nie szczepimy go na meningo to mamy unikać, więc unikamy...

Do góry