reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Niko ma ponad 8,2 ale przy waszych to drobnica :) dlugi i chudy :)
nocki skopane ostatnio nie wiem czemu

czy wasze maludy ciagna tez ie za uszy? Niko do tego stopnia az ma pekniete i nie fajnie wyglada smaruje bepanthenem i linomag ale nie działa

u nas też długi z 75 cm, no i dzięki temu ma te kg po czym się rozchodzić.

marcia u nas z uszami nic nie robi, może ma jakieś zapalenie albo coś.

nie bola bo robi to juz od lduzeszego czasu poza tym by płakał a humor to on ma :)
zapomnialam sie pediatry spytac i pokazac eh:)
wy ciagle co 6 tyg do lekarza? bo ja teraz mam przyjsc dopiero w grudniu

reklama
witajcie :)

wróciliśmy ze szczepienia: ważymy 7150 a mierzymy 76 cm. jest długa a chuda :)
pamiętacie jak pisałam Wam nie raz że Pola wymiotowała na wieczór a potem zjadała normalnie flachę ? więc mamy zrobić usg jamy brzusznej bo to prawdopodobnie nie wykształcony dokładnie górny odcinek układu pokarmowego, nie jest to refluks tylko coś ze zwieraczami od żołądka i treść się wraca zwłaszcza w pozycji leżącej. jak na uśg nic nie wyjdzie a nadal będą pawiki to położy nas w szpitalu i zrobimy gastroskopie i komplet badań. na szczęście przybrała na wadze więc to mnie bardzo cieszy:) a i odstaliśmy jeszcze syrop debridat.\

nocka dramat: mała obudziła się z wrzaskiem o 12 w nocy i wiecie co zjadła butlę mleka i zasnęła. kurcze co jej się porobiło to nie wiem. ja potem nie mogłam usnąć do 2.
dostałam sms od Madzi: mały już nie jest pod respiratorem ale dostaje co 6 godzin leki przeciwbólowe, jutro może przeniosą go na odział normalny :) jest dobrze :):):)

miłego dnia życzę :)

Do góry