reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry :)
ale paskudna pogoda: szaro i mglisto, słonka nie widać :(
my na nogach od 7 rano, mała zjadła kaszkę i poleciałyśmy Julkę do skoly zaprowadzić a potem do miasta na zakupy. teraz mała już śpi a ja obiadek zrobiłam więc czas na bb:)
wczoraj jak tak myślałam nad tymi wymiotami mojego dziecko to może rzeczywiście ona za szybko zjada, kurcze tylko jak jej dać tą kaszkę, teraz zjada przez TT krzyżyk, z łyżki były próby i skończyło się to na histerii. ja już nie wiem, chyba zgłupieję i odwiozą mnie do wariatkowa .
dziś znowu sama bo M wyjechał na zawody i wraca dopiero w niedzielę.

marti buziaki dla malutkiej *****

madzia dla synka też ******

lecę Was poczytać:)
miłego dnia życzę

reklama
naughty&happy Musi być dobrze, sama będąc w ciąży z Dawidem byłam na pogrzebie mojego wujka 35 letniego, przeżyłam to strasznie, pierwsza bardzo bliska osoba odeszła.

Tak a pro po witam :)
U nas nocka znowu super, jedna pobudka o 4 :) oby tak zostało, Natalka chrypki już nie ma podawałam jej syropek :) także się cieszę, a mnie dzisiaj jakiś power wziął okna pomyłam w domu lśni :) I mam ochotę w końcu wziąć się za ścianę dzieci i coś na niej namalować :)

Miłego Dnia życzę.

Witam wszystkich:)

Bartus drzemke sobie zrobił to mam chwilke dla Was,polubił siedziec,a najlepsze jest ze trzyma sie za ramie i sie podniasza.Nocka nie bardzo Bartus po 3 sie zbudził z płaczem,mleka nie chciał cyca tez nie tylko siedziec na kolankach chwilke odłozyłam do łózeczka i zasnoł,a wstalismy po 7,a mleko dopiero wypił o 9.Pogoda ładna,a my poczekamy ze spacerkami.

Jak ten czas leci Bartus dzis konczy 8 miesiecy za 4 miesiace roczek:)

marti buziaczki dla córeczki:)

Dobrego dnia:)

Witam!
U nas nocka znow kiepsko:( Nie wiem czemu ale Ola budzi sie, kreci, poplakuje.
ionka u nas tez przez kilka dni byl jakis strajk ale teraz jest lepiej. Ja mysle, ze nasze dzieci poprostu nudza sie przy jedzeniu, no bo sa ciekawsze rzeczy na swiecie niz kaszka i zupa:p Ja mala nieraz zabawiam na wszystkie sposoby zeby tylko buzke otworzyla:p
N&h wspolczyje bratu i bratowej.
Wszystkim solenizantom 100lat!

Milego dnia! Ja uciekam bo szykujemy sie z Ola do kosciola. U nas trwaja misje swiete i dzis blogoslawienstwo malych dzieci i kobiet w ciazy. Moze bedzie lepiej spala po tym blogoslawienstwie:p

reklama
Do góry