reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Frotka- Buziaki dla Milenki z okazji 8 miesiecy :) Ale to leci ja Cieee

Kochane muszę pochwalić się, że wygrałam zapas Uncle Bens o wartości 100 zł :)

A teraz biorę udział w drugim etapie :) Poproszę o głosy :) Wielkie dzięki.

UncleBens RicePainter
Glosik oddany

Witam u nas pobudka o 7 :) w nocy jedno karmienie :) Także nie jest źle :)

Po za tym od wczoraj jestem na Dukanie, może któraś się dołączy ?:)
Mycha ja kiedys probowalam dukana ale nie moge za duzo bialka jesc bo mi watroba wtedy wysiada. ale podobno dietka dobra.

U nas dzien jak co dzien , nocka tak samo maly raz sie budzi na jedzenie a raz spi cala noc, jeszcze sie nie okreslil, mam nadzieje ze do sylwestra sie okresli jakos bo moze na jakas imprezke pojdziemy do znajomych wiec dzieci pojda z nami chyba ze sie odwaze ostawic ich z tesciowa. Na szczescie znajomi maja agroturystyke to beda sobie smacznie spali.
Pogoda sie szykuje na fajna wiec jak Krystianski wstanie to lecimy na dwor.
Sebik zaczyna wolac siku na nocnik znowu sam, moze tym razem nam sie uda juz na zawsze pozegnac z pieluchami.

Milego dnia Mamuśki

reklama
Ale sie wkurzylam!!!!! Zamowila puzzle piankowe dla Oli. Tak sobie mysle...zamowie literki i cyferki to kiedys sie jeszcze przydadza...a tu co??? Otwieram paczke a tu owoce i to jeszcze zamiast 36 sztuk to jest ich 10!!!!!!!

Dzien dobry dziewczyny!
Ja tez popieram Polusie w kwestii sztucznego zaplodnienia!
Frotka 100 lat dla Milenki!!!
Agulka gatulujemy zabka!

Ostatnia edycja:
100 lat dla Milenki! i jak duzo potrafi ta nasza najstarsza dziewczyna! aż zazdrościmy ;-)

nesiaa, z Allegro zamawiałaś?? dzwoń do nich i składaj reklamację.

Z allegro! Juz wyslalam do nich wiadomosc. Pewnie jak bede chciala wymienic lub oddac to wysylka na moj koszt:( Jak to jest dziewczyny, orientujecie sie?

Juz doczytalam: Wszelkie reklamacje na moj koszt!! To sie poprostu nie oplaca!!! Ca za......

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki!

n&h żebyś wiedziała że też tak myślę że ktoś nad nami czuwa cały czas bo mogło się skończyć to inaczej....ehh nawet nie chcę myśleć. Mam mojego kochanego dziadka w niebie, zmarł 2 lata temu a byłam z nim bardzo związana. Na pewno czuwa nad swoim prawnuczkiem.:tak:

frotka Nie wiem czy wysyłałam buziaki Milence z okazji 8 m-cy więc zapobiegawczo wyślę najwyżej jeszcze raz a co tam, ode mnie i Marcelka:-D

Co do in vitro, ciemnota w tym naszym kraju i tyle, płakać się nad tym wszystkim chce, chociażby wspominając słynną walkę o krzyż:errr: Gdzie my żyjemy. Ja w rodzinie też mam przypadek zapłodnienia in vitro i patrząc na ich szczęście jak tu nie popierać tej metody.

Ostatnia edycja:
agulka gratki z okazji zebola:)
frotkawsio dobrego dla Milenki, jeny jak ten czas leci!:) Mój jutro pół roku skończy :D
co do in vitro, to chyba nie bedzie rzadu, ktory nie bedzie trzasl tylkiem przed konserwą i klerem (nie mylić z Kościołem, a tym bardziej z Bogiem). Ja bym jeszcze chciała, żeby ułatwiona była procedura adopcyjna, bo wiem, że wielu ludzi to zniechęca do adopcji, a przecież tyle jest dzieci niechcianych. Zresztą wiele rzeczy bym chciała i wielu reform, ale w tym kraju to nierealne, tak jak reforma finansów publicznych, która odkładana jest już chyba 25 lat albo i więcej.
Ja jestem w wykształcenia politologiem, więc może lepiej nie będę się wypowiadać nad słabością elit politycznych w tym kraju, bo bym mogla pisac o tym druga magisterkę ;)

nesia- jesli to ich wina to próbuj sie dogadac, nie kłócić czy ich opierdzielać , normalnie powiedz że na pewno przez pomyłkę wysłali nie to co chcialaś i zapytaj jak to teraz roztrzygnąć, w takiej sytuacji powinni oni zapłacić za przesyłkę w obie strony, ja tak miałam i bez probllemu się dogadaliśmy.
a kiedyś jak kupiłam spodnie i okazało sie ze za małe- sama wybralam taki rozmiar - to wymienili mi ale to juz ja placilam za przesyłkę. To z mojej winy natomiast.

My po spacerku, Alan siedzi mi na klanach i wlasnie narobił , ale smierdzi . :szok::-D

Agulka gratuluję pierwszego ząbka:-)
nesiaa z tego co piszesz to sprzedawca zawinił i on powinien pokryć koszty zwrotu towaru i wyłasnia nowego a jak będzie się migał wystaw negatyw i tyle!

A my już po spacerku, znów wiatr głowy urywa, a słonko boskie. Dziś mama zapytała mnie co chcę na gwiazdkę, wow to już niedłygo Święta:-) Na spacerze weszłam do piekarni po pieczywko i tam oczywiście cudowne drożdżówki wołają mnie po imieniu:-peh...nie mogłam się oprzeć:-D

reklama
Do góry