Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Frotka- Buziaki dla Milenki z okazji 8 miesiecy Ale to leci ja Cieee
U nas dzien jak co dzien , nocka tak samo maly raz sie budzi na jedzenie a raz spi cala noc, jeszcze sie nie okreslil, mam nadzieje ze do sylwestra sie okresli jakos bo moze na jakas imprezke pojdziemy do znajomych wiec dzieci pojda z nami chyba ze sie odwaze ostawic ich z tesciowa. Na szczescie znajomi maja agroturystyke to beda sobie smacznie spali.
Pogoda sie szykuje na fajna wiec jak Krystianski wstanie to lecimy na dwor.
Sebik zaczyna wolac siku na nocnik znowu sam, moze tym razem nam sie uda juz na zawsze pozegnac z pieluchami.
Milego dnia Mamuśki
Glosik oddanyKochane muszę pochwalić się, że wygrałam zapas Uncle Bens o wartości 100 zł
A teraz biorę udział w drugim etapie Poproszę o głosy Wielkie dzięki.
UncleBens RicePainter
Mycha ja kiedys probowalam dukana ale nie moge za duzo bialka jesc bo mi watroba wtedy wysiada. ale podobno dietka dobra.Witam u nas pobudka o 7 w nocy jedno karmienie Także nie jest źle
Po za tym od wczoraj jestem na Dukanie, może któraś się dołączy ?
U nas dzien jak co dzien , nocka tak samo maly raz sie budzi na jedzenie a raz spi cala noc, jeszcze sie nie okreslil, mam nadzieje ze do sylwestra sie okresli jakos bo moze na jakas imprezke pojdziemy do znajomych wiec dzieci pojda z nami chyba ze sie odwaze ostawic ich z tesciowa. Na szczescie znajomi maja agroturystyke to beda sobie smacznie spali.
Pogoda sie szykuje na fajna wiec jak Krystianski wstanie to lecimy na dwor.
Sebik zaczyna wolac siku na nocnik znowu sam, moze tym razem nam sie uda juz na zawsze pozegnac z pieluchami.
Milego dnia Mamuśki