reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzień Doberek:-) U nas dziś dzień zaczął się bardzo wcześnie, nie patrzyłam na zagarek ale obstawiam, że ok 5-5.30. Franek najpierw gadał, chciał sie bawić potem jakby przysypiał, ale jęczał przez sen i ostatecznie o 6.30 zwlokłam się z łóżka. M w pracy a ja z bólem głowy zaczynam ten dzień. Franek zjadł pierwszy raz mleko z 2 - było gęste w porównaniu do 1
mirosia buzialki dla synusia
Miłego dnia dziewczęta:-)

reklama
Witajcie :)
u nas nocka wmiarę standardowo marudzenie co jakis czas nie wiem co isę stało tak pieknie spał w nocy. Może zeby bo juz ma rozpulchnione dziasła a wczoraj byl niespokojny.
Niki dziś kończy 5 miesiecy ja Cie....kiedy to zleciało zaraz poł roczku:-)
AJENTKA I RESZTA POZNANIANEK DAJCIE ZNAC!!! co z trym spotkaniem
ja uciekam bede pozniej jadę na pedicure a potem zakupki i spacerek :)

Witajcie!

mirosia Marciaa buziaki dla Waszych dzieciaczkow!!!!(rowno 2 miesiace roznicy miedzy wami)

blu fajny pomysl z ta pomoca dla Ani....

Kochane ja juz zmykam.Trzymajcie kciuki za udaną operacje!!!!
Spijcie słodko bede pisała smsy.
trzymam kciuki, wszystko bedzie dobrze!!!!myslami jestem z Wami!

a Redan coraz gorzej spi....jak wroce do domu to sie przejde do lekarza...

a my tez pol piersiowi pol pokarmy stale...zaczelismy rozszerzac jak Mlody skonczyl 5,5 miesiaca od kaszek na moim mleku, teraz juz mu daje kaszke z owocami rano i wieczorem, w poludnie, od wczoraj, po 2 sloiczki zupki, i ze 4-5 razy piers plus 200 ml soku...Redan uwielbia sloiczki, dlatego zaczelam dawac mu wiecej, bo mi sie wydawalo, ze sie nie najada, zawsze musial miec jeszcze piers, a wczoraj dalam mu 2 sloiki zupki i tylko popil troszeczke sokiem...

powrotu do zdrowia dla wszystkich chorych dzieciaczkow, M-ow i Mamusiek!!!!

Milego Dnia!!!

Witajcie

Mirosia, Marciaa wszystkiego naj dla Waszych Synków!!!

Madzia pewnie już nie tego przeczytasz, ale życzę z całego serca Bartusiowi udanej operacji i szybkiego powrotu do formy, a Tobie i mężowi spokoju i mało stresu. Czekamy na wieści.

Mój P już po operacji. Czuje się dobrze. Dzisiaj do niego jadę.

Mój synuś zamiast uciąć sobie drzemkę namiętnie przewraca się na brzuszek i zagląda na mamę. Ja go hop na plecki, żeby sobie chłopak odpoczął, nie zdążę dojść do kompa, a on znowu na brzuchu.

Dzisiaj będzie znów piękny dzień. Wczoraj praktycznie cały czas byliśmy na polu, zaliczyliśmy dwa spacery i drzemkę w ogrodzie.

Życzę Wam pogodnego dnia!

kochane moje zwracam sie do Was w nietypowej sprawie :)
kojarzycie firmę
Voź meble - to ta firma od mojego pudełka co klikamy, zaproponowali pomoc dla Ani tylko pytanie jeżeli możecie to pomóżcie: potrzebujemy propzycji w jaki sposób miała by wyglądać pomoc dla Ani a co my jako bb możemy dla nich.
dzięki za pomoc :)
Mi tez sie wydaje dobrym pomyslem aby odnowic jej mieszkanie jezeli mieszka sama bo jezeli z rodzicami to tylko jej pokoj, i wydaje mi sie ze wozek to ona chyba ma bo napewno duzo osob jej pomaga. No i mysle ze lepszym pomyslem bedzie zapytac ją samą bo nie znamy jej za bardzo nie wiem z kim mieszka czy ma swoje mieszkanie co jej brakuje. I to z ta gazeta albo nawet tv jest dobry pomysł bo to dzięki Tobie odmieni sie jej zycie !!

Kochane ja juz zmykam.Trzymajcie kciuki za udaną operacje!!!!
Spijcie słodko bede pisała smsy.
Trzymam kciuki za Bartusia

hej, hej
dawno mnie nie było, ale dużo się dzieje, praca, uczelnia, a no i rozkręcamy biznes- otwieramy przytulny malutki żłobek:)
gabrysia ma katar, kurcze nie wiedziałam że będę tak przezywała katar u dziecka, ale strasznie się męczy bidulka:/
madzia-oczywiście kciuki mocno zaciśnięte, wszystko skończy się szczęśliwie, Bartuś jest silnych chłopczykiem i nic mu nie straszne:)całuję WAS mocno
o Ja CIeee superrr ze otwieracie żłobek !! ale ekstraaaaa

Tak swoja droga to DZIEN DOBRY.

My po wczorajszej wizycie u lekarza , jest ok dzieci zdrowe w miare i mozna wychodzic na saocer, wiec zabieram sie za sprzatanko i lece na jakis zakup hehe.

Milego dnia kochane

Witajcie kobitki:)
mała w nocy mimo kataru spała dobrze o 6:30 zjadła kaszkę i teraz śpi. natomiast mnie w nocy rozłożyła choroba. ledwo co na oczy patrzę a tu muszę obiad dla Julki jak wróci ze szkołu zrobić. najchętniej poszłabym do łóżka, a tu się nie da :(
mirosia marciaa 100 lat dla dzieciaków od ciotki Aśki :)

miłego dnia życzę

hej, hej
dawno mnie nie było, ale dużo się dzieje, praca, uczelnia, a no i rozkręcamy biznes- otwieramy przytulny malutki żłobek:)
gabrysia ma katar, kurcze nie wiedziałam że będę tak przezywała katar u dziecka, ale strasznie się męczy bidulka:/
madzia-oczywiście kciuki mocno zaciśnięte, wszystko skończy się szczęśliwie, Bartuś jest silnych chłopczykiem i nic mu nie straszne:)całuję WAS mocno

Gratulację :) Super :)

Wszystkim chorowitkom zdrówka!!!

U nas nocka w miarę, znowu 3 pobudki, kiedy ta moja córa pośpi dłużej. Pogoda okropna, siedzimy w domu :)

Miłego Dnia życzę!

reklama
dziewczęta mój mały dostej na ten swój katarek: cebion, flegaminę junior, calcium i pulneo...czy po tym mogą być rzadkie kupy???pyatam bo mamy ten problem od kilku dni

Do góry