reklama
Witajcie!!! Buziaki dla wszystkich "sześciomiesięczniaków". Gratki dla zafasolkowanych mam super widzieć znów te słodkie suwaczki A ja dziś muszę się pochwalić. Byłam na pierwszej wywiadowce w szkole i mój syn i jego brat cioteczny są bardzo zdolnymi uczniami tak stwierdziła wychowawczyni jestem dumna a zarazem mi smutno bo inne mamy już szepczą że zmuszamy ich do nauki i odbierany dzieciństwo. Jak Pani mówiła że dzieci lekcji nie odrabiają to mamy na to no to co mnie nie lubią bo Wiktor chodził do Kalisza do miasta do przedszkola i że tam inny poziom i że ma lepiej ale sorry jego kuzyn chodził do tego same przedszkola co reszta dzieci. Ach szkoda gadać... Jestem dumna z niego jutro startuje w wyścigu rowerowym przez las więc dziś mu nawet rower umalowałam, Franko mi pomógł bo spał pięknie cały dzień Miał jesc raz dziennie mm ale gardzi woli moje więc pompuję nadal w nocy też Niech je nawet jakbym miała do roku odciągać za bardzo go kocham chyba he he
kejcik Tobie rowniez wszystkiego dobrego dla słodkiego półroczniaczka
asia, yra, sylvionitko Jeszcze raz Wam GRATULUJE!!! Kurczę nawet troszkę zazdroszczę ale za jakieś 2 latka i my rozpoczniemy staranka. Super się patrzy na Wasze suwaczki aż łza sie w oku kręci i wracają wspomnienia.:-)
U nas dzień minął pogodnie. malutki kochany. Marcel ma na ogół 2, 3 drzemki od 40 min. do 1,5h.
Spokojnej nocy
asia, yra, sylvionitko Jeszcze raz Wam GRATULUJE!!! Kurczę nawet troszkę zazdroszczę ale za jakieś 2 latka i my rozpoczniemy staranka. Super się patrzy na Wasze suwaczki aż łza sie w oku kręci i wracają wspomnienia.:-)
U nas dzień minął pogodnie. malutki kochany. Marcel ma na ogół 2, 3 drzemki od 40 min. do 1,5h.
Spokojnej nocy
M
myszowata
Gość
hej Kochane:-)
wczoraj już nie zaglądałam, po pierwsze Mały jakoś nie mógł zasnąć, popłakiwać, jęczał, marudził, seriali nie obejrzałam nawet, ale to nic, są powtórki;-)A po drugie M okupował kompa. W nocy też tyle o ile, Mały popłakiwał i jedynie masaowanie dziąseł pomagało, ale trzeba było mu trzymać cały czas palec w buzi i nawet jak już zasnąć to nie wyjmować....eh...dziś o 8.30 pediatra.Zobaczymy co z tym katarem. Najgorsze jest to, że Franek nie daje sobie oczyścić noska, krzyczy tak przerażliwie, że ja płączę razem z nim, a niebawem sąsziedzi naślą na nas pomoc społeczną słysząc te odgłosy;-)
Miłego dnia Wam życzę:-)
polusia super, że wyniki się poprawiły, zobaczysz z rehabilitacją też będzie ok
wczoraj już nie zaglądałam, po pierwsze Mały jakoś nie mógł zasnąć, popłakiwać, jęczał, marudził, seriali nie obejrzałam nawet, ale to nic, są powtórki;-)A po drugie M okupował kompa. W nocy też tyle o ile, Mały popłakiwał i jedynie masaowanie dziąseł pomagało, ale trzeba było mu trzymać cały czas palec w buzi i nawet jak już zasnąć to nie wyjmować....eh...dziś o 8.30 pediatra.Zobaczymy co z tym katarem. Najgorsze jest to, że Franek nie daje sobie oczyścić noska, krzyczy tak przerażliwie, że ja płączę razem z nim, a niebawem sąsziedzi naślą na nas pomoc społeczną słysząc te odgłosy;-)
Miłego dnia Wam życzę:-)
polusia super, że wyniki się poprawiły, zobaczysz z rehabilitacją też będzie ok
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Dzień dobry kochane :*
U nas nocka super, maly spac cala noc bez jedzenia, my z Sebim wlasnie zjedlismy sniadanko tezn jak zwykle jedzeniem sie bawi.
Pogoda sie zapowiada na ladna ale wczoraj tez sie tylko zapowiadała hehe
Milgo dnia kochane )
U nas nocka super, maly spac cala noc bez jedzenia, my z Sebim wlasnie zjedlismy sniadanko tezn jak zwykle jedzeniem sie bawi.
Pogoda sie zapowiada na ladna ale wczoraj tez sie tylko zapowiadała hehe
Milgo dnia kochane )
dzień dobry dziewczynki
u nas nocka w porządeczku tylko o 7 rano musiałam Polę pomalutku budzić bo Julka do szkoły a mała musi jeszcze zjeść mleczko, ale udało się zdążyłyśmy na czas.
a mnie w nocy dziś koszmary się śniły, całą noc wypadał mi ząb a przecież jak się śnią zęby to jakiś kłopot w rodzinie. mój M pojechał dziś do Bielska na targi energetyczne więc cały dzień sama a mam dziś wywiadówkę u Julki w szkole.
a wczoraj poznałam co prawda przez internet moją przyszłą szwagierkę: ma na i mię Samira i jest brazylijką. ale fajnie
miłego dnia drogie Panie
u nas nocka w porządeczku tylko o 7 rano musiałam Polę pomalutku budzić bo Julka do szkoły a mała musi jeszcze zjeść mleczko, ale udało się zdążyłyśmy na czas.
a mnie w nocy dziś koszmary się śniły, całą noc wypadał mi ząb a przecież jak się śnią zęby to jakiś kłopot w rodzinie. mój M pojechał dziś do Bielska na targi energetyczne więc cały dzień sama a mam dziś wywiadówkę u Julki w szkole.
a wczoraj poznałam co prawda przez internet moją przyszłą szwagierkę: ma na i mię Samira i jest brazylijką. ale fajnie
miłego dnia drogie Panie
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Myszowata, polecam aspirator Katarek do odkurzacza, odsysanie noska trwa 5 sekund i łatwiej dziecko unieruchomić. Poza tym szum odkurzacza działa uspokajająco
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam Was Kochane marcóweczki i cieżaróweczki :-)
U nas nocka ok,Bartus sie przebudził na smoka w nocy mama spała do 7,a synus wczesniej sie obudził i fikał,obkrecał sie w łóżeczku.Ja po sniadanku,Bartus ma drzemke,o juz pobudka.Pogoda brzydka takze zostajemy w domku.
A my jutro juz 7 miesiecy konczymy jak ten czas leci ;-)
Dobrego dnia ;-)
U nas nocka ok,Bartus sie przebudził na smoka w nocy mama spała do 7,a synus wczesniej sie obudził i fikał,obkrecał sie w łóżeczku.Ja po sniadanku,Bartus ma drzemke,o juz pobudka.Pogoda brzydka takze zostajemy w domku.
A my jutro juz 7 miesiecy konczymy jak ten czas leci ;-)
Dobrego dnia ;-)
reklama
marela
Podwójna marcóweczka ;)
polusia- to Twoje dzieciaki będą miały gdzie na wakacje jezdić -pozazdorścić
moj łobuziak ucina sobie drzemke a ja na chwile do Was
pogoda mi dzis nie odpowiada a wczoraj tak pięknie słoneczko świeciło - jeju jak ja nie cierpię zimna ,deszczu , zimy itp. Wszyscy się śmieję że ja najprowdopodobnijej w poprzednim wcieleniu byłam jakaś afrykanką - bez problemu mogłabym tam mieszkac. Dal mnie mogło by być i 40 w cieniu i nie bede marudzic .
Dobra spadam troche ogarnac mieszkanko, bo dyrektorka wezwala M wczesniej do pracy i caly dzien sama wiec musze jak spi - bo z moim smykiem to ubrac sie trudno bo nie polezy sam ))
moj łobuziak ucina sobie drzemke a ja na chwile do Was
pogoda mi dzis nie odpowiada a wczoraj tak pięknie słoneczko świeciło - jeju jak ja nie cierpię zimna ,deszczu , zimy itp. Wszyscy się śmieję że ja najprowdopodobnijej w poprzednim wcieleniu byłam jakaś afrykanką - bez problemu mogłabym tam mieszkac. Dal mnie mogło by być i 40 w cieniu i nie bede marudzic .
Dobra spadam troche ogarnac mieszkanko, bo dyrektorka wezwala M wczesniej do pracy i caly dzien sama wiec musze jak spi - bo z moim smykiem to ubrac sie trudno bo nie polezy sam ))