reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dziewuszki uciekam do łóżeczka, rano znowu pobudka o 6 , Julka do szkoły, a my z Polą do geodety jedziemy musimy złożyć jakieś dokumenty co mi M przygotował.
spokojnej nocy marcóweczki i ciężaróweczki :)

reklama
Witajcie!!! Buziaki dla wszystkich "sześciomiesięczniaków". Gratki dla zafasolkowanych mam :) super widzieć znów te słodkie suwaczki :) A ja dziś muszę się pochwalić. Byłam na pierwszej wywiadowce :) w szkole i mój syn i jego brat cioteczny są bardzo zdolnymi uczniami tak stwierdziła wychowawczyni jestem dumna a zarazem mi smutno bo inne mamy już szepczą że zmuszamy ich do nauki i odbierany dzieciństwo. Jak Pani mówiła że dzieci lekcji nie odrabiają to mamy na to no to co:( mnie nie lubią bo Wiktor chodził do Kalisza do miasta do przedszkola i że tam inny poziom :( i że ma lepiej ale sorry jego kuzyn chodził do tego same przedszkola co reszta dzieci. Ach szkoda gadać... Jestem dumna z niego :) jutro startuje w wyścigu rowerowym przez las :) więc dziś mu nawet rower umalowałam, Franko mi pomógł bo spał pięknie cały dzień:) Miał jesc raz dziennie mm ale gardzi woli moje więc pompuję nadal w nocy też :) Niech je nawet jakbym miała do roku odciągać :) za bardzo go kocham chyba :) he he

kejcik Tobie rowniez wszystkiego dobrego dla słodkiego półroczniaczka

asia, yra, sylvionitko Jeszcze raz Wam GRATULUJE!!! Kurczę nawet troszkę zazdroszczę ale za jakieś 2 latka i my rozpoczniemy staranka.:tak: Super się patrzy na Wasze suwaczki aż łza sie w oku kręci i wracają wspomnienia.:-)

U nas dzień minął pogodnie. malutki kochany. Marcel ma na ogół 2, 3 drzemki od 40 min. do 1,5h.

Spokojnej nocy

hej Kochane:-)
wczoraj już nie zaglądałam, po pierwsze Mały jakoś nie mógł zasnąć, popłakiwać, jęczał, marudził, seriali nie obejrzałam nawet, ale to nic, są powtórki;-)A po drugie M okupował kompa. W nocy też tyle o ile, Mały popłakiwał i jedynie masaowanie dziąseł pomagało, ale trzeba było mu trzymać cały czas palec w buzi i nawet jak już zasnąć to nie wyjmować....eh...dziś o 8.30 pediatra.Zobaczymy co z tym katarem. Najgorsze jest to, że Franek nie daje sobie oczyścić noska, krzyczy tak przerażliwie, że ja płączę razem z nim, a niebawem sąsziedzi naślą na nas pomoc społeczną słysząc te odgłosy;-)
Miłego dnia Wam życzę:-)
polusia super, że wyniki się poprawiły, zobaczysz z rehabilitacją też będzie ok

Dzień dobry kochane :*

U nas nocka super, maly spac cala noc bez jedzenia, my z Sebim wlasnie zjedlismy sniadanko tezn jak zwykle jedzeniem sie bawi.

Pogoda sie zapowiada na ladna ale wczoraj tez sie tylko zapowiadała hehe

Milgo dnia kochane :))

dzień dobry dziewczynki
u nas nocka w porządeczku tylko o 7 rano musiałam Polę pomalutku budzić bo Julka do szkoły a mała musi jeszcze zjeść mleczko, ale udało się zdążyłyśmy na czas.
a mnie w nocy dziś koszmary się śniły, całą noc wypadał mi ząb a przecież jak się śnią zęby to jakiś kłopot w rodzinie. mój M pojechał dziś do Bielska na targi energetyczne więc cały dzień sama a mam dziś wywiadówkę u Julki w szkole.
a wczoraj poznałam co prawda przez internet moją przyszłą szwagierkę: ma na i mię Samira i jest brazylijką. ale fajnie :)
miłego dnia drogie Panie :)

Witam Was Kochane marcóweczki i cieżaróweczki :-)

U nas nocka ok,Bartus sie przebudził na smoka w nocy mama spała do 7,a synus wczesniej sie obudził i fikał,obkrecał sie w łóżeczku.Ja po sniadanku,Bartus ma drzemke,o juz pobudka.Pogoda brzydka takze zostajemy w domku.

A my jutro juz 7 miesiecy konczymy jak ten czas leci ;-)

Dobrego dnia ;-)

reklama
polusia- to Twoje dzieciaki będą miały gdzie na wakacje jezdić ;) -pozazdorścić ;)
moj łobuziak ucina sobie drzemke a ja na chwile do Was;)
pogoda mi dzis nie odpowiada a wczoraj tak pięknie słoneczko świeciło - jeju jak ja nie cierpię zimna ,deszczu , zimy itp. Wszyscy się śmieję że ja najprowdopodobnijej w poprzednim wcieleniu ;) byłam jakaś afrykanką ;) - bez problemu mogłabym tam mieszkac. Dal mnie mogło by być i 40 w cieniu i nie bede marudzic .
Dobra spadam troche ogarnac mieszkanko, bo dyrektorka wezwala M wczesniej do pracy i caly dzien sama wiec musze jak spi - bo z moim smykiem to ubrac sie trudno bo nie polezy sam ;)))

Do góry