reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam:)

A my spalismy do 7.30 tzn ja bo Bartus szybciej sie obudził.Piękna pogoda jest oby tak cały dzien to se pójdziemy na te urodzinki.A wstałam z bólem głowy teraz pije kawke to moze przestanie.

Dobrego i słonecznego dnia zycze:)

reklama
Witajcie:happy2:

Pogoda dziś trochę lepsza, przynajmniej nie pada. Jedziemy dziś do prababci, w poniedziałek miała drugi zawał:no:
Ja sama dziwnie się czuję, cały czas jest mi niedobrze i gdyby nie kilka negatywnych testów, to bym coś podejrzewała:sorry2:

nesiaa - ucałuj Oleńkę:-)

nesia- wszystkiego naj naj dla Oleńki :tak:
ja juz po mszy- poszlam rano zobaczyc z bliska jak wyglada chrzest u nas żeby nie dac jakiejs plamy , jakie te dzieciaki byly grzeczne - nie wyobrazam sobie mojego takiego aniolka :-p

No i powiem ze jak ja podawalam 2 lata temu w innym kosciele to mi sie podobalo a u mnie balagan na kolkach do chrzcielnicy to byla walka kto pierwszy ten blisko a reszta gdzies z tylu w tłumie :crazy:, no i dzis musimy pojezdzic i zaprosic gosci - a mi sie nie chce z domu wychodzic .

reklama
Witajcie:happy2:

Pogoda dziś trochę lepsza, przynajmniej nie pada. Jedziemy dziś do prababci, w poniedziałek miała drugi zawał:no:
Ja sama dziwnie się czuję, cały czas jest mi niedobrze i gdyby nie kilka negatywnych testów, to bym coś podejrzewała:sorry2:

nesiaa - ucałuj Oleńkę:-)

filkowa u mnie na początku też 2 negatywne testy :)

Do góry