reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witajcie:)Fiołkowa i Yra dla Waszych pociech duzo zdrówka i usmiechu:)
Plamy na swieżo zapieram mydłem bambino albo płynem do naczyń ale zawsze w zimnej wodzie.Ewentualnie moczę na noc w oxy z biedronki.Oxy ropuszczam we wrzatku i osobno moczę białe i kolorowe.Z marchewki plamy wystawiam na słońce. Mam odplamiacz z amwaya ,od brata dostałam ,ale do niczego on. A w auchanie sa odplamiacze w małych buteleczkach,osobno na różne plamy inny.Jeszcze nie próbowałam.
Dzieciaczki dzisiaj były greczne spią spokojnie, chyba wyczuły ,ze mamcia chora. To wracam do wyrka ,tylko leki wezmę..Dobranoc

Witajcie:)Fiołkowa i Yra dla Waszych pociech duzo zdrówka i usmiechu:)
Plamy na swieżo zapieram mydłem bambino albo płynem do naczyń ale zawsze w zimnej wodzie.Ewentualnie moczę na noc w oxy z biedronki.Oxy ropuszczam we wrzatku i osobno moczę białe i kolorowe.Z marchewki plamy wystawiam na słońce. Mam odplamiacz z amwaya ,od brata dostałam ,ale do niczego on. A w auchanie sa odplamiacze w małych buteleczkach,osobno na różne plamy inny.Jeszcze nie próbowałam.
Dzieciaczki dzisiaj były greczne spią spokojnie, chyba wyczuły ,ze mamcia chora. To wracam do wyrka ,tylko leki wezmę..Dobranoc
kochana wracaj i wykuruj się szybciutko :) buziole *)

ja też uciekam do łóżeczka, jutro od rana puszczam sok z malin :) spokojnej nocki dziewuszki :)

Cześć Dziewczynki!
Dla Półroczniaków Wszystkiego Naj Naj!!! :-D ale ten czas szybko mija!

Widzę, że przechodzicie powolutku na smoczki 6+ my chyba też powolutku będziemy przechodzić. Aluś pije z dwójki Aventu ale widzę, że czasami trochę już ciągnie ten smoczek, zasysa się mocno, tak jakby słabo leciało. Chyba już czas na zmiany :-)
Ja wróciłam do pracy. Bardzo trudno jest zostawić w domu takiego Maluszka. eh..

Trzymajcie się cieplutko Marcóweczki :-D

Ostatnia edycja:
witajcie niedzielnie:-) Mój synek postanowił obudzić się dziś o 5.58 i nie było sposobu by skłonić go do dalszego spania:no:nie ucieszyło mnie to zwłaszcza, że w nocy co raz budził mnie mega zatkany nos:crazy:Do tego cały czas się boję, żeby Franko się nie zaraził, narazie chyba jest ok, choć coś jakbym rano słyszała, że charczy przez nos:baffled:M mówi, że on nic nie słyszy, więc może to tylko siła wyobrażni:rofl2: A ja swój dzień rozpoczęłam bardzo "zdrowo" tj od paczki orzeczków o smaku barbecue, jestem z siebie dumna normalnie:sorry2:
pozdrawiam i ciepłej niedzieli Wam życzę:-)
frotka zdrówka Tobie i sobie życzę;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Myszowata nie tylko Ty mialas poranna pobudke :) Moja mala wstala o 5.15 i za nic nie chciala pojsc spac :( Naszczescie dopiero teraz usnela.... Milego dnia :)

yra będzie dobrze!! :) I nie będzie tak wcale trudno dasz radę!!!!! A dzieciaki będą się razem bawić, a rodzice zajmą się sobą :) A powiedz jak mąż zareagował ?? :)

caroline zaskoczony ale szczęśliwy :) powiedział damy radę :-)

jak narazie to chyba do mnie to nie dochodzi. jutro do lekarza bo potrzebuje zaświadczenie do pracy . zobaczymy co tam się dzieje w moim brzuszku. :)

reklama
Dzien Doberek!!!

Dzisiaj planujemy pojechac sobie do jakiegos malowniczego miasteczka w gorach, mam nadzieje pogoda sie uda. W dolinie na razie slonce...

A Mlodemu chyba kolejne zabki ida, bo dopiero jak posmaruje mu dziaselka zelem to zasypia...

yra spoznione zyczonka dla slodkiego Jasia polroczniaka!!!

frotka szybko wracaj do zdrowia!!!!

Milego Dnia!!!

Do góry