reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

heja
nocka ok uf nawet flache zjadl w nocy:D
polusia kochana ja wieczorem usypiam a Ł. mnie budzi na amory...a ja taki agresor ale chwile....:p
i zaraz to...robimy coreczke?:p haha

reklama
jeszcze wieczorem jak mnie obudzi jak zasypiam to jak najbardziej ale kurde jak śpi już człowiek a jemu w środku nocy amory? ja dziękuję już za maleństwo, mam dwójkę i zdecydowaliśmy że świadomie się raczej nie zdecydujemy, ale nigdy nic nie wiadomo :)

Dzien Doberek.
Z góry dziekuje za dobre słowa:)Bartus wczoraj o 23 sie przebudził nie chciał mleczka,tylko pogadał z mama i zasnoł w łózeczku o 23.20.Nocka super,synek dał pospac do 7.30 potem mleczko i tak lezelismy do 9.Pogoda ładna moze wkoncu uda nam sie wyjsc na spacerek.A ja miałam termin na 26 marca z USG na 23 marca i co Bartus wyszedł 15 lutego troche sie pospieszył.Ja pije kawke a Bartus fika na macie.

Dobrego dnia:)

Witam w tą niezbyt ciepłą sobote:)
u nas dzisiaj o dziwo nocka spokojna moze dlatego ze niunia spala ze mna... hehe i do 8 sobie podrzymalysmy:) jutro wkoncu wraca moj D. po 1.5 tygodniowej delegacji juz sie doczekac nie moge... sama juz dostawalam szalu ani nie ma sie do kogo odezwac ani przytulic... buu...

witam serdecznie wszystkich nowych:):)

Witam w tą niezbyt ciepłą sobote:)
u nas dzisiaj o dziwo nocka spokojna moze dlatego ze niunia spala ze mna... hehe i do 8 sobie podrzymalysmy:) jutro wkoncu wraca moj D. po 1.5 tygodniowej delegacji juz sie doczekac nie moge... sama juz dostawalam szalu ani nie ma sie do kogo odezwac ani przytulic... buu...

witam serdecznie wszystkich nowych:):)

Ja to od 2 miesiecy nie mam sie do kogo przytulic został mi Bartus.Dobrze ze chociaz szwagerka przychodzi do nas z maluchem i mezem.

Dowiedziałam sie ze mezus bedzie 15 juz sie doczekac nie moge,chociaz kilka dni przed szpitalem bedzie synkiem.Pewnie na 2 lub 3 tyg zostanie.Nam sie tez marzy o drugim dzieciątku,ale poczekamy moze ze 3 lata lub 2 musi Bartus wydobrzec.

madzia szybko minie i Bartuś będzie zdrowy jak rybka, jest silny i dzielny i ma wspaniałych rodziców, którze niesamowicie się o niego trosczą, a przyjdzie czas, że dostanie braciszka czy siostrzyczkę:tak:

madzia szybko minie i Bartuś będzie zdrowy jak rybka, jest silny i dzielny i ma wspaniałych rodziców, którze niesamowicie się o niego trosczą, a przyjdzie czas, że dostanie braciszka czy siostrzyczkę:tak:

A mi sie juz marzy o dzidziusiu i najlepsze sa sny ze ja w ciązy jestem,ale jak to mówią sny odwrotnie sie sprawdzają.Dzieki za dobre słowa:)

reklama
Witam, witam
Madzia ja też całym sercem jestem z Wami, i wierzę że wszystko będzie dobrze bo przecież musi być:)
Ja tez coraz częściej myślę o drugim bobasie, no ale jeszcze trochę, tak mniej wiecej jak Gabryś będzie miała dwa latka, to będziemy bardziej"myśleć":)
Dzisiaj Gaba obudziła się o 2:30, kurcze już nie pamiętam kiedy ostatnio tak wcześnie się obudziła:/eh, no ale później pospała do 7, teraz tez śpi od 40 minut.
W czwartek M był na szczepieniu z małą, i nasza kruszynka przez ponad miesiąć przytyła tylko 700 gram:/ ale lekarz nie kazał się martwić:)
taka jej uroda że drobniutka jest:) a tak to wszystko wporządku:)

Do góry