reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Madzia wiesz że całym sercem jestem z Wami. ani się obejrzysz a już będzie po wszystkim, a Bartuś to dzielny chłopak i szybko dojdzie do siebie.

Tak wiem jestescie kochane.

Ja kochane ide lulac,mój smyk chyba sie przebudza to dam mu piciu.Dobrej nocy spijcie spokojnie buziaczki:)

Ostatnia edycja:
Witam nową marcową mamusię :)
Madzia zawsze masz nasze wsparcie, a Bartus taki dzielny ,będzie dobrze:)
Moja panienka zasnęła o21,30. Oby oboje pospali rano dłużej .Co do imion to wszystko zależy od osoby:) Jedną Agniechę to bym....wrr Ale do innych Agnieszek nie jestem zle nastawiona:)Ogólnie to kocham ludzi:)
Wrzuciłam filmik jak Milenka pokazuje nie nie główka.A tatus jak sie dzisiaj zdziwił :)
A tu link do przedszkola synka :) http://www.przedszkole.grt.pl/
Dobranoc

Ostatnia edycja:
witajcie:-)wstałam średnio wyspana bo obudziłam się o 1 i długo jakoś zasnąć nie mogłam, a jak rano wstałam to stwierdziłam, że strasznie zimno w domu, wdziałam szlafrok ciepły i tak się kręcę po domu;-)za jakieś 45min Franko zje i pójdzie pewnie po jedzeniu i krótkiej zabawie lulu a ja może też bo dziś mam znów natłok zajęć, jedziemy do teściów, potem do kuzyna M bo umówili się na rodzinnego brydża, ja nie gram ale co tam;-)no i mam nadzieję, że wrócimy na "mam talent" bo uwielbiam ten program:tak:
miłego dnia Wam życzę Kochane:-D

hej mamuśki:) O2,20 obudził mnie szelest chusteczek do pupy.Mała sie bawiła leząc na brzuszku, sięgnęła z drugiego końca łóżeczka.Przeniosłysmy sie do innego pokoju,brykała ,spąć nie chciała, cyca też nie.Przed 4 dopiero mleko ale z butli i natychmiast usnęła. A 6.35 znowu oczka wielkie i tyle było naszego spania.Synek dzisiaj w domu bo sobota tez mógłby pospac ale nie...Bawią sie chwilke razem więc tu wskoczyłam sie przywitać. Idę zrobićnam kakao i Milci mleko.
Też nie moge sie doczekac talentu i wszystkich nowych programów:)
Miłego dnia

mamusie pomórzcie, dawno nie widziałam, żeby Frankowi pulsowało ciemiączko i myślałam, że już nie będzie (swoją drogą nie wiedziałam czy to dobrze czy nie)a dziś znów pulsowało, czy to normalne?:confused:

A i jeszcze jedno....wczoraj wieczorem zreflektowałam się, że piszę tu z Wami już jakiś czas, a w zasadzie nawet się nie przedstawiłam i w ogóle:sorry2:straszne zaniedbanie z mojej strony, bardzo przepraszam i już się poprawiam;-)No to tak, mam na imię Ola, mój synek to Franuś (co już wiecie) - urodził się 13.03, obecnie jestem na wychwawczym, nie wiem co więcej powiedzieć he he:-Dchcecie coś wiedzieć pytajcie:tak:No i bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grono:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry wszystkim!
Ja juz po sniadaniu. dopijam mocna herbate:) Olenka drzemkuje, ale cos mowi przez sen wiec pewnie dlugo nie pospi. Dzis postaram sie wprowadzic jakis plan w nasze zycie:) a zaczynam od notowania wszystkiego, mysle, ze to pomoze. Zobaczymy!:)
Myszowata Twoj Franus urodzil sie dzien po Olence. My wybieralysmy sie wlasnie 13 do szpitala ale Olenka nie chciala czekac:)
No i jak juz tak dziekujesz to i ja podziekuje za przyjecie! Fajnie sie z Wami spedza czas dziewczyny:)
Milego dnia zycze!

Dzień dobry kobitki,
oj widzę że dziś dzień podziękowań :-) to może i ja podziękuję za cieplutkie przyjęcie a teraz za miłe spędzanie czasu z Wami, a co do imion to ja mam Joanna.
nocka u nas jak zwykle czyli śpimy i jemy o 6:30. mój M w nocy dostał tylko niezły ochrzan ode mnie bo 2 w nocy a jego na amory zbiera, ale go ochrzaniłam bo jak mnie już obudził to nie mogłam usnąć.
rano wstaję nakarmić Polę patrzę na termometr a tam.... 4 stopnie :( chyba jesień będzie szybciutko w tym roku.
kobitki miłego i cieplutkiego dnia życzę

nesiaa ja miałam termin na 16-go, ale 13-go wstałam rano i poczułam lekkie acz regularne skurcze i 5h później byłam już w szpitalu na porodówce:-)
polusia oj zaraz tam ochrzan;-)he he

reklama
Tak jak myslam, Olenka spala 15 minut:) Teraz gada sobie w lozeczku, puszcze jej radio dla dzieci a sama zabieram sie za porzadki!!
Polusia faceci zawsze wybieraja najmniej odpowiednie pory:)
Madzia i Bartus oboje jestescie bardzo dzielni i napewno wszystko bedzie dobrze!!

Do góry