reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Madzia wiesz że całym sercem jestem z Wami. ani się obejrzysz a już będzie po wszystkim, a Bartuś to dzielny chłopak i szybko dojdzie do siebie.
Tak wiem jestescie kochane.
Ja kochane ide lulac,mój smyk chyba sie przebudza to dam mu piciu.Dobrej nocy spijcie spokojnie buziaczki
Ostatnia edycja:
frotka 74
Fanka BB :)
Witam nową marcową mamusię
Madzia zawsze masz nasze wsparcie, a Bartus taki dzielny ,będzie dobrze
Moja panienka zasnęła o21,30. Oby oboje pospali rano dłużej .Co do imion to wszystko zależy od osoby Jedną Agniechę to bym....wrr Ale do innych Agnieszek nie jestem zle nastawionaOgólnie to kocham ludzi
Wrzuciłam filmik jak Milenka pokazuje nie nie główka.A tatus jak sie dzisiaj zdziwił
A tu link do przedszkola synka http://www.przedszkole.grt.pl/
Dobranoc
Madzia zawsze masz nasze wsparcie, a Bartus taki dzielny ,będzie dobrze
Moja panienka zasnęła o21,30. Oby oboje pospali rano dłużej .Co do imion to wszystko zależy od osoby Jedną Agniechę to bym....wrr Ale do innych Agnieszek nie jestem zle nastawionaOgólnie to kocham ludzi
Wrzuciłam filmik jak Milenka pokazuje nie nie główka.A tatus jak sie dzisiaj zdziwił
A tu link do przedszkola synka http://www.przedszkole.grt.pl/
Dobranoc
Ostatnia edycja:
M
myszowata
Gość
witajcie:-)wstałam średnio wyspana bo obudziłam się o 1 i długo jakoś zasnąć nie mogłam, a jak rano wstałam to stwierdziłam, że strasznie zimno w domu, wdziałam szlafrok ciepły i tak się kręcę po domu;-)za jakieś 45min Franko zje i pójdzie pewnie po jedzeniu i krótkiej zabawie lulu a ja może też bo dziś mam znów natłok zajęć, jedziemy do teściów, potem do kuzyna M bo umówili się na rodzinnego brydża, ja nie gram ale co tam;-)no i mam nadzieję, że wrócimy na "mam talent" bo uwielbiam ten program
miłego dnia Wam życzę Kochane
miłego dnia Wam życzę Kochane
frotka 74
Fanka BB :)
hej mamuśki O2,20 obudził mnie szelest chusteczek do pupy.Mała sie bawiła leząc na brzuszku, sięgnęła z drugiego końca łóżeczka.Przeniosłysmy sie do innego pokoju,brykała ,spąć nie chciała, cyca też nie.Przed 4 dopiero mleko ale z butli i natychmiast usnęła. A 6.35 znowu oczka wielkie i tyle było naszego spania.Synek dzisiaj w domu bo sobota tez mógłby pospac ale nie...Bawią sie chwilke razem więc tu wskoczyłam sie przywitać. Idę zrobićnam kakao i Milci mleko.
Też nie moge sie doczekac talentu i wszystkich nowych programów
Miłego dnia
Też nie moge sie doczekac talentu i wszystkich nowych programów
Miłego dnia
M
myszowata
Gość
mamusie pomórzcie, dawno nie widziałam, żeby Frankowi pulsowało ciemiączko i myślałam, że już nie będzie (swoją drogą nie wiedziałam czy to dobrze czy nie)a dziś znów pulsowało, czy to normalne?
A i jeszcze jedno....wczoraj wieczorem zreflektowałam się, że piszę tu z Wami już jakiś czas, a w zasadzie nawet się nie przedstawiłam i w ogólestraszne zaniedbanie z mojej strony, bardzo przepraszam i już się poprawiam;-)No to tak, mam na imię Ola, mój synek to Franuś (co już wiecie) - urodził się 13.03, obecnie jestem na wychwawczym, nie wiem co więcej powiedzieć he hechcecie coś wiedzieć pytajcieNo i bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grono
A i jeszcze jedno....wczoraj wieczorem zreflektowałam się, że piszę tu z Wami już jakiś czas, a w zasadzie nawet się nie przedstawiłam i w ogólestraszne zaniedbanie z mojej strony, bardzo przepraszam i już się poprawiam;-)No to tak, mam na imię Ola, mój synek to Franuś (co już wiecie) - urodził się 13.03, obecnie jestem na wychwawczym, nie wiem co więcej powiedzieć he hechcecie coś wiedzieć pytajcieNo i bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do Waszego grono
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry wszystkim!
Ja juz po sniadaniu. dopijam mocna herbate Olenka drzemkuje, ale cos mowi przez sen wiec pewnie dlugo nie pospi. Dzis postaram sie wprowadzic jakis plan w nasze zycie a zaczynam od notowania wszystkiego, mysle, ze to pomoze. Zobaczymy!
Myszowata Twoj Franus urodzil sie dzien po Olence. My wybieralysmy sie wlasnie 13 do szpitala ale Olenka nie chciala czekac
No i jak juz tak dziekujesz to i ja podziekuje za przyjecie! Fajnie sie z Wami spedza czas dziewczyny
Milego dnia zycze!
Ja juz po sniadaniu. dopijam mocna herbate Olenka drzemkuje, ale cos mowi przez sen wiec pewnie dlugo nie pospi. Dzis postaram sie wprowadzic jakis plan w nasze zycie a zaczynam od notowania wszystkiego, mysle, ze to pomoze. Zobaczymy!
Myszowata Twoj Franus urodzil sie dzien po Olence. My wybieralysmy sie wlasnie 13 do szpitala ale Olenka nie chciala czekac
No i jak juz tak dziekujesz to i ja podziekuje za przyjecie! Fajnie sie z Wami spedza czas dziewczyny
Milego dnia zycze!
Dzień dobry kobitki,
oj widzę że dziś dzień podziękowań :-) to może i ja podziękuję za cieplutkie przyjęcie a teraz za miłe spędzanie czasu z Wami, a co do imion to ja mam Joanna.
nocka u nas jak zwykle czyli śpimy i jemy o 6:30. mój M w nocy dostał tylko niezły ochrzan ode mnie bo 2 w nocy a jego na amory zbiera, ale go ochrzaniłam bo jak mnie już obudził to nie mogłam usnąć.
rano wstaję nakarmić Polę patrzę na termometr a tam.... 4 stopnie chyba jesień będzie szybciutko w tym roku.
kobitki miłego i cieplutkiego dnia życzę
oj widzę że dziś dzień podziękowań :-) to może i ja podziękuję za cieplutkie przyjęcie a teraz za miłe spędzanie czasu z Wami, a co do imion to ja mam Joanna.
nocka u nas jak zwykle czyli śpimy i jemy o 6:30. mój M w nocy dostał tylko niezły ochrzan ode mnie bo 2 w nocy a jego na amory zbiera, ale go ochrzaniłam bo jak mnie już obudził to nie mogłam usnąć.
rano wstaję nakarmić Polę patrzę na termometr a tam.... 4 stopnie chyba jesień będzie szybciutko w tym roku.
kobitki miłego i cieplutkiego dnia życzę
M
myszowata
Gość
nesiaa ja miałam termin na 16-go, ale 13-go wstałam rano i poczułam lekkie acz regularne skurcze i 5h później byłam już w szpitalu na porodówce:-)
polusia oj zaraz tam ochrzan;-)he he
polusia oj zaraz tam ochrzan;-)he he
reklama
Tak jak myslam, Olenka spala 15 minut Teraz gada sobie w lozeczku, puszcze jej radio dla dzieci a sama zabieram sie za porzadki!!
Polusia faceci zawsze wybieraja najmniej odpowiednie pory
Madzia i Bartus oboje jestescie bardzo dzielni i napewno wszystko bedzie dobrze!!
Polusia faceci zawsze wybieraja najmniej odpowiednie pory
Madzia i Bartus oboje jestescie bardzo dzielni i napewno wszystko bedzie dobrze!!