reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

a moj brzdąc to dzisiaj jakis straszny maruda tylko na rączkach by sie nosil, i strasznie duzo kicha, mam nadzieje ze to nie katar, choc ja tez ostatnio sporo kicham ale kataru nie mam

ale sie wkurzylam, 2 sierpnia zamawialismy dwie kanapy termin z umowy byl na 30 sierpnia (po 4 tygodniach) prosilismy zeby byly wczesniej przed chrzcinami najpozniej na piątek 27, tj raptem 1 dzien roboczy wczesniej i co nie dosc ze nie bylo wczesniej nie bylo na wczoraj, to dzis sie okazalo ze faks z zamowieniem ze sklepu sie wyslal a tam nikt go nie odebral i zamowienie nie poszlo do produkcji i teraz musimy czekac kolejne 2 tygodnie, obiecali nam jakąs rekompensate za taki dlugi czas oczekiwania, ciekawe ile upustu dadzą

reklama
Dzien Doberek!

Marciaa wspolczuje, oby Niki szybko wrocil do zdrowia, bedzie dobrze!

Ja tez wole za grubo nie ubierac, moj Mlody to ogolnie jak mu za cieplo to placze i marudzi...Ja mu czapke zakladam jak wieje, ale jeszcze taka wiosenna.

Z glosow Redan z siebie jako takich nie wydaje, oprocz przerazliwego 'nieeee' jak mnie nie ma w pokoju...Ale juz pieknie raczkuje za to, i probuje wstawac chwytajac sie czegokolwiek, jak Franek polki, hehehe....

Milego Dnia kobitki!

jeju jaka pogoda- leje od rana - zimno jak diabli:wściekła/y:jak ja nie cierpie zimna :no:
mały ma juz drugą drzemke co jest rzadko spotykena- ogólnie przez pogode jest spiacy caly czas i marudny. A tak w ogole to ostatnie 4 dni daje mi popalic- marudzi- nie wiem czy to zeby czy co ale w miejscu dolnej 2 moze 3 ma biala kropeczke :baffled:

A ja mam strasznego lenia- zrobilam pranie i nawet wywiesic mi sie nie chce :baffled:

Marcia - zdrowka dla Was :tak:

Witajcie:happy2:

Szlag mnie jasny trafi:angry: Od 9 na górze sąsiad wali młotem, wierci, stuka, puka i ogólnie jest niesamowity hałas:angry: A nawet nie można na spacer wyjść, bo straszliwie leje i jest tylko 11 stopni:baffled:
Kuba ziewał, przeniosłam go do łóżeczka, ale na razie się bawi i nie wiem, czy uda mu się usnąć w tym hałasie:no:

fiołkowa, jak Ty zrobiłaś 3 błędy, to ja pewnie zrobię z 5 :-( mobilizujesz mnie, dziewczyno! w każdym razie trzymam kciuki!!
:-)
Daj spokój, ja od wczoraj prawie non stop siedzę w tych testach i już mi się w oczach mieni:baffled: Ale dzięki:tak:

ja teraz mam Polę ubraną w body bez rękawków i pajac z weluru i tyle, teraz nawet usnęła i nie przykrywam bo się zgrzeje.
lepiej żeby dziecko zmarzło niż się spociło i je przywiało- tak mówi mój pediatra,
Moja lekarka też tak mówi i dlatego Kuba nie miał żadnych czapeczek ubieranych, dopiero teraz, jak zrobiło się naprawdę zimno.

witajcie
nocka koszmar
od 24.30 do 3 noszenie bo strasznie płkał..obudził sie po 4 i znowu noszenie do rana
teraz sie bawi zjadl 100 kaskzi z jabłuszkiem a nad ranem mleko 120 ale ewidentnie cos mu jest
Bidulek :no: Oby ta lekarka pomogła i to szybko!

pawelek tez dzis marudka i spal moze z 25 minut, a tez na spacer sie nie da bo leje strasznie, wczoraj jak kropilo wzielam folie i wyszlismy ale dzis jest dramat,
ale za to w nocy w miare okej, raz pobudka na smoczka i raz na mleczko,

czapke wczoraj juz zalozylam ale bylo zimno okrutnie nawet mi, tak to prawie nie zakladalam chyba ze na slonce

a mamamama to juz od kilku dni slyszymy:-)

marcia trzymajcie sie wiem co to za dramat angina!!

U nas słoneczko świeci cały dzień, brzydkie chmury przeszły obok :) Mam nadzieję, że pranie szybciej wyschnie.

Dzisiaj muszę przejrzeć szafę i wygrzebać ubrania na chłodniejsze dni :) Sama nie wiem czy mam coś dla Natalki z kurteczek na teraz i na zimę :p

u nas jak płacze to wydaje takie fajne ajjjeeeejjjjj, a ta to jest mamamamamam tak ciągiem, jejejej tez ciągiem.
kominek posprzątany, napalone i od razu przyjemniej:)
moja mała śpi, mam nadzieję że z godzinę pośpi może troszkę dłużej.
ja czapeczkę to dopiero wczoraj założyłam bo tak to nie ubierałam, a na noc ubieramy pajaca bawełnianego i śpiworek,dziś nocy już okno jej zamknęłam bo bałam się że zmarznie, ale tak to cały czas okna pootwierane bo lepiej się śpi jak chłodniej.
Marciaa dostaniecie leki i małemu się polepszy, w ogóle dzieci to szybko wracają do zdrowia więc zobaczysz Nikodem szybko ozdrowieje *)

reklama
Do góry