reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Niki ma jednak zapalenie jamy ustnej jak ja..dostal tantum verde i czopki viburcol bo nic innego nie pomoze nie jestem wstanie smarowac mu gencjana widac, ze cierpi usnal o 8 zjal 100 kaszki z jablkiem i 200ml herbatki wypil...nie chce mleczka..nie dziwie sie. na uczulenie fenistil
dobrze ze to nic powazniejszego ale widac po jego buzce ze jest nie teges:(
no i nurofen mamy jak bedzie 37,7 conajmniej jak nie minie to w czw antybiotyk oby nieeee...
a jadostalam cos na alergie bo chyba augmentin mi zaszkodzil dziwne a zawsze bralam i bylo ok
powiedzial pediatra,ze bardzje uczulenie moze byc po kaszce zbrzoskwiniami bo rozne barwniki są niby

reklama
I bociany się zbiraja do odlotu...:(
Nie ma tego kuriera jeszcze kurna...a mogę do parowara mrożone warzywa wciepać?dłużej potrzymam ,chyba będą dobre?Pierwszy raz będę robić...
możesz ja tak robię , tylko chwilkę dłużej trzymam, ja to w nim wszystko robię: mięsko, ryba, jarzyny, ryż, kasza

dokładnie tylko ja dodaję jeszcze łyżkę masła jak gotuję, do tej wody w której gotuję kaszę. ja mam takie naczynie do gotowania sypkich rzeczy w tym parowarze i do tego rzucam dolewam wodę i gotuję :)
Mam tez płytki pojemniczek na ryż.To do tego kasze i wode i masełko?To mi wyjdzie mini porcja chyba no zobaczę .Najlepiej popróbować :)dzieki Polusiu ,zawsze na Ciebie mogę liczyc:)

to ja mam takie dwa każdy ma 0.75 litra , wymiennie z nimi koszyk na warzywa a na górze taca na mięsko , rybkę itp.
kochana jak nie spróbujesz to się nie dowiesz :)

Niki ma jednak zapalenie jamy ustnej jak ja..dostal tantum verde i czopki viburcol bo nic innego nie pomoze nie jestem wstanie smarowac mu gencjana widac, ze cierpi usnal o 8 zjal 100 kaszki z jablkiem i 200ml herbatki wypil...nie chce mleczka..nie dziwie sie. na uczulenie fenistil
dobrze ze to nic powazniejszego ale widac po jego buzce ze jest nie teges:(
no i nurofen mamy jak bedzie 37,7 conajmniej jak nie minie to w czw antybiotyk oby nieeee...
a jadostalam cos na alergie bo chyba augmentin mi zaszkodzil dziwne a zawsze bralam i bylo ok
powiedzial pediatra,ze bardzje uczulenie moze byc po kaszce zbrzoskwiniami bo rozne barwniki są niby
Kurcze, no to się załatwiliście:crazy: Życzę szybkiego powrotu do zdrowia obojgu!

A my na szczęście możemy przyjść i idziemy na 16.30. Dobrze, że przestało padać:tak:

frotka polusia drogi taki sprzęcior do gotowania na parze? mam ochotę chyba na takie cudo
Marciaa trzymam kciuki, zeby obeszło się bez antybiotyku

Kupiłam w sobote za 150zł.Ale taki skromny powiedzmy bo sa i po 500.ale juz mogę warzywka parowac na zupki dla Milusi:) I wygoda jaka:)Teraz pisze a obiadek sie sam robi:) Mycia niewiele:) Dietetycznie i nie wylewamy z woda całego dobrodziejstwa zawartego w tym co jemy:)

reklama
Witam!!!
Ale pogoda:((( cala noc i caly dzien pada deszcz (u Was tez pogoda paskudna z tego co czytam:() a jak mocno pada to nie mam netu. podwojna porazka:( Teraz sie troszke poprawilo! Moj M wybral sie na grzyby...ciekawe czy cos przyniesie?!
Byla u nas babcia i wyprasowala sterte prania:)))))chwala jej za to:):)
A co do czapki to zakladamy od niedzieli bo czuc ze to juz nie letni wiaterek:(

Do góry