madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Ja tez dzisiaj dostałam emolium,bo miałam zamówione i od polusi Oilatum takze bedziemy sie leczyc ładnie,mojej siostry synek ma atopowe zapalenie skóry to co Bartus i to po jakims czasie wraca.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Masz rację... Oby jednak nasza codzienność nigdy nie była przerwana takimi wydarzeniami i oby naszym jedynym problemem był brak urlopu...Własnie wróciliśmy z Franiem niedawno ze spaceru i przeczytałam o Pati26:-(
Brak mi słów. Nie miałam szansy jej poznać - jestem tu zaledwie od kilku dni. Bardzo współczuję jej rodzinie. A fakt, że niebawem miała poraz trzeci zostć mamą dodatkowo dobija:-( Dziś jest dla mnie w ogóle jakiś dziwny dzień. Pomijając fakt, że głowa mnie boli i jakaś rozlazła jestem to jeszcze taka wiadomość:-(Jakaś masakra.... W ogóle to naszła mnie po przeczytaniu tej historii taka refleksja, że życie jest nieprzewidywalne. Pewnie każdy powie, że to nie nowość...no fakt, ale jakoś tak mnie naszło. Kurde dziś jesteś jutro Cię nie ma....Ludzie mają rzeczywiście duże problemy, w jednej chwili tracą żonę, mamę, rodzeństwo:-(A ja burze się, że mój M nie ma urlopu i zalegamy w mieście....czy faktycznie mam się czym przejmować?nie. Chyba nadszedł czas zweryfikować pewne teorie życiowe. To tyle moich wynurzeń. Nie będę Was zadręczać takimi smętami.
Zamów na allegro: tu chyba najtaniej: EMOLIUM EMULSJA DO KĄPIELI 400 ml ____APTEKA (1159888806) - Aukcje internetowe Allegrono to mnie pocieszylas.. a patrzylam na emolium... ehhh
tez o tym pomyslalam....strasznie przykra wiadomosc, ciezko zrozumiec dlaczego, nawet nie wyobrazam sobie co teraz przezywa maz tej dziewczyny, bo przeciez on prowadzil samochod i mimo ze nie bylo w tym jego winy, on moze sie jej doszukiwac.
[*]
[*]
Wjechał pod tira. Żona w ciąży nie żyje - Polska - Informacje - portal TVN24.pl - 26.07.2010Co za nieszczęście. Okropna tragedia dotknęła tę rodzinę...
Nie ma sprawiedliwości na świecie. Widzę księgę kondolencyjną a gdzie przeczytać więcej?to był wypadek?