reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Ja tez dzisiaj dostałam emolium,bo miałam zamówione i od polusi Oilatum takze bedziemy sie leczyc ładnie,mojej siostry synek ma atopowe zapalenie skóry to co Bartus i to po jakims czasie wraca.

reklama
Własnie wróciliśmy z Franiem niedawno ze spaceru i przeczytałam o Pati26:-(
Brak mi słów. Nie miałam szansy jej poznać - jestem tu zaledwie od kilku dni. Bardzo współczuję jej rodzinie. A fakt, że niebawem miała poraz trzeci zostć mamą dodatkowo dobija:-( Dziś jest dla mnie w ogóle jakiś dziwny dzień. Pomijając fakt, że głowa mnie boli i jakaś rozlazła jestem to jeszcze taka wiadomość:-(Jakaś masakra.... W ogóle to naszła mnie po przeczytaniu tej historii taka refleksja, że życie jest nieprzewidywalne. Pewnie każdy powie, że to nie nowość...no fakt, ale jakoś tak mnie naszło. Kurde dziś jesteś jutro Cię nie ma....Ludzie mają rzeczywiście duże problemy, w jednej chwili tracą żonę, mamę, rodzeństwo:-(A ja burze się, że mój M nie ma urlopu i zalegamy w mieście....czy faktycznie mam się czym przejmować?nie. Chyba nadszedł czas zweryfikować pewne teorie życiowe. To tyle moich wynurzeń. Nie będę Was zadręczać takimi smętami.
Masz rację... Oby jednak nasza codzienność nigdy nie była przerwana takimi wydarzeniami i oby naszym jedynym problemem był brak urlopu...

no to mnie pocieszylas.. a patrzylam na emolium... ehhh
Zamów na allegro: tu chyba najtaniej: EMOLIUM EMULSJA DO KĄPIELI 400 ml ____APTEKA (1159888806) - Aukcje internetowe Allegro
I faktycznie, patrząc na skład Oilatum, Ziajki i Emolium, to tylko to ostatnie ma jakieś lecznicze właściwości. Pozostałe to głównie parafina.
Nam Emolium zaleciła pani alergolog.

Ostatnia edycja:
strasznie przykra wiadomosc, ciezko zrozumiec dlaczego, nawet nie wyobrazam sobie co teraz przezywa maz tej dziewczyny, bo przeciez on prowadzil samochod i mimo ze nie bylo w tym jego winy, on moze sie jej doszukiwac.
[*]
[*]

no co jak co, ale kosmetyki dla uczuleniowców są cholernie drogie :/ a powinno byc kurde odwrotnie. przecież i tak matki wyjścia nie mają- będa kupować, a koncerny tylko kasę zbijają na chorobie :/

tutaj duża butelka Oilatum kosztuje około 12euro. my używamy na zmianę z Weledą.

Strasznie przykre wieści
[*]
jedna z dziewczyn npisała coś takiego
Pragnę połączyć się z wszystkimi w bólu i smutku.
jako bliska koleżanka Patrycji i jej rodziny pragnę w ich imieniu podziękować za wyrazy współczucia....Jest to ogromna TRAGEDIA DLA WSZYSTKICH .
Patrycja z Weroniką ma być pochowana w jednym grobie- Weronisie ma trzymać w objęciach...:( wtulone w siebie i juz na zawsze razem odejdą w wieczny odpoczynek.
Na pewno patrzą na nas z góry i uśmiechają sie jak bardzo były kochane przez wszystkich opłakujących ich idejście.
Patrycja była oddaną MATKĄ I ŻONĄ mogącą nieść przykład innym kobietą.
Zawsze uśmiechniętą pogodną i TAKĄ JĄ ZAPAMIĘTAJMY!!!
Z wyrazami szacunku:Women23

jak to przeczytałam to wyobraziłam sobie tą dziewczynę z malutką. Boże jakie to straszne.
Teraz jak patrzę na Przemka to jestem przeszczęśliwa, że go mamy.
życie, choć piękne tak kruche jest
Wystarczy jedna chwila by zgasić je...
Ta piosenka chyba mówi sama za siebie
[video=youtube;w2XL2rz04pU]http://www.youtube.com/watch?v=w2XL2rz04pU&NR=1[/video]

Ostatnia edycja:
Co za nieszczęście. Okropna tragedia dotknęła tę rodzinę...
Nie ma sprawiedliwości na świecie. Widzę księgę kondolencyjną a gdzie przeczytać więcej?to był wypadek?

reklama
Nie pomyslałam zeby tam zajrzeć...Obu duszyczkom potrzebna teraz modlitwa. Ja straciłam brata w wypadku półtora roku temu.Też miał 31 lat,spokojny, kawaler...Bóg wie co robi ale jak my ludzie mamy to zrozumiec?

Do góry