M
myszowata
Gość
szafa mówisz?:-) też fajnie:-) to są takie zajęcia, które zawsze się odwleka...teraz mi się przypomniało, że w domu to nigdy nie ma komu choinki rozebrać;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No mnie czeka ostatnia wypłata a potem tylko urlo. U nas ogólnie biją się o ciuchy wszelkiego rodzju dzoecięce i dla dorosłych/. Jak jest dostawa to ciuchy są po 60 zł za kg. A bab tyle że masakra. No i dużo takich handlarek które ciuchy upolowane na wagę potwm dwa razy drożej na rynkach wycenione sprzedają.wiesz.. u mnie jest troszke inna sytuacja.
Ja albo cos otowrze albo zostane tylko z pensja meza, za ktora przezyc bedzie ciezko.
A w moim miescie otworzyl sie niedawno sklepik tylko z ciuszkami uzywanymi dla dzieci, ale ja chce dodatkowo jeszcze wprowadzic uzywane ciazowki.
Jednak poki co z kredytem problem.
jestem za zamkniętymwow widze znowu bojowo
to ja mam propozycje... duzo forum ma temat "nasze samopoczucie" lub samopoczucie mamusi i takie podobne.. moze warto pomyslec nad stworzeniem takiego watku gdzie rozmawiac mozemy o innych sprawach niz dzieci.... lub mozna odzywic zamkniety, na ktorym mozna pisac o "nie dzieciach" a i nie musimy sie martwic ze tesciowa czy sasiadka nas podczyta.
To tylko moja propozycja.
Ramari moja laktacja poprawila siedzieki temy 7,7 5,5 i 3,3 ... w dzien jeszcze nie jest do konca super, ale w nocy znow mam nadmiar
... jeszcze raz wielkie dzieki za tamten e-mail, bo to on mi chyba tak pomogl.