M
myszowata
Gość
super:-) nie martw się wysypką:-) mój Mały miał nie raz po jakiś moich jedzonkach np cieście drożdżowym:-( no i udanego wypocznu życzę:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wiem, ze ten post byl do mnie, dlatego chcialabym sie do niego ustosunkowac.Czy moderator i administrator jest w stanie usunąć zdjęcia mojej Dagmary?Bardzo bym prosiła.Sama nie potrafię,próbowałam.
Ja się przestaję dziwić,że tyle dziewczyn przestało pisać na forum.Nawet mnie się odechciało pisać.Najlepiej będzie jak przestanę tu się pojawiać bo są osoby,które lubią robić afery a ja do kółka wzajemnej adoracji nie chcę należeć.To nie tyczy się wielu innych dziewczyn z którymi można popisać bez agresji.Nie uogólniam zatem.
hej dziewczyny i już po
głowa mi pęka, miałam 2 scenki z aktorem jedna jako dyrektor druga jako sprzedawania w terenie, potem prezentacja kilka pytań i koniec, odpowiedź w ciągu tygodnia więc zobaczymy co i jak. zmęczona jestem diabelnie
szefowa robi mi problem z urlopem, co za menda mam tyle dni wolnego za 2009 r a ona nie chce popuścić i mi dać wrrrrrrrrrrrr
byliśmy zobaczyć w mama i ja krzesełka mój M jest za chicco ale ceny powalające.
Ale jak komuś nie odpowiada to nie musi czytać ani pisać na tym forum prawda? Widocznie nam mamom często udzielającym się właśnie takie tematy są potrzebne. A może zaproponuj inny, nowy watek? Przecież to jest dozwolone.Hej.
Dlatego ja przestałam udzielać sie na forum. Bo tu tylko teraz wzajemne głaskanie i klaskanie. Masakra. Jak napisałam na temat karmienia piersią to laski mnie kamieniami obrzuciły, Wiadomo że cyc najlepszy dla dziecka. Powie to każda położna i lekarz.
Kiepski się to nasze forum zrobiło.... Tu tylko o kukpach żarciu i o dzieciach... A ja mimo mojej szczerej i wszechobecnej miłości do mojego dziecka potrzebuję również innych tematów niż kupy, wysypki, mleka szczepienia, słoiczki itp. Bo ileż można o tych dzieciach... Trzeba mieć też jakąś odskocznię. To forum marcowe na pewno nią nie jest bo jest monotematyczne... Przeciż wiadomo że życie młodej mamy toczy się nie w 100% tylko wokół dziecka. A jeśli ktoś myśli inaczej to dla mni to jest niezdrowe. Forum marcowe to tylko kółeczko wokół dzieci no może nie w 100 ale 95%. Ile można???????????????
Hej.
Dlatego ja przestałam udzielać sie na forum. Bo tu tylko teraz wzajemne głaskanie i klaskanie. Masakra. Jak napisałam na temat karmienia piersią to laski mnie kamieniami obrzuciły, Wiadomo że cyc najlepszy dla dziecka. Powie to każda położna i lekarz.
Kiepski się to nasze forum zrobiło.... Tu tylko o kukpach żarciu i o dzieciach... A ja mimo mojej szczerej i wszechobecnej miłości do mojego dziecka potrzebuję również innych tematów niż kupy, wysypki, mleka szczepienia, słoiczki itp. Bo ileż można o tych dzieciach... Trzeba mieć też jakąś odskocznię. To forum marcowe na pewno nią nie jest bo jest monotematyczne... Przeciż wiadomo że życie młodej mamy toczy się nie w 100% tylko wokół dziecka. A jeśli ktoś myśli inaczej to dla mni to jest niezdrowe. Forum marcowe to tylko kółeczko wokół dzieci no może nie w 100 ale 95%. Ile można???????????????
zgadzam się z Tobą, jesteśmy na forum o dzieciach. mimo że pola o moje drugie dziecko to i tak wolę zapytać niż popełnić błąd. I tak każda z nas robi to co uważa za słuszne jednak, kto pyta nie błądzi. rozmawiamy tu o wszystkim i o niczym. nie jestem może długa tu z Wami ale nie zauwazyłam aby to było jakieś kółko wzajemnej adoracji.a mnie sie wydaje, ze forum sluzy dzieleniu sie doswiadczeniami, pogladami i pomoca. Czasami fajnie, jak inna mama spojrzy swoim okiem na problem drugiej osoby i wyrazi swoja opinie. Wiadomo, ze jezeli chodzi o nasze dzieci to czasami nie potrafimy byc obiektywni.
Ja cenie sobie to, ze moge zadac pytanie o sloiczkach, kupach, pieluchach i innych rzeczach zwiazanych z dzieckiem. Przeczytam co inni sadza, ale zrobie i tak to co ja uwazam za stosowne. Jednak czasami czytajac zdanie innych moge i ja swoje zmienic. To moje pierwsze dziecko i nie wiem wszystkiego, a nie chce glupot porobic.
I nie zgodze sie co do tego iz forum zwiazane jest tylko z dziecmi. Chociaz tak naprawde to po to ono wlasnie istnieje.
Przewijaja sie tutaj rozne tematy, np o pracy o mezach o tesciowych. No, a ze wszystko laczy sie z dziecmi no to niestety.. nie uda sie nam od nich oderwac..
zgadzam się z Tobą, jesteśmy na forum o dzieciach. mimo że pola o moje drugie dziecko to i tak wolę zapytać niż popełnić błąd. I tak każda z nas robi to co uważa za słuszne jednak, kto pyta nie błądzi. rozmawiamy tu o wszystkim i o niczym. nie jestem może długa tu z Wami ale nie zauwazyłam aby to było jakieś kółko wzajemnej adoracji.
króliczątko jeśli potrzebujesz odskoczni to może rzuć jakąś propozycję tematu innego niż dzieci, możemy porozmawiać.
W ogóle widzę że dziś chyba na naszym forum to biometr niekorzystny :-)
Dacie sobie radę bez takiej złośnicy jak ja;-)młoda mamuśka nie zostawisz nas chyba samych ???????????
Po co mamy działać sobie na nerwy na forum.?Może od siebie odpoczniemy(forum ode mnie a ja od forum)i w tedy wrócę.Wróciłam od pediatry. Ma alergiczną wysypkę. Najprawdopodobniej to mój sok pomarańczowy z zeszłego tygodnia grrr Z rozszezaniem diety czekamy jeszcze. Mam teraz powoli wprowadzac soki o róznych smakach. A później dopiero słoiczki. I wole tak zrobić bo jakoś stracha mam. Najwazniejsze że to nic zakaźnego i że mozemy jechac jutro do Zakopca :-) Lece prasować!!
yra dalej trzymam kciuki!!
młoda mamuśka daj spokój zostań z nami