no pewnie macie rację z tym nastrojem... Ola też musi się przestawić... mi smutno, to pewnie jej też...
byliśmy u lekarza, bo Ol kaszle nam od paru dni. osłuchowo ok, gardło ok, uszy ok. jednym słowem robi nas w balona
no cóż, ale lepiej było wydać te 50euro niz się martwić, czy wszystko ok
Mój chłopaczek miał małego *******ca dzis całą godzine go usypiałam,teraz spi prawie 2 godz,ale z pobudkami,tak mi go zal moze to na ząbki,bo prawie raczki zjadł.Jego skórka po tym mleku jest lepsza,nie drapie sie az tak,ale na brzuszku jeszcze są te plamy i nie obejdzie sie bez płynów,no niestety jak to pediatra powiedział,ze Bartus urodził sie za wczesnie i ma delikatniejsza skórke wszystko sie wysypuje cokolwiek zje.
Madzia, moja urodziła się miesiąc wcześniej i odpukać, jest ok. wydaje mi się, że to nie czas urodzenia, ale osobiste predyspozycje dziecka wpływaja na to, czy jest uczulone czy nie i jak reaguje... współczuje Wam bardzo, bo to ogromny ból patzreć na cierpienie maluszka i nie móc mu pomóc
pocieszające jest to, że większość dzieci wyrasta z problemów skórnych
Ionka Olcia po prostu ma zmieniony klimat, ale pewnie już wszystko bedzie wracało do normy. A tak zapytam kiedy planujecie powrót na stale? Pisałaś, ze budujecie dom?
no pewnie tak.
budujemy
jeszcze z powrotem trzeba poczekać, bo płacimy za wszystko bieżącymi pieniedzmi, udało sie bez kredytu, więc jeszcze potrwa, dopóki wrócimy na stałe. ale przyznam, że nie mogę sie doczekać.
wlasnie moj tez tak robi, wczesniej wkladal sobie cala piastke, to nie bylo problemu, a niedawno zaczal tylko paluszek lub dwa i tak wydaje dzwieki na wymioty....
ooo, moja robi identycznie
zaraz ją strofuję, żeby zaprzestała tych bulimicznych praktyk, ale ona ma mnie w nosie
czasem cmoka głośno jeden paluszek
a ostatnio wyjmuje smoczek, z uwagą go ogląda z każdej strony, poczym wkłada go znowu ;P nie zawsze dobrym końcem ;P
Marciaa- dobre wieści
mnie ciąża wyleczyła z alergii ;P chociaż może to przypadek
Monia- a zapytam, jak tam biznes?