madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Bartek dzieki tej ciemieniuchy ma prawie cała główke podrapana,smaruje oliwką kilka razy dziennie i fajnie schodzi.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Monika, a po co chcesz Pawełka uczyć spania na plecach?
Mój Adaś też się podnosi na dloniach
ale moja Pola też śpi na brzuchu i wcale jej tego nie oduczam , a ponoć śmierć łóżeczkowa nie ma nic wspólnego z tym że dziecko śpi na brzuszku.wiesz.. wszyscy pediatrzy i wszystkie mamy mowia, ze Pawelek zle ze spi na brzuchu bo to niebezpiecznie, smierc lozeczkowa i te sprawy. Wiec mysle, juz ze zle robie ukladajac go do snu w ten sposob.
ale moja Pola też śpi na brzuchu i wcale jej tego nie oduczam , a ponoć śmierć łóżeczkowa nie ma nic wspólnego z tym że dziecko śpi na brzuszku.
monika, moja Alunia odkąd przewraca się sama na brzuszek też chce się tak układać do snu. Wczoraj trzy razy ją przekręcałam na plecki a za czwartym się wkurzyła i narobiła takiego krzyku że pół bloku postawiła na nogi Dziś jak byłam na kontroli bioderek to weszłam do naszej pediatry i zapytałam czy może tak spać, lekarz powiedziała ze naluralnie, wtedy odpoczywają dzidzusiowi plecki, łatwiej puszcza bączki itp. W tym wieku dziecko samo się nie udusi. Także nie masz się czym martwićtylko , ze Pawelek spi w nocy na brzuchu.