reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

M zawsze trzyma Franka do kąpieli i pomaga mi w tym ale wiem że mógłby dużo więcej. On niestety nie byl wielu rzeczy nauczony i ja od czasu jak jestesmy razem ucze go wszystkiego.
Moja teściowa już wiecej do nas nie przyjedzie. chyba źle sie uśmiechnęłam. Ehh nawet takie małe niewinne dziecko nie potrafi skruszyć tak twardego, zlodowaciałego serca:-(
polusia ja mam urodzinki 4 sierpnia :) Ale my jedziemy do zakopca za tydzień i tak nas wzięlo dzisiaj na zakupki :)
a i jeszcze mój Franko tez jeszcze ani razu nie obróciła się na brzuszek z plecków. Z brzuszka dwa razu wylądował na pleckach. Ja się tym w ogóle ne przejmuję. Przyjdzie czas i na to :tak:
Mój chopek aż piszczy ze szczęścia...taka cudowna gierką i tylko słysze "Patrz jaka grafika!!Zabiłem go!!!" ahhh ale co tam, kocham tego mojego wariata:-D

aaaa i Ccaroline gratuluje zabka!!!!! :))))

reklama
Dziewczyny ile razy chodzi się na badanie bioderek?? jutro idziemy drugi raz. Niektóre moje kolezanki byly wogole tylko raz. Nam kazano przyjsc na drugą kontrol. Moze być jakas wada??

o widze ze jest kilka lipcowych mam :)
Polusia to wszystkiego najlepszego z okazji urodzin,

Ccaroline gratki dla Natalii za zabka, zuch dziewczyna ze tak dzielnie to znosi :)

Madzia czas szybko zleci, a powitania sa piekne. jak by maz nie wyjezdzal, to bys ich nie znala.

Dziewczyny ile razy chodzi się na badanie bioderek?? jutro idziemy drugi raz. Niektóre moje kolezanki byly wogole tylko raz. Nam kazano przyjsc na drugą kontrol. Moze być jakas wada??

My w sierpniu jedziemy trzeci raz, z Dawidem byliśmy do roku czasu około 5 razy, a oboje mają wszystko w porządku :)

Super Ccaroline85! Ciekawe, kiedy u nas się pojawi ząbek, bo jak na razie są tylko hektolitry śliny i wszystko ląduje w buzi :-D

Patinka_1985 przykre jest to, że Twoja teściowa ma takie nastawienie :-( Ale z tego , co zdążyłam się zorientować, chyba nie macie ze sobą dobrych stosunków, więc przynajmniej nie będziesz się stresowała jej wizytami. No ale tu przede wszystkim chodzi o dziecko, przykre, że nie zamierza odwiedzać wnuka :-(

Co do bioderek, to my w sierpniu idziemy trzeci raz, a też wszystko u nas ok.

reklama
Dziewczyny zapomilam zachowac wniosku o dodtkowy urlop fakultatywny - wiem ze jedna z Was dawala linki a jutro musze pojechac zlozyc go...czy ktoras ma przykładowy:sorry2: Monia chyba ty prosilas....masz jeszcze zachowany??

Do góry