Moni27
Monika
e_kord ja mocz oli łape zawsze do plastikowego kubeczka, dokładnie przemywam pipke :-) przystawiam kubeczek i czekam zazwyczaj szybko idzie bo zazwyczaj rano po nocy mała dużo siusia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja Pola jest z 16.03Polusia a z którego Twoja córcia jest?? starsza czy młodsza od mojej??
Dawid miał dwa razy trzydniówkę i się zastanawiam czy to nie znowu trzydniówka, ma bardzo wysoką temperaturę udaje mi się ją zbić do 38, mam nadzieję, że rano będzie lepiej.Ale wysypka przy trzydniówce się pokazuje dopiero po 3 dniach gorączki
Pamiętamy i witamyCzesc Mamusie. Pewnie mnie nie pamiętacie, zarejestrowałam sie w pazdzierniku ale mialam problem z dostępem do kompa z powodu przeprowadzki. Mogę do was dołączyć??
kurcze.. u dziewczynki to pewnie nielada problem :-)
u chlopaka podklejasz woreczek i juz.
a moj maz dostal porzadny ochrzan odnosnie nic nie robienia i teraz nawet zmywa od czasu do czasu.
A do kapania i wieczornego karmienia to az sie rwie.