ale upał! My siedzimy na schodach przed domem! Franko w leżaku a starsze nawalają się rękawicami Bokserskimi i ta moja młodsza dała radę starszemu Nie wiem skąd oni biorą siłę. Ja od stania przy garach wymiękam.Kusiło mnie wyłożyć się na leżak ale teść uważa że mi przy trójce nie wypada więc jak jest teściowa obok to nie ryzykuje. zresztą Franula woli leżeć w domu bo chłodno!
reklama
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
My juz ze spacerku.Po godzince do domku bo wytrzymac nie idzie ponad 30 stopni znowu.To dobrze ze nie tylko ja jestem sama w domu bez M.Mój Bartus czasem przekreci sie z plecków na brzuszek tak jak na zdj co ostatnio dodałam,ale z brzuszka na plecki jeszcze nie zauwazyłam.Mój polubił lezec na prawym boczku,co sie ciesze bo ciągle na lewej i z tego powodu był rehabilitowany.A ja teraz zajadam jogurcika.
A moja Pola to w ogóle nie zabieranie się za obracanie ani w jedną ani w drugą stronę i wcale się tym nie martwię. przyjdzie czas to zacznie. jak na razie to szkoli inne umiejętności typu: podciąganie na brzuszku na łapki i hop przesuwanie się. przyjdzie na nią czas to zacznie. podobno do 6 miesiąca powinna opanować ta umiejętność ( tak czytałam wczoraj na forum gdzie fizjoterapeuta radzi ).
U nas też wróciły upały - 32 stopnie. szła burza ale coś dojść do nas nie mogła.
magdusia moja Pola też za wiele nie zjada. 4 x mleko i deserek.mleka zjada w ciągu dnia 150 raniutko, 120 w południe, 150 popołudniu, 210 na wieczór. dziś zjadła jeszcze cały słoiczek zupki. a ważę ją tylko na wizytach u pediatry. koniec czerwca to ważyła 5100 i lekarz powiedział że jest wszystko w porządku.
U nas też wróciły upały - 32 stopnie. szła burza ale coś dojść do nas nie mogła.
magdusia moja Pola też za wiele nie zjada. 4 x mleko i deserek.mleka zjada w ciągu dnia 150 raniutko, 120 w południe, 150 popołudniu, 210 na wieczór. dziś zjadła jeszcze cały słoiczek zupki. a ważę ją tylko na wizytach u pediatry. koniec czerwca to ważyła 5100 i lekarz powiedział że jest wszystko w porządku.
Nasza tez jeszcze nie umie uffff a myslalam ze jestesmy jedyne a tu jest nas wiecej wiec odetchnelam z ulgaCzy sa jeszcze dzieciaczki ktore nie umieja sie przekrecac z pleckow na brzuszek i odwrotnie? bo nie wiem czy powinnam zaczac sie martwic
doskonale cie rozumiem ... nieststy moj M pragnał dziecka i kocha bardzo corke ale sadzilam ze bardziej bedzie zaangazowany w jej rozwoj:/ ciagle musimy liczyc same na siebie i ciagle tylko corka i dom...a chialbym wyrwac sie sama na zakupy, fryzjera czy soalrium...nieststy to odeszlo w niepamiec!!kurcze, kocham swoją córeczkę, uwielbiam spędzać z nią czas, ale naprawdę czasem potrzebuję czasu sama ze sobą.
Mój Franek przewraca się z plecków na brzuszek i odwrotnie. Zaczął jakieś 10 dni temu W tym samym dniu zaczął też trzymać główke sztywno podciągany za rączki. Jednak wg naszej fizjoterapeutki (młody ma asymetrię) nie powinno się tak podciągać dzieci. Podobno też przewracanie z brzuszka na plecki jest u dzieciaczków w tym wieku nieświadome. Chyba je poprostu przeważa na którąś stronę
Chyba, że jej chodziło, że dzieciaczki z asymetrią tak mają.
Chyba, że jej chodziło, że dzieciaczki z asymetrią tak mają.
Witajcie, no u nas temp. spada choć powoli, ale mała ma humor dobry. Spróbuje zrobic to badanie tak jak radzicie, tylko mam pytanie czy mocz łapałyście do takich woreczków co sie przykleja, czy teraz sa jakies inne nowości? Po prostu muszę mojemu M powiedzieć co ma kupić.
ramari
Fanka BB :)
Witajcie, no u nas temp. spada choć powoli, ale mała ma humor dobry. Spróbuje zrobic to badanie tak jak radzicie, tylko mam pytanie czy mocz łapałyście do takich woreczków co sie przykleja, czy teraz sa jakies inne nowości? Po prostu muszę mojemu M powiedzieć co ma kupić.
Ja łapałam do woreczka. One są w wersji dla chłopców i dziewczynek. Ty pewnie to wiesz, ale facetowi to trzeba tak dokładnie
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
A moje dziecie spi i ani mowy o kąpaniu,dzis wszystko sie opóżni,bo zazwyczaj kąpiemy sie po 19.To ja zmykam pojawie sie wieczorkiem.buziole zozole;-)
Ostatnia edycja:
reklama
magdusia_
w oczekiwaniu :)
Polusia a z którego Twoja córcia jest?? starsza czy młodsza od mojej??