reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
My już po szczepieniu, Kuba tym razem dzielny, zapłakał tylko przez sekundę i dostał naklejkę "dzielny pacjent":-D
Za to jestem wkurzona na lekarkę, bo nie było naszej, tylko jakaś na zastępstwie i latała to tu, to tam i nie mogłam normalnie z nią porozmawiać:crazy:
Wiem tylko, że Kuba może zjeść troszkę marchewki, potem z ziemniaczkiem, pietruszką itd, ale owoców lepiej nie. No i waży 8600:szok: Nic na wagę nie powiedziała, tylko że duży chłopak. O zmierzenie się nie doprosiłam, bo gdzieś poleciała:wściekła/y:
Chyba się za 2 tygodnie wybiorę jeszcze raz, tak po prostu pogadać z naszą lekarką jak już będzie.

hmmm....to widzę, że Natalka jest drobniutka,na ostatnim szczepieniu, jak miała 13 tygodni ważyła niecałe 5200, ale z drugiej strony na samym cysiu przez 6 tyg. przybrała 900:tak::tak:no ale je zawsze gdy chce:sorry2:a w nocy początkowo była budzona co 4godz. a od 1 lipca co 6 godz:sorry2:dziewczyny karmiące tylko piersią, od kiedy rozszerzacie dietę???bo czytałam różnie, że można od skończenia 5 lub 6 miesiąca:sorry2:

Patinka_1985 tak sobie wczoraj myślałam, że miałaś gości w niedzielę. Dobrze, że było ok.

Moni27 najważniejsze, że już po wszystkim, teraz będzie coraz lepiej. Odpoczywajcie!

A Tabasia chyba się nie odzywała po przylocie do Polski, czy mi umknęło? Czyli nieciekawie z ich podróżą, kurcze, pewnie był stres. Biedna.

Moniskabe mój w zeszły piątek ważył 7 kg, czyli miał trochę więcej niż 4,5 miesiąca, a nasza lekarka twierdzi, że trochę nadrobił z wagą, ale mógłby być większy:dry: Ciekawe jakim cudem:baffled:

echhh może znowu jakieś nowości medyczne na temat żywienia...

ale te Wasze dzieci duże! moja już ponad 5 miesięcy i ostatnio ważyła 6300, teraz obstawiam 6500 na maksa.
ale ma 65 cm ;)

misia2010 - ja też czekam do końca września, czyli aż skończy 6 miesięcy, no chyba, że pediatra stwierdzi, że za mało dobiera i mam rozszerzyć dietę wcześniej, ale mam nadzieję, że tak nie będzie:-) widzę, że nasze maleństwa z tego samego dnia

reklama
dziewczyny a ja mam rozkminke..
bylismy na weekend u mojej babci. W malym miasteczku obok Radomia. W sobote maly mial jeszcze lekkie krostki na pleckach, w niedziele byl piekny i gladki.
Wrocilismy do domu w niedziele wieczorem. Dzisiaj jest wtorek i maly zaczyna znowu miec krostki. Pod kolankiem , w zgieciach lokci, na karku... juz glupieje. A wczoraj nie bylo goraco, bylo 25 st maly na krotko ubrany. Wiec ja juz naprawde nie rozumiem o co chodzi.

Nie no, bo chyba to nie moze byc od wody prawda? gotuje wode z kranu i podaje malemu z Bebiko.

Juz zglupialam.. niedlugo to bede podejrzewac powietrze o wywolywanie krostek :eek::eek:

Do góry