blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Ja też miałam sensitive i byłam zadowolona
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam marcowe mamuśki i dzieciaczki kurcze jak mnie tu dawno nie było, pewnie już mnie nikt nie pamięta;-) niestety los tak się ułożył że nie miałam wogóle czasu siedzieć w necie.
Mieliśmy holernie ciężki miesiąc najpierw Ola miała zakażenie układu moczowego i z gorączką wylądowaliśmy na 10 dni w szpitalu, po wyjśćiu szybka diagnostyka w Krakowie i decyzja o operacji u Oli (wada układu moczowego) :-(, 2 tygodnie temu Ola przeszła 2,5 godzinną operacje usunięcia części nereczki i moczowodu. Psychicznie było bardzo ciężko, mała doszła do siebie znacznie wcześniej niż my rodzice
Przed nami jeszcze wiele badań i kontroli ale mamy nadzieje że najgorsze jest już za nami
Teraz jesteśmy nad morzem doszliśmy do wniosku że odpoczynek należy się całej naszej trójcy :-) mała super zniosła 560 km spała cały czas, tylko przerwy na papu, zmiane pampersika i dalej w droge.
Do południa siedze i tak z malutką w pokoju bo za gorąco więc musze troche nadrobić tego co omineło mnie na forum :-) a pewnie dużo się działo
Zycze wszystkim miłego dnia i pozdrawiam serdecznie
Oj należy Wam się i to nie tylko odpoczynek ale i złoty medal za cierpliwość i wytrwałość. Pewnie jeszcze bardziej kochaćie swoją maleńką. Powodzenia i udanych wakacji.Witam marcowe mamuśki i dzieciaczki kurcze jak mnie tu dawno nie było, pewnie już mnie nikt nie pamięta;-) niestety los tak się ułożył że nie miałam wogóle czasu siedzieć w necie.
Mieliśmy holernie ciężki miesiąc najpierw Ola miała zakażenie układu moczowego i z gorączką wylądowaliśmy na 10 dni w szpitalu, po wyjśćiu szybka diagnostyka w Krakowie i decyzja o operacji u Oli (wada układu moczowego) :-(, 2 tygodnie temu Ola przeszła 2,5 godzinną operacje usunięcia części nereczki i moczowodu. Psychicznie było bardzo ciężko, mała doszła do siebie znacznie wcześniej niż my rodzice
Przed nami jeszcze wiele badań i kontroli ale mamy nadzieje że najgorsze jest już za nami
Teraz jesteśmy nad morzem doszliśmy do wniosku że odpoczynek należy się całej naszej trójcy :-) mała super zniosła 560 km spała cały czas, tylko przerwy na papu, zmiane pampersika i dalej w droge.
Do południa siedze i tak z malutką w pokoju bo za gorąco więc musze troche nadrobić tego co omineło mnie na forum :-) a pewnie dużo się działo
To źle że cienkie? Wg mnie to główna zaleta Pampersów Active mają ściągacze, a Sleep & Play nie.tez te scierki dady dzis kupię a uzywacie pampersów active baby?? bo ja dostałam 2 paki i podobno są najlepsze ale są podobne do tych sleep and play...tkaie cienkie mi się wydają.
Witaj z powrotem Teraz już będzie tylko lepiej!Witam marcowe mamuśki i dzieciaczki kurcze jak mnie tu dawno nie było, pewnie już mnie nikt nie pamięta;-) niestety los tak się ułożył że nie miałam wogóle czasu siedzieć w necie.
Mogą byc ząbki.. Mój też ma tak.. No i pewnie tęskni za tatą..Trzymajcie się!Ja niewiem co Bartusiowi jest nie chce pic mleka musze mu wcisnąć i wtedy wypije 60,o 7 ładnie wypił 180,a teraz jest niespokojny ciągle płacze teraz znowu drzemkuje,moze to na ząbki,bo pcha wszystko do buzi i by rączki połknoł gdyby szło.
Gratulacje dla Pawełka!! Super!! Ja się nie mogę doczekac kiedy nasz tak zacznie pełzacdziewczyny moj Pawel hmmm.. jak to nazwac.. "pelza" do tylu.
podkurcza raczki i nozki do tulowai (lezac na brzuchu) i podsuwa sie do tylu
jak mi sie uda nagrac to wstawie...
Może byc takie zgrubienie, Tom tez miał. Ciepłe okłady, albo samo minieOby oby:-)
dziewczyny moj maly po szczepieniu na nozce ma jakies zgrubienie pod skora. Taka kulkę i jest dosc spora..
no to przeżyliście swoje, ale teraz to już tylko lepiej będzie. Zdrówka dla malutkiej i wypoczywajcie nad tym morzem, bo po takich przejściach to się wam należy.Witam marcowe mamuśki i dzieciaczki kurcze jak mnie tu dawno nie było, pewnie już mnie nikt nie pamięta;-) niestety los tak się ułożył że nie miałam wogóle czasu siedzieć w necie.