dziewczyny dzięki za miły dzień w Waszym towarzystwie ubiekam spać bo co 3h odciągam mleko dla mojego wybredusa cała moje czwórka śpi już M. Wykąpał Frania i padli oboje. franio wciągnął 100kaszki i 110mleka mojego bo tyle odciągnęłam ale gadał do siebie przed zaśnięciem wiec było ok dobranoc.
reklama
Kuba w końcu się uspokoił i od razu po karmieniu zasnął. Ufff...
Jutro szczepienie - oby było chłodno jak dziś, przynajmniej tyle mniej męki dla małego.
Jutro szczepienie - oby było chłodno jak dziś, przynajmniej tyle mniej męki dla małego.
180 ml wody + proszek chyba powinno być Proszek czyli mleko mm, to zawsze zwiększa objętość180 mleka + proszek???... a co to ten proszek? tak na sucho jej dajesz jeść???
magmadzia
Fanka BB :)
Dobrej nocki mamuśki! Basiunia słodko śpi, mój J dopiero o 1 wróci z pracy, ja wyprasowałam stertę ciuchów, ogarnęłam dom, wykąpałam się i pora spać, bo jeszcze godzinka i pewnie mała obudzi się na jedzonko:-) Ale jeszcze wskoczę na inne wątki:-)
marela
Podwójna marcóweczka ;)
Ja juz pol godziny nie spie maly mnie obudzil - ale na sile go uspilam choc czuje ze zaraz otworzy oczka
co do tesciow to ja juz nie narzekam, boniu jakby tak ktos dal mojemu jakies lakarstwo czy go nawyzywal to chyab bym utłukła , a za wyrwanie zebow bez mojej zgody powybijalabym tesciowej wsyzstkie - az mi sie zagotowalo , tylko ze ja nerwus jestem wiec moze lepiej mnie nie sluchac.
zreszta jak moja mama zaczela sie wtracac , bo wg niej maly nie dojadal i plakal (teks chwile po zjedzeniu cycka i butli) to zrobilam taka awnture ze tydzien sie nie odzywala- ale odrazu powiedzilam jej ze jak tak dalej pojdzie to bedzie go na zdjeciach na Nk tylko ogladac - poskutkowalo.
co do tesciow to ja juz nie narzekam, boniu jakby tak ktos dal mojemu jakies lakarstwo czy go nawyzywal to chyab bym utłukła , a za wyrwanie zebow bez mojej zgody powybijalabym tesciowej wsyzstkie - az mi sie zagotowalo , tylko ze ja nerwus jestem wiec moze lepiej mnie nie sluchac.
zreszta jak moja mama zaczela sie wtracac , bo wg niej maly nie dojadal i plakal (teks chwile po zjedzeniu cycka i butli) to zrobilam taka awnture ze tydzien sie nie odzywala- ale odrazu powiedzilam jej ze jak tak dalej pojdzie to bedzie go na zdjeciach na Nk tylko ogladac - poskutkowalo.
Dzien Doberek!
Niby jest chlodno teraz, taka dochota,ze sie poce jak nie wiem.. Jak przyjdzie ukrop znowu to juz sama nie wiem jak sobie poradze....
Redanek szczesliwy, cale dnie spedzamy na dworku, a ja odpoczywam, kazdy az sie bije, zeby nim sie zajac!Tylko z zasypianiem na noc problem, ale moze w przyszlym tygodniu mu sie polepszy. A teraz pozyczylam spacerowke od kuzynki i Mlody wniebowziety w niej, bo o wiele wiecej widzi niz w swoim wozku.Ale mam problem, bo tam gdzie glowka to jest tylko przedluzenie budy, wiec jak Redan jak jest na plasko i sie kreci, lub na brzuszku przesuwa do przodu, to sie boje ze wypadnie....
A tv to moj tak nie oglada, tylko czasami spojrzy jak jakies kolory mu wyskocza i tyle, po 10 sek traci zainteresowanie. Nawet moge go posadzic przed tv i tak tam nie spojrzy....
Z tesciami to Wam nie zazdroszcze, ja niestety nie mam tesciow, wiec nie znam problemu. Ale za to prababcia, babcia, miliony ciotek i kazda inne zdanie i oczywiscie najlepsze zdanie na temat dzieci ma....Ale trzeba szybko przygotowac grunt i trwac przy swoim.
Pozdrawiam!Milego dnia!
Niby jest chlodno teraz, taka dochota,ze sie poce jak nie wiem.. Jak przyjdzie ukrop znowu to juz sama nie wiem jak sobie poradze....
Redanek szczesliwy, cale dnie spedzamy na dworku, a ja odpoczywam, kazdy az sie bije, zeby nim sie zajac!Tylko z zasypianiem na noc problem, ale moze w przyszlym tygodniu mu sie polepszy. A teraz pozyczylam spacerowke od kuzynki i Mlody wniebowziety w niej, bo o wiele wiecej widzi niz w swoim wozku.Ale mam problem, bo tam gdzie glowka to jest tylko przedluzenie budy, wiec jak Redan jak jest na plasko i sie kreci, lub na brzuszku przesuwa do przodu, to sie boje ze wypadnie....
A tv to moj tak nie oglada, tylko czasami spojrzy jak jakies kolory mu wyskocza i tyle, po 10 sek traci zainteresowanie. Nawet moge go posadzic przed tv i tak tam nie spojrzy....
Z tesciami to Wam nie zazdroszcze, ja niestety nie mam tesciow, wiec nie znam problemu. Ale za to prababcia, babcia, miliony ciotek i kazda inne zdanie i oczywiscie najlepsze zdanie na temat dzieci ma....Ale trzeba szybko przygotowac grunt i trwac przy swoim.
Pozdrawiam!Milego dnia!
witam noc ok ale wczorajsze usypianie to koszmar.Zaczęłam jak zwykle około 20 troszkę zabawy kąpiel wyciszenie i butla,pod koniec jedzenia prawie usną jak zwykle to ja jeszcze zawsze chwilkę czekam i się wychodzę z pokoju.Niestety zaraz się obudził i heja płacz okrutny było masowanie brzunia smarowanie dziąseł lulanie na rękach i w wózku zbrakło mi już pomysłów co robić.Po 22 dałam małemu czopek viburcol i po 5 minutach usną niewiem co to był oby nigdy więcej:-(
Teraz piję kawkę na dworze zaczyna robić się parno znowu upał będzieA dziś idziemy na szczepienie ciekawe ile waży.
Teraz piję kawkę na dworze zaczyna robić się parno znowu upał będzieA dziś idziemy na szczepienie ciekawe ile waży.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hejka.U mnie tez noc ok,malenstwo przespało caluską noc.Obudziło sie o 7,a teraz drzemkuje w łóżeczku.Dzisiaj jedziemy do pediatry ciekawe co mi powie.Ładna pogoda,ale upału niema.Nie lubie jak mi sie tesciowa wtrąca to jej odpyskuje tak jak dzisiaj.Kazała mi Bartusia w nocy przebudzac do karmienia,bo on nie przybiera.Jakos jak nie pił tego mleka nutramigenu to tez sie przespał całą noc i przybierał,cos w tym mleku mu nieodpowiada.Nie bede przebudzała mojego skarba,jak bedzie mu sie chciało pic to sam sie przebudzi.Boze jak tu w nerwice nie wpasc.Dobrego dnia!!!
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Witajcie
U nas nocka ok raz sie na jedzonko obudził i do 7.30 spał...teraz fika na moim łózku zadowolony i próbuje kukać na tv ale ciągle mu zasłaniam ))
Już prawie spakowani..jutro z ranca mykamy do Ustki, ciekawe jak mały zniesie podróz :-)
oczywiscie ma padać-super:-(
U nas nocka ok raz sie na jedzonko obudził i do 7.30 spał...teraz fika na moim łózku zadowolony i próbuje kukać na tv ale ciągle mu zasłaniam ))
Już prawie spakowani..jutro z ranca mykamy do Ustki, ciekawe jak mały zniesie podróz :-)
oczywiscie ma padać-super:-(
reklama
Y
yra245
Gość
o jezu teściowe temat rzeka, ale najbardziej współczuję wszystkim mamusiom które muszą z nimi mieszkać. tego bym nie zniosła i napewno kombinowałabym żeby się wynieść.
marcia będzie dobrze zobaqczysz, my nad morzem z małym byliśmy 5 dni w krynicy i było naprawdę super.
marcia będzie dobrze zobaqczysz, my nad morzem z małym byliśmy 5 dni w krynicy i było naprawdę super.