u mnie to samo. Mały też w nocy świrował a rano jak się obudził to po 10.00mu jedzenie wciskałam ale zasnął po chwili. no a nadaje ostatnio jak radio wolna europa upatrzył sobie ręczniczek z misiem i koniec gada do niego i nie chce oddaćWitajcie!
Mlody gada sobie w lozeczku, juz sama nie wiem do czego????hehehe O 6 pobudka i jak na razie nie chce zarcia......dziwne. A nocka taka niespokojna, Redan chyba wyczuwa moje nerwy i jest juz sam nerwowy o te podroz...
Milego Dnia!
reklama
U nas nocka super
Maly jak zasnal o 19.30 to obudzil sie o 2,potem o 5 ,a potem o 8.30 koniec spania.Od 10 do 11 znow spał,pogadal 20 min i dalej w kimono.Wczoraj mi caly dzien przespałOgolnie zalapalam juz o co mu chodzi i na prawde czesto go klade,bo widze ,ze on jednak duzo snu nadal potrzebuje.Gdy tylko mu sie ziewa,to go klade.
Marcia gdzie nad moze jedziecie? my chyba do Wladka ale dopiero we wrzesniu.
W ogole wyszukuje zydowskich dan,bo do hotelu w ktorym moj maz jest szefem kuchni przyjezdza setka zydów i trzaba ich czyms nakarmic.Wiec mu wyszkukuje jakis dan.
Maly jak zasnal o 19.30 to obudzil sie o 2,potem o 5 ,a potem o 8.30 koniec spania.Od 10 do 11 znow spał,pogadal 20 min i dalej w kimono.Wczoraj mi caly dzien przespałOgolnie zalapalam juz o co mu chodzi i na prawde czesto go klade,bo widze ,ze on jednak duzo snu nadal potrzebuje.Gdy tylko mu sie ziewa,to go klade.
Marcia gdzie nad moze jedziecie? my chyba do Wladka ale dopiero we wrzesniu.
W ogole wyszukuje zydowskich dan,bo do hotelu w ktorym moj maz jest szefem kuchni przyjezdza setka zydów i trzaba ich czyms nakarmic.Wiec mu wyszkukuje jakis dan.
ja mojemu dzisiaj z rana nasyzkowalam kapanie i taki zadowolony byl a pod koniec walnął mi wielką kupe do wanienki i musialam szybko wode wymieniac i jeszcze raz go plukac
a teraz maly spi a ja popijam kawke i zajadam lody
a mnie babcie i tesciowa zasypują morelami i niby ile ich mozna zjesc chyba zrobie pare sloiczkow dzemu z nich bo sie zmarnują, a dzisiaj po poludniu tata przywiezie mi ogorki to tez robotka mnie czeka
a teraz maly spi a ja popijam kawke i zajadam lody
a mnie babcie i tesciowa zasypują morelami i niby ile ich mozna zjesc chyba zrobie pare sloiczkow dzemu z nich bo sie zmarnują, a dzisiaj po poludniu tata przywiezie mi ogorki to tez robotka mnie czeka
Ostatnio edytowane przez moderatora:
katrinka7 mnie dziś też czekają przetwory, będę robiła weki i soczek z wiśni.
Kobitki poradźcie czy 4-miesięcznemu malcowi można podawać Nasivin Soft bądź inne kropelki ułatwiające oddychanie? Moja Pola ma taki katar, że już nie wiem co z nim robić, nie wiem może leki nie działają tak jak trzeba.
Kobitki poradźcie czy 4-miesięcznemu malcowi można podawać Nasivin Soft bądź inne kropelki ułatwiające oddychanie? Moja Pola ma taki katar, że już nie wiem co z nim robić, nie wiem może leki nie działają tak jak trzeba.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
tak mozna. po kropelce 3xdziennie badz euphorbium..
wrocilismy od pediatry. Mamy 6650 jestesmy w dalszym ciagu na 90centylu nie mam powodu do zmartwien ..no i załapałam się na szczepienie mały zniosł ok wkłucie ale nie lubi rotarixu...poza tym było tam 35 stopni-zdychalam mały był cały mokry.
Teraz po tych wrazeniach najedzony padł a ja popijam Wareczke
wrocilismy od pediatry. Mamy 6650 jestesmy w dalszym ciagu na 90centylu nie mam powodu do zmartwien ..no i załapałam się na szczepienie mały zniosł ok wkłucie ale nie lubi rotarixu...poza tym było tam 35 stopni-zdychalam mały był cały mokry.
Teraz po tych wrazeniach najedzony padł a ja popijam Wareczke
to chłopak waży sobie fajnie :-) Euphorbium to u nas bardziej zalewa nosek niż go odblokowuje. A muszę jej dać coś aby odblokować nosek bo jak śpi to strasznie sapie i co chwilkę się budzi.
też bym się napiła piwka ale czeka mnie jeszcze jazda samochodem po wisienki na przetwory
też bym się napiła piwka ale czeka mnie jeszcze jazda samochodem po wisienki na przetwory
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
czysc nosek sola bo ona wyplukuje i oczyszcza a euphorium naoliwia sluzówke i sprawia,ze nie jest sucha tak mi w szpitali powiedzieli...do tego zagotuj wrzątek w garnku i mała niech wdycha opary cos ala inhalacja ale nie za blisko bo sie poparzy...jesli jej cieknie z noska to masc majeranowa jesli nie cieknie to odpusc ją...dziewczyny pisaly kiedys o powieszeniu czosnku nad łozeczkiem no i niech mala psi wyzej ja kupilam mojemu specjalna poduszke
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Gruszką na pewno nie wyciągniesz. Ja polecam aspirator "Katarek" - podłącza się go do odkurzacza. Jak Adaś był chory, to lekarki, które do nas przychodziły bardzo chwaliły to urządzonko.
reklama