reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Effa co u Was? Jak Twoja Coreczka sie miewa? Fajnie, ze sie odezwalas :happy2:

Ionka
moj wczoraj zadzwonil do Dublina i zje... tam jedna babe. Wszystko poszlo o to, ze chcial zapytac o jedna rubryke w Formie A, no a ta od razu, ze ona sie rozlacza, zeby zadzwonil pod inny nr i takie tam :/ nie udzielila mu oczywiscie zadnej informacji, zaloze sie, ze nawet nie wiedziala o co pytal! Byla tak niemila, ze oberwalo jej sie za p.express i pare innych. Za chwile zadzwonil znowu i juz odebral konkretny koles, wszystko szybko wyjasnil, zamiast p60 za 2007 przyjma p21 z revenue. Wiec luz. Powiedzial, ze nie powinno to juz dlugo potrwac :-)
Ja dzis kupilam bilety i ogolnie luz.
Dobra, ide jeszcze przymknac oko ;-)

reklama
Dziewczyny od przedwczoraj mamy delikatny problem z kupa. Kolor ma niby zolty, ale fragmentami sa takie zielone gluty jakby. W pon kupy nie bylo, wtorek zielono-zolta jedna kupa na dzien, wczoraj znowu kupa zielono-zolta, a dzisiaj poczulam strasznie smierdzace baki.. Hmm...
U nas takie kupy to norma. 2 lekarki powiedziały, że nie ma się czym martwić. Ale nie wiem czy nie będę musiała jednak jakiejś diety stosować, bo coś mi się nie podoba buzia Adasia i ulewanie.

88. a no szybko..chcę być młodą babcią ;-) mam młodą mamę i wiem jak to fajnie mieć młodego rodzica :) poza tym nie chce czekac..dzieci beda sie jeszcze razem bawiły..:)

moj rocznik. Ja chce poczekac z dzieckiem, az bedziemy mieli mieszkanie, gdyz teraz ciezko by bylo we czworke na 9m kw :-D
poza tym nie wyobrazam sobie wychodzenia na spacer z jednym dzieckiem nie chodzacym, a drugim ledwie ledwie :-) biorac pod uwage moje 4 pietro.
Juz teraz jest mi bardzo ciezko z wozkiem..

88. a no szybko..chcę być młodą babcią ;-) mam młodą mamę i wiem jak to fajnie mieć młodego rodzica :) poza tym nie chce czekac..dzieci beda sie jeszcze razem bawiły..:)

U nas takie kupy to norma. 2 lekarki powiedziały, że nie ma się czym martwić. Ale nie wiem czy nie będę musiała jednak jakiejś diety stosować, bo coś mi się nie podoba buzia Adasia i ulewanie.

tak sie wlasnie zastanawiam czy to nie moja wina. Wczoraj zjadlam troszeczke kiszonej kapusty i kotleta z panierka smazonego (dziewczyny prawie orgazm mialam tak mi smakowalo :-D) no i efektem tego sa smierdzace baki dzisiaj.

Co do kupy to moze faktycznie od alergii, bo miakm krosteczki na glowce i pleckach.. ehhh..

Monika, a jak u was ta wysypka wygląda?

teraz sa to czerwone placki zaognione, na glowce krosteczki czerwone rowniez zaognione. Czasami tez pojawiaja sie poproste czerwone policzki i broda.
Kiedys jak nie wiedzialam o uczuleniu na krowie mleko i jadlam nabial to byly to suche czerwone place na policzkach i za uszkami no i czerwone place (takie wypukle) na nozkach i raczkach.

no tak...ja na szczescie nie musze tachac wozka zostawiam w garazu..

my takie kupy z zielonymi grudkami na cycku też robilismy i podobno OK...Monia widzocznie Twój Pawełek robi ostre kupsztale, ze tak mu wylatują :-D aczkolwiek idzie sie wsciec ciagle pranie..

mój mały ostatnio usypia przytulając się do pieluszki...fajnie to wyglada :);-) i smoka coś polubił...:sorry2:

hehe no tak to już jest...a mnie szlag trafia tez ale nie z kupa tlyko sikami...notorycznie mnie obsikuje i ciuszki co dopiero go przbiorę...ostatnio leżał chwilkę bez pieluszki niech przeiwtrzy sobie pupke i ok...fajnie pieknie schylam się po bodziaa i co...siku na moją głowę i do szafy myslałam, że padnę:-D:-D albo raz nasiusiał sobie na buzie bo nozki podniosl z pupcia do gory hehe

reklama
hehe no tak to już jest...a mnie szlag trafia tez ale nie z kupa tlyko sikami...notorycznie mnie obsikuje i ciuszki co dopiero go przbiorę...ostatnio leżał chwilkę bez pieluszki niech przeiwtrzy sobie pupke i ok...fajnie pieknie schylam się po bodziaa i co...siku na moją głowę i do szafy myslałam, że padnę:-D:-D albo raz nasiusiał sobie na buzie bo nozki podniosl z pupcia do gory hehe
moj kiedys nasikal sobie do buzi i do noska i sie zaczal ksztusic tymi sikami :-D

Do góry