reklama
mysz1978
Fanka BB :)
a u dzieci karmionych butelka zielona kupa to normalna rzecz - lekarka mowila ze costam sie utlenia i dlatego kupa jest zielona.
Moj jzu nie pamietam jakie robi bo zawsze to M go rpzewija - twardy z niego facet Ja oczywiscie tez nie wymiekam, ale poki M jest w dom uto go wykorzystuje, bo niby czemu nie???
Juz w innym watku pisalam ze przechdoze calkiem na sztuczne mleko - nie mam czasu na odciaganie bo zajmuje to godizne a ostatnio doje p o10ml, wiec same widzicie ile to zabawy... A z porzystawaianiem to tez sa problemy bo zani mzacznie leciec mleko to Adas wpada w mega wscieklosc
Moj jzu nie pamietam jakie robi bo zawsze to M go rpzewija - twardy z niego facet Ja oczywiscie tez nie wymiekam, ale poki M jest w dom uto go wykorzystuje, bo niby czemu nie???
Juz w innym watku pisalam ze przechdoze calkiem na sztuczne mleko - nie mam czasu na odciaganie bo zajmuje to godizne a ostatnio doje p o10ml, wiec same widzicie ile to zabawy... A z porzystawaianiem to tez sa problemy bo zani mzacznie leciec mleko to Adas wpada w mega wscieklosc
Młoda mamuśka:)
Fanka BB :)
Jestem w szoku.Niunia grzecznie śpi w łóżeczku i robi sobie od wczoraj dłuższe przerwy na jedzenie.Nie chce zapeszać ale może najgorsze już za nami
Kamikaa- dla każdego lepiej, jak ma kupę raz dziennie
bo sie nie mecza wtedy tak mi powiedziala pediatra
IONKA i dlatego tez dala mi czopki a polozna mowila ze jak dziecko nie moze kupki to powinno sie mu pomoc termometr i troszke oleju z oliwek .Ja zawsze patrze jak ma twardy brzusio i smierdzace baki puszcza to czekam do wieczora i jak nic nie ma to jej pomagam raz czopek raz termometr bo dziecku wtedy lzej
ja tam nie wiem jak to naprawde jest z tymi kupami itd pisze tylko to co mi polozna lub pediatra mowila a kzdy i tak co innego gada :/ jeden zeby tak inny siak moja czy piersia czy butla ma kupy zolte z takim ryzem i kiedys wiozlam specjalnie do pediatry i ona na to ze ooooooo takie maja byc
zrobilam blad i sprzedalam chuste bo jakos za duzo wszystkiego bylo i myslalam ze nosidelko lepsze ale jakos nie jestem zadowolona i chce chuste ale taka orginalna DIDYMOS one sa drogie od 100 w gore moze cos znajdziemy uzywanego no i jakies sukienki na lato bo to co mamy to bardziej na jesien rozmiarowo
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Zielone kupy powoduje rowniez zelazo w mleku. U nas nawet na puszce jest napisane, ze kupy moga byc zielone i to calkiem normalne. Czasem zrobi zielona, ale najczesciej musztardowa. Wczesniej jak mu ta alergia wyszla, to byly smuzki krwi, sluz i takie biale grudki, jakby mleczko nie przetrawione... I te kupki takie rzadkie, a teraz sa jak hmmm... plastelina.no to moja zawsze ma zielone. czasami pojawiaja się żółte fragmenty, ale generalnie zielona kupa.
no i dziś przeczytałam, że jak dodatkowo się pręży, to pewnie alergia.
moja się pręży tak raz na dobę- zawsze nad ranem, ale kupę ma dopiero w południe.
i tak się zastanawiam, co jest grane??
Alus tez sie zazwyczaj prezy nad ranem, ale kupe mamy okolo 3 razy na dobe na szczescie.
I odkad zmienilismy mleczko, to i gazy pieknie odchodza i kolek nie ma, wiec wszystko zaczyna wracac do normy. W koncu!
reklama
mysza m twoj synek z taka wagą sie urodzil-boziu ja nie wyobrzam sobie dzwigac od poczatku taki "słodki ciężar" mnie szczegolnie nadgarstki bola a co dopiero przy coraz cięższym dziecku a co do mleka to pokarm mi na poczatku tryska we wszystkie strony świata z 2 cycka zazwyczaj kapie a po paru min mała zaczyna szarpac - nie przy każdym karmieniu tak jest ale z 3 razy musze jej dac butle:-(
młoda mamusia czyli mówisz ze mimo ze krople mleka poajwiaja sie, pokarmu BRAK:-(Krzys karze kupic laktator zeby sie przekonac jak jest z tym mlekiem ale ja sie boje wyrzucic kase w bloto ze nie bedzie potrzebny!!
moja mała odkąd ja dokarmiam robi gęsciejsze kupy ale nadal musztardowe:-) i wali z 5 dziennie dzis próbujemy pieluszek dada- ciekawe jak sie sprawdza troche szytwne ale co oczekuje za ta cene
młoda mamusia czyli mówisz ze mimo ze krople mleka poajwiaja sie, pokarmu BRAK:-(Krzys karze kupic laktator zeby sie przekonac jak jest z tym mlekiem ale ja sie boje wyrzucic kase w bloto ze nie bedzie potrzebny!!
moja mała odkąd ja dokarmiam robi gęsciejsze kupy ale nadal musztardowe:-) i wali z 5 dziennie dzis próbujemy pieluszek dada- ciekawe jak sie sprawdza troche szytwne ale co oczekuje za ta cene