reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam :) u nas w domu szpital, synek dostaje antybiotyk, ma zawalone gardło, mnie coś bierze, i teraz boję się o Natalkę :( Pediatra zabroniła się zbliżać do córci, ale niestety zarazki są w całym domu. Pogoda śliczna, a my nie mamy jak wyjść na spacerek.

Natalka ostatnie dwie noce jak usnęła o godzinie 22 obudziła się o 5 rano!! Także wyspana jestem :)

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!

reklama
Witam :) u nas w domu szpital, synek dostaje antybiotyk, ma zawalone gardło, mnie coś bierze, i teraz boję się o Natalkę :( Pediatra zabroniła się zbliżać do córci, ale niestety zarazki są w całym domu. Pogoda śliczna, a my nie mamy jak wyjść na spacerek.

Natalka ostatnie dwie noce jak usnęła o godzinie 22 obudziła się o 5 rano!! Także wyspana jestem :)

Pozdrawiam i miłego dnia życzę!
ccaroline, spróbuj kupić sobie takie maseczki na twarz, żeby zarazki się nie przenosiły.

dziewczyny a czy wyciskacie waszym dzieciaczom mleko z sutków?(dzieci na piersi)ja bylam w szoku jak lekaraka wycisnela przy mnie malemu mleko,otatnio tez mu dosc sporo wycisnelam,lekarka powiedziala,ze jezeli tego mleka zgromadzi sie tam duzo to malenstwo moze to bolec,konsekwencją czego jest marudzenie i płacz.Dziecko czuje to co my podczas nawalu mleka.

Ostatnia edycja:
Hej kochane!!!
Witam się po dłuższej nieobecności. No ale niestety na wiele rzeczy nie starcza mi teraz czasu.
Próbowałam Was trochę nadrobić.
Jeśli chodzi o spacer po szczepieniu to pierwsze słyszę że ni można, my wczoraj byliśmy na szczepieniu a później na spacerku, zaraz też się wybieramy bo piękna pogoda. Mój synek wczoraj dzielnie zniósł szczepienie nawet tak bardzo nie płakał, chyba ja bardziej panikowałam.No ale najważniejsze że jest już po. Pediatra powiedziała że z Jasikiem wszystko dobrze jest zdrowy no i rośnie jak na drożdżach waży już 6600g i mierzy 66cm.
Dobra kochane spadam na spacerek no a popołudniu mam trochę czasu dla siebie, wybieram się do fryzjera bo trzeba się trochę ogarnąć:-). Buziaki

Candy te sutki go bolą,bo tam sie tego mleka za duzo gormadzi,i dziecko czuje nawal w sutkach i go to boli,dlatego kazala wyciskac to mleczko

reklama
dziewczyny a czy wyciskacie waszym dzieciaczom mleko z sutków?(dzieci na piersi)ja bylam w szoku jak lekaraka wycisla przy mnie malemu mleko,otatnio tez mu dosc sporo wycislam,lekarka powiedziala,ze jezeli tego mleka zgromadzi sie tam duzo to malenstwo moze to bolec,konsekwencją czego jest marudzenie i płacz.Dziecko czuje to co my podczas nawalu mleka.

dobrze wiedziec :D

Do góry