reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

moniska a czemu sie tak ograniczasz malemu cos dolegalo...ja od poczatku jem wszystko i zadnych rewelacji nie zauwazylam..na prawdw w wiekszosci wypadków nie ma co sie ograniczac twoj juz ma prawie 2 miesiace wiec luuuzik

reklama
madzia89 tym roztworem gencjanowym to ja przemywałam Zuzi kikut pępowinowy a ty używałaś go na buźce maleństwa? to nie zaszkodziło dziecku? I na prawdę poprawiła się cera? Przecież ten roztwór pozostawia straszne zabarwienie i nie chce tak łatwo zejść ze skóry...:no:

A tak w ogóle to ile wasze dzieciaczki czuwają w ciągu dnia, bo moja mała potrafi nie spać nawet 5h po czym drzemkę robi sobie na góra 2h no ale za to w nocy po karmieniach od razu zasypia

moniska a czemu sie tak ograniczasz malemu cos dolegalo...ja od poczatku jem wszystko i zadnych rewelacji nie zauwazylam..na prawdw w wiekszosci wypadków nie ma co sie ograniczac twoj juz ma prawie 2 miesiace wiec luuuzik

no na poczatku mielismy spore problemy z brzuszkiem i bakami, mimo ze trzymalam diete tak jak i teraz.. a nawet bardziej.
powoli wprowadzalam produkty typu ziola, pomidor i inne warzywa. ale jak maly dostal krostek i dlugo sie utrzymywaly to zglupialam.
no i potem okazalo sie ze to skaza. dostalam diete bezmleczna i bezrybna.
ale jestem w szoku, ze po wczorajszym serze zoltym nic nie jest. buzia gladziutka.
wiec podejrzewam tunczyka..

zobaczymy co bedzie dzisiaj jak zjem majonez, papryke, jogurt i kapuste pekinska.

no zobaczymy :-)

dzisiaj przyrzadzam uczte. robie sobie domowego kebaba.
wczoraj jadlam ser i nic malemu nie bylo, to dzisiaj zjem jogurt i majonez.
no i pekinska.

strasznie mnie meczy to iz nie moge jesc tego co chce.
ale z drugiej strony dobrze, bo mam nadzieje ze chudne.

A Twojemu synkowi zeszło juz uczulenie? bo u mojego nadal jest wysypka:eek:

zeszlo, zeszlo.
dieta bezmleczna, bezjajkowa i bezrybna. teraz powoli wprowadzam produkty.

ja od 3 dni nie jem nabiału, ryb, jajek,ale efektów brak :/ smaruje też sudocremem ...na razie ma ta wysypke od piatku i jest tak wedrujaca co rusz pojawia sie w nowych miejscach, wiec to chyba nie jest nietolerancja białka;/

reklama
Do góry