reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Niemeczka - trzymaj sie :-)
Postawa pielegniarki masakryczna :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Gdybys mogla chodzic to w szpitalu bys nie lezala... To naprawde nadaje sie na jakas skarge :no:

Detektora tetna kupowac nie zamierzam. Jak chodzilam do skzoly rodzenia to polozna przed kazdymi zajeciami badala tetno Maluszkow. Teraz juz chodzic nie bede, n oale jakos wytrzymywac bede od wizyty do wizyty... No a jak jzu zacznie sie regulanie ruszac to w ogole bede spokojna :-)

a co dzisiaj u Lady Karen???? Nie odzywala sie cos...:sorry2:

reklama
A ja piszę do was prosto ze szpitala, dziewczynki. :-(
O 3 rano pojechałam bo miałam dziwne plamienie w nocy. Zostawili mnie i CIĄGLE CZEKAM NA MOJEGO LEKARZA PROWADZĄCEGO! :angry: Jak do 12 mnie nie odwiedzi to poproszę o jakiegoś innego bo czekam od rana. Naszczęście moja matka nie spanikowała i przyjechała wcześniej do pracy :tak: Pracuje w szpitalu jako pielęgniarka, bogu dzięki :-D
I muszę kończyć bo piszę z tego szpitalnego rzęcha i pielęgniarka na mnie krzywo patrzy że tak długo (normalnie całe 20 minut! bo musiałam czekać aż ten szanowny grat się włączy i załaduje mi BB)
Cierpliwie czekam na mężulka co mi laptopa przywiezie. Bo chyba tutaj na dłużej zawitam niestety. ;/

Jednka zostaję w szpitalu. Wykryto u mnie krwiaczka ma 27 x 21 mm :szok:
Muszę być tu do 3 tygodni, niestety. :-( A to plamienie wzieło się z tego że powinnam mieć juz niedługo @. Mam już laptopa, tylko mąż pojechał mi spokować rzeczy z teściową.
Na sali leżę z fajną dziewczyną jest w 5 miesiącu ciąży. Będzie miała... trojaczki. A brzuchol ma taki fajny... Normalnie widac u niej jak te bobasy się poruszają! Takie wypukłe miejsca się robią. :-D Bardzo miła. Taka "towarzyszka niedoli" ;-)
Przeglądam sobie Allegro i oglądam wózki... Tylko ceny troszkę z nóg zwalają. :sorry2:
Kochana trzymaj się tam dzielnie i odzywaj się do nas:tak:
Dobrze, że masz dobre towarzystwo to jakos milej spędzisz ten czas:tak:

Tabasia u mnie oki:tak: Jak myję zęby to trochę mnie mdli

Uciekam pograc z M w super farmera kupilismy ostatnio i nie możemy się oderwac od tej gry;-):-)

Pozdrawiam Kochane i przesyłam
dla wszystkich kobitek:tak:

widze agniesiak ze wyczailas i szalejesz z emotkami :-) hehe ;-)

no a ja zaraz spadam do mezusia do pracy i chyba skusze sie na frytki w mcdonaldzie:-p specjalnie ochoty nie mam ale jak bede miala w rekach to pewnie migiem wciagne ;-) kurcze chyba przydaloby sie juz cos przytyc bo ja jeszcze ani grama nie przytylam tylko dalej 1 kg na minusie od okresu pzed dzidziorkiem... nie to ze sie upominam o wieksza wage ale nie chce zeby dzidziusiowi czegos zabraklo;-)

Hmmm, od jakiś 6 tygodni, nic innego nie robię tylko leżę i leżę i leżę....ale czytałam w ncie o śluzie , że towarzyszy on w ciąży...więc troche się uspokoiłam ale i tak zadzwonię jutro do ginka...
właśnie wtranżoliłam pyszne lody-wanilia z madagaskaru-polecam!!!!

Hej kochane! :*

Na początku przesyłam uściski gorące :*:*:*

Kochane, wracajcie szybko do zdrowia :)

Ajj, ja dziś jakaś dziwna jestem.. Spać mi się ciągle chce.. I jeść ;D

Mały się wierci cały czas i mnie łaskocze hehe :) Jak położe rękę na brzuchu to jeszcze nie czuje ruchów, ale maluszek często się 'rzuca' i czuć w środku :] Kurcze, super uczucie :)
Jutro idę po południu do gina :) na usg genetyczne. Oby było wszystko ok..

Za oknem ptaszek chrupie słonecznik :) Świetnie to wygląda :)

Byłam wczoraj na koncercie Iry i Oddziału Zamkniętego :) Ten mój maluszek to już w takim wieku po koncertach chadza ;)

Witam :)
ja tez dzisiaj caly dzien przespany wlasnie co sie obudzilam a spac mi sie chce dalej :)
Agniesiak85 jak sie robi te smileys ? ja niby to zainstalowalam ale nie moge tego nigdzie znalesc:(a po angielsku nie umiem :(

brzusio mnie pobolewa jak dlugo siedze lub chodze i kregloslop zaczyna tez ,jak w nocy leze i jest spokojnie tez tam w brzuszku sie cos dzieje :)

A ja dzisiaj wymiotowałam... ale tak obficie, że aż się źdzwiłam całe śniadanie i obiad z siebie "wywaliłam" :baffled:
Bobasek dzisiaj znowu się poruszył, jak szłam do WC i przechodziłam obok porodówki :-D Hahaha, chyba chce już na świat przyjść :-D I sobie pomyślałam "Bron cię Panie Boże jak mi się w 20 tygodniu urodzisz, masz przyjsć na świat o terminie" i zaśmiałam się sama do siebie... ;-)

Hejka, wrócilam z wakacji;-)
Nawet nie próbuję nadrobić zaległości w czytaniu, ale mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze!!

Witam nowe marcóweczki!!

U nas wakacje się udały, było cudownie!! Ale wczorajsza droga do domu koszmarna....20 godzin wracaliśmy....ciągle korki! Aż mnie brzuchol zaczał bolec.

Z wakacji przywiozłam 1kg więcej i porządnie wystający brzuszek:-D

Jestem w szoku, ze już czujecie ruchy maleństwa.....ja w pierwszej ciązy poczulam w 20 tygodniu....w ksiązkach piszą ze ruchy dziecka wyczuwalne są dopiero kolo 18 tygodnia...w drugiej ciązy już kolo 16 tyg...ale w 12-13??

reklama
cześć kobity:-)

fajnie, że czujecie już maluszki, ja nie wiem czy mój fasol się przez tłuszczyk przebije, żebym poczuła:-D

wczoraj bawiliśmy się na weselu mojej przyjaciółki- pyszne jedzonko było
w nagrodę dzisiaj cały dzień mnie muli:-p

no i u mnie koniec laby, jutro rada pedagogiczna i wracam do pracy, a w srode usg genetyczne - ide z moim M, niech zobaczy dzidziola - mam tylko nadzieje, że wszystko ok

pozdrawiam was mocno

Do góry