reklama
scotland18
Fanka BB :)
candy6 Chyba mama powinna teraz tobie pomagać a nie ty jej....... A jak zareagowała na wnuka? Ja napoczatku nie za bardzo cieszyłam się ze zaraz po porodzie przyjedzie do nas przyszła teściowa na 2 tygodnie, ale z tego co czytam i co mówią przyjaciółki to taka pomoc będzie bardzo przydatna wiec pomału zmieniam nastawienie.
candy6 Chyba mama powinna teraz tobie pomagać a nie ty jej....... A jak zareagowała na wnuka? Ja napoczatku nie za bardzo cieszyłam się ze zaraz po porodzie przyjedzie do nas przyszła teściowa na 2 tygodnie, ale z tego co czytam i co mówią przyjaciółki to taka pomoc będzie bardzo przydatna wiec pomału zmieniam nastawienie.
niby sie cieszy ale i narzeka jak zwykle,kłótnie z nią :// maruda z niej okropna a martwi mnie najbardziej to że w nocy mały płacze niemal bez przerwy :/// i nocą je za dużo mi się wydaje bo co 5 min do cyca ale i tak ryk jest a wdzień śpi duzo i grzeczny :/
SylusiaSW
Kochająca:)
Moja tez miała żółte białka przy żółtaczce ale już prawie zeszło!
Ja dostałam vita D od 3 doby i vita K od 8 doby Ale vita K drogie jak chol...35 zł!
Ja dostałam vita D od 3 doby i vita K od 8 doby Ale vita K drogie jak chol...35 zł!
Czesc dziewczyny
Faktycznie cos sie Ccaroline nie odzywa moze juz na IP jest.
mag007 cos mi mowi ze Ty bedziesz nastepna....
Dziewczyny majace juz dzieci, nie martwcie sie ze jest ciezko, czy ze sie nie wysypiacie, bo tak jest tylko na poczatku, po jakims czasie wpadniecie w rytm dnia, bedziecie lepiej znaly swoje pociechy i ich nawyki i wtedy lepiej sie dostosujecie do nich jak i do nowej sytuacji zyciowej.
Faktycznie cos sie Ccaroline nie odzywa moze juz na IP jest.
mag007 cos mi mowi ze Ty bedziesz nastepna....
Dziewczyny majace juz dzieci, nie martwcie sie ze jest ciezko, czy ze sie nie wysypiacie, bo tak jest tylko na poczatku, po jakims czasie wpadniecie w rytm dnia, bedziecie lepiej znaly swoje pociechy i ich nawyki i wtedy lepiej sie dostosujecie do nich jak i do nowej sytuacji zyciowej.
SylusiaSW
Kochająca:)
Wama zgadzam się z toba całkowicie!!! Potem jest lżej!
niby sie cieszy ale i narzeka jak zwykle,kłótnie z nią :// maruda z niej okropna a martwi mnie najbardziej to że w nocy mały płacze niemal bez przerwy :/// i nocą je za dużo mi się wydaje bo co 5 min do cyca ale i tak ryk jest a wdzień śpi duzo i grzeczny :/
Candy a czy synek uzywa smoka?? bo duzo dzieci potrzebuje piers nie tylko do jedzenia ale i takze zeby soe uspokoic, cycek dziala jak smocznek.
Wama zgadzam się z toba całkowicie!!! Potem jest lżej!
Sylusia napisz jak starsz coreczka zareagowala na mlodsza? jak je sobie przedstawilas? czy starsza przyszla do Ciebie do szpitala poznac siostre, czy dopiero w domku??? chce zeby moj synek dobrze przyjal siostre i nie byl o nia zazdrosny, a w tej chwili jest oczkiem w glowie, i nie chce zeby zle przezyl fakt ze juz nie jest jeden.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Wama - Filipek bardzo dobrze zareagował na siostrzyczke. Kupiłą mu ZygZaka z Aut - jego ulubionego, i dała jak wróciła ze szpitala. On dał jej tulipanka. Ciągle chodzi i pyta gdzie jest Wiktoria. Głaska ja po główce. Pyta czy moze pocałować w nóżke. Ale nie zwracam mu uwagi jak hałasuje. Nie mówię że obudzi małą. Inaczej mógł by sie do niej zrazić. Pomagał przy pierwszej kąpieli - podał wacik tatusiowi.
reklama