moniSkaBe
Fanka BB :)
haaa... czyli jednak mamy jeden prezencik na dzieko kobiet :-)
gratuluje serdecznie ! :-)
gratuluje serdecznie ! :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Sebus ok !!!
Wogole jak go zobaczylam to si rozryczałam jak glupia hehe tyle go nie widzialam. Tak potwornie tesknilam.
A zareagowal nawet dobrze. Patrzal na niego. ja mu mówie ze to jego braciszek ze był u mamusi w brzuszku to pokazywalna małego paluszkiem. Potem poszlismy do driguego pokoju i z K podgladalismy jak mu dawał czesc przez szczebelki w lozeczku. Potem jeszcze buzi mu dawał wiec narazie ok. Tylko ze Krystian nie placze wogole. Je co 3 godziny a tak to ciagle spi wiec jakby go wogole nie bylo. I narazie Sebusiowi to wszystko jedno bo jest wsumie tak jak bylo. Ale zobaczymy pozniej jak maly tez zacznie sie domagac mamy)
Ooo czarnuszka :-) Kurcze zazdroszcze ci takiego grzecznego dziecka. Moja małpa dzisiaj w nocy co 1-2 godziny sie budziła a od 8 spac nie chciała. zasneła o 12 o własnie drze mordkę
lece!
Czarnuszka super opowieśćJa też już chcę!!!!! Powiedz jak synek zareagował na braciszka młodszego??
Ccaroline, Natalka zabarykadowała się w łonie i ani rusz ... w sumie to przy takiej pogodzie to się dziecku nie dziwie - mądre dziewcze :-)
Czarnuszka Twój suwaczek odchudzający mnie rozbraja heheh - widziałam Twoje zdjęcie ze starszym dzieciątkiem ... naprawdę śliczna dziewczyna z Ciebie :-)
Jak tylko będzie gotowe, część jedzie do Ciebie;-)
Dronka.. hmm.. nie wiem czy czytalas moja opowiesc z porodowki. Generalnie i w skrocie.qrcze dziewczyny zauważyłyście że 2 dzieci rodzi się lżej i szybciej? haha zachęta na kolejnego brzdąca
czarnuszka super suwaczek:-)
monisKa a jak wspominasz szpital??Warunki i opiekę?? Bo chyba za nic nie płaciłaś i nie byłaś ich pacjentka a poród wspominasz dobrze to chyba nie jest tak źle
Heheheno chyba jej dobrze, mam dzisiaj jakieś skurcze, ale wszystko to jest nieregularne
![]()