reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Moj maly tez ciagle pryka i tez strasznie sie przy tym meczy.A dzis to juz przebil wszystko,prawie caly dzien marudzil i dopiero o 6 po poludniu zasnal.Caly czas chcial byc przy piersi,stekal i wyginal sie myslalam juz ze to brzuszek ale gdy przystawialam go do piersi to spokojnie ssal,wiec raczej nie brzuszek,kolka tez nie bo on nie plakal tylko stekal a moj synek i corcia przy kolce wrzeszczaly.Mam nadzieje ze za to dzis w nocy przespi cala,bo jutro do szkoly ide i mam dwa testy potem znow idziemy do lekarzy na kontrole i caly dzien bede w biegu.

reklama
Siema :-D

nocka spoko...ból podbrzusza, kilka razy siusiu...
sex nic nie przyspieszył... za to spodobało się mojemu J i już mam dziś zapowiedzianą powtórke z rozrywki :-D:-D:-D

Mój J też wczoraj świętował :dry: - ale szybko go uśpiłam bo miał jeszcze smaki na piwsko...
z facetami to jest tak że nawet brak powodów do swiętowania - jest powodem do swietowania!
Dzień kobiet, narodziny dziecka - oni sie bawia a my co? w końcu to nasze święta!!! :dry:

Dziendoberek!

Wczoraj popoludniu nadrobilam to co naskrobalyscie przez weekend, ale nie mialam weny zeby cos napisac, jakis dołek mnie dopadł...

Niezle sie posypało dziedziaczków przez weekend, super :):) od razu widac po forum, za wiele do nadrobienia nie miałam:)

Ja mialam gosci przez cały weekend, a wczoraj bieganina po roznych instytucjach, takze dopiero dzis mam luzniejszy dzien.

Chcialam sie wczoraj spakowac, ale niestety torba byla z leksza brudna wiec musialam ja wyprac, ale dzis juz na bank sie spakuje, bo jak widze jak sie laaski rozpakowywuja to mnie strach ogarnia :)

Moniskabe jak czytam ile sypiasz nocami to jestem w szoku, 15m min...masakra...boje sie jak to bedzue u nas :)

Jutro idse do gina, bedziem mnie badal na fotelu, ciekawa jestem czy u mnie cos sie juz ruszyło...z jednej strony chce juz, ale nie mam jeszcze nic posprzatane, wiec niech tam siedzi niunia jeszcze z 2 tyg :)))
Ide nadrobic reszte watków
miłego dzionka :*

witajcie
ja jeszcze 2 w 1 ale cos czuje ze juz niedlugo, calą noc nie spalam ciagle meczyly mnie skurcze i nadal mecza tak od 1 do 3 byly nawet regularne co 5-6 minut ale potem od 3do3.30 zrobily sie co 8-10 potem wstalam troche pochodzic bo wtedy mnie boli ale nie za bardzo wtedy umiem liczyc te skurcze ale jak po 5 sie znowu polozylam to znowu skurczyki czuje tak roznie w przedziale od 5 do 10 min tyle ze coraz mocniej zaczynają bolec no i moja wydzielina caly czas podbarwiona krwią
czekam teraz na mezusia bo na 6 musial pojechac do pracy i obiecal po 8 przyjechac i miedzy 9 a 10 mamy isc do szpitala tak sie umowilismy z moim lekarzem
milego dnia

witajcie
ja jeszcze 2 w 1 ale cos czuje ze juz niedlugo, calą noc nie spalam ciagle meczyly mnie skurcze i nadal mecza tak od 1 do 3 byly nawet regularne co 5-6 minut ale potem od 3do3.30 zrobily sie co 8-10 potem wstalam troche pochodzic bo wtedy mnie boli ale nie za bardzo wtedy umiem liczyc te skurcze ale jak po 5 sie znowu polozylam to znowu skurczyki czuje tak roznie w przedziale od 5 do 10 min tyle ze coraz mocniej zaczynają bolec no i moja wydzielina caly czas podbarwiona krwią
czekam teraz na mezusia bo na 6 musial pojechac do pracy i obiecal po 8 przyjechac i miedzy 9 a 10 mamy isc do szpitala tak sie umowilismy z moim lekarzem
milego dnia

katarinka wcale się nie zdziwię jak już Cię zostawią w szpitalu :sorry2:

Ja w piątek jadę do szpitala z moim J...bo będę już po terminie - może zrobią mi KTG bo nigdy nie miałam... mojego gina nie ma, inni tylko prywatnie przyjmują więc uderzam do szpitala...a jeśli mnie nie przyjmą to wtedy pójdę prywatnie... no i to zwolnienie mam nadzieję że mi przedłużą :shocked2:

Witajcie o poranku:-)
U mnie 1 dzien po terminie, ale jak juz wiemy to nic nie znaczy. Wczoraj wieczorem to byłam pewna, że coś sie zacznie, ale u mnie to tak jest wieczorami, a potem śpię jak dziecko. Zaraz jadę do szpitala zobaczyć się z położną, pewnie znowu powie, że rozwarcie nijakie, a szyjka długa:no:
Zobaczymy. Postaram się Wam coś później napisać, albo i nie:confused:
Pozdrawiam i życzę Wam miłego dnia;-)

Ostatnia edycja:
Witam wtorkowo..:)
Czy u Was też tak pięknie słonko świeci?:)

Na porodówce cisza, chwilowy zastoj..coś tym dzieciaczkom w brzuszkach najlepiej

Nocka nzowu super przespana, katar poszedł w siną dal więc humoras dopisuje

Zaraz jakies sniadanko wszamam, kakao i jadę robić się na bóstwo trza jakoś wygladać :p

nie kazdy moze miec ZZO - ja przy poprzednim porodzie nawet jakbym chciala (ale nie chcialam) to lekarz mowi lze ze wzgledu na wymiary miednicy to sie nie kwalifikuje - nei dopyttywalam czemu bo mnei to nie interesowalo specjalnie, wiec nie wiem co to ma ze soba wspolnego
hmm.. a to pierwsza CC mialas?
Moniskabe jak czytam ile sypiasz nocami to jestem w szoku, 15m min...masakra...boje sie jak to bedzue u nas :)
nie no, dzisiaj spalam moze ze 2-3 godziny. Nie pamietam.
Niunio teraz usnal, mimo ze mam duzo energii to chyba sie zdrzemne, bo wieczorami zaliczam spadki nastroju i mocy..
Katrinka no to moze to juz dzisiaj..? trzymam kciuki kochana :)
ja stawiam , ze na pewno dzisiaj :-) trzymam kciuki bardzo mocno :-)
Witam wtorkowo..:)
Czy u Was też tak pięknie słonko świeci?:)
szkoda tylko , ze tak zimno.
Jak tak dalej pojdzie to z Pawełkiem na spacer pojde w kwietniu :-D

Dzisiaj konczymy tydzien :-):-):-)

reklama
Niemożliwe! Nikkt nie urodził 8 marca??? Ja nie chciałąm:) Mnie znów zaczęły męczyć skurcze, ale wczoraj wieczorem też więc to pewnie przygotowawcze
katarinka trzymam kciuki
Faktycznie blueberry coś ostatnio się nie odzywała

Do góry