reklama
peperka
Fanka BB :)
od odejscia wod jeszcze spokojnie 3 godziny masz na dojazd do szpitala, wiec sie nie stresuj no chyba ze zielone, albo jeszcze jakis inne, wtedy to biegiem.
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Igi ma troche inna sytuacje, bo miala miec cc z powodu nisko umiejscowionego lozyska...od odejscia wod jeszcze spokojnie 3 godziny masz na dojazd do szpitala, wiec sie nie stresuj no chyba ze zielone, albo jeszcze jakis inne, wtedy to biegiem.
peperka
aa i mam pytanie - ktoras z was probuje przyspieszyc porod tymi "naturalnymi" metodami? bo ja bym chetnie za tydzien juz urodzila
moniSkaBe
aa i mam pytanie - ktoras z was probuje przyspieszyc porod tymi "naturalnymi" metodami? bo ja bym chetnie za tydzien juz urodzila
a jakie to "naturalne" metody?
znaczy seks?
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja masowałam brodawki, ale po paru minutach mi sie znudziło ;D
ionka
Wizyta położnej raczej nie jest obowiązkowa. Zdarzają sie natomiast niezapowiedziane naloty pielęgniarki środowiskowej (ja akurat nie miałam, ale dużo moich koleżanek tak) i ona faktycznie sprawdza warunki socjalne
no właśnie ja tak wczoraj miałam, niezapowiedziana wizyta... ja w piżamie jeszcze, włosy tłuste, w kuchni góra naczyń do mycia, w salonie sterta prasowania, w sypialni bety rozgrzebane...
a ona poszła do łazienki, do kuchni i w salonie gadałyśmy... ja ja ciągle przepraszałam za bałagan... ona do mnie, że bałaganu nie widzi... no ale pewnie sobie pomyslała odpowiednio...
z drugiej strony mam to gdzieś ;-)
Boję się, że u mnie będzie podobnie;-)no właśnie ja tak wczoraj miałam, niezapowiedziana wizyta... ja w piżamie jeszcze, włosy tłuste, w kuchni góra naczyń do mycia, w salonie sterta prasowania, w sypialni bety rozgrzebane...
a ona poszła do łazienki, do kuchni i w salonie gadałyśmy... ja ja ciągle przepraszałam za bałagan... ona do mnie, że bałaganu nie widzi... no ale pewnie sobie pomyslała odpowiednio...
z drugiej strony mam to gdzieś ;-)
reklama
iza Mi tez po chwili masowanie sutek sie znudzilo!!!
Ale moze ta herbatka, siostra ma mi przywiezc w poniedzialek, bo przyjezdza do mnie na pare dni.
W koncu nie tylko sama i sama w tym domu, bo juz nie raz do glowy dostaje!
Ale moze ta herbatka, siostra ma mi przywiezc w poniedzialek, bo przyjezdza do mnie na pare dni.
W koncu nie tylko sama i sama w tym domu, bo juz nie raz do glowy dostaje!