reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

;-) dziekuje:) no nie wiem po co..tak jakos ładniej:-D jestem fanka perfum , dobrych podkładów i rózy do policzkó..no i pomadek w stonowanym kolorze:) a na reszcie to sie w ogóle nie znam :-) paznokci nigdy nie malowalam:-)
No to poleć jakiś dobry podkład bo zawsze kupuję inny. Nie mam swojego ulubionego. Czasem rzucam sie na jakiś mega drogi a i tak żadna rewelacja. A w cienie do powiek pudry sypkie i róże zaopatruję sie w Inglocie.

reklama
O ja to muszę się wybrać do jakiejś drogerii :-p nie kupiłam sobie żadnego kosmetyku od chyba 3-4 miesięcy :-p Tylko wszystko dla dzidziusia kupowałam :-) A byliśmy wczoraj z M na zakupach w rossmanie i kupiliśmy małej 1szą herbatkę z kopru włoskiego z Hipp'a, małej tak smakuje, że ciągle by piła ją ;-)

jak ja Julkowi kupilam to sama ja piłam bo mi schłodzona smakowała;-)

Zaraz wezmę się za czytanie was,dopiero mam chwilkę czasu.Już po wizycie.Lekarz był wyjątkowo miły dzisiaj.Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę,w tym czasie mam zrobić morfologie i mocz.Szyjka powoli się skraca i rozwiera.Z tym,że chyba czeka mnie cesarka....:eek:Na usg okazało się,że Kluseczka nadal odwrócona dupeczką na świat a według usg już jestem w 37tc...Pytałam co teraz?Lekarz wszystko mi wytłumaczy na następnej wizycie...ale jakby coś się działo mam lecieć do szpitala:-(

Dziele sie z wami tym co musze bo niez wlasnej woli ,pisze wam o tym co ze mna gin wyprawia i mam prawo byc zla ,kazda jedna by byla bo od tygodnia tez nic innego nie slysze jak kompletne bzdury i dopiero teraz otwieram oczy i zaczynam to widziec .Czy ja sobie wymyslilam ze juz chce rodzic bo taka mam zachcianke i prosilam sie ojakies sztuczne wywolanie ? Czytacie dziewczyny tak naprawde to co pisze ? bo mam wrazenie ze chyba nie bardzo :(A ze akurat ten dzien dzisiejszy jest taki nie inny i na marudzenie mnie wzielo to nie znaczy ze nie moge i ze zaraz mnie jechac trzeba :( a KROLICZATKO chyba lubi bo to juz nie pierwszy raz :( tez czesto czytam rzeczy malo mnie interesujace lub mulace ale nikogo nie krytykuje i niech kazdy se pisze co chce czy jak ?

Kamika spokojnie nie ma co się nakręcać.To,że lekarka mowi ,ze zaraz urodzisz przeciez nie znaczy ,ze tak bedzie.Przeciez ona nie siedzi w Twoim organizimie.Ja bym to raczej przyjęła na luzie ...Skoro mowi ze potrzebne tylko skurcze to poczekaj na te skurcze i juz.Wiadomo,ze Ci ciezko ale nikt nie mówil ,ze bedzie latwo_Odpoczywaj jak najwiecej,relaksuj sie,by byc na maksa przygotowana do porodu.Nie potrzebnie latasz po miescie, myjesz okna skoro Ci tak cięzko.Lez w domu i regeneruj sily bo na porodu bedzie Ci ich duzo potrzeba.

króliczątko ja nigdy nie mialam problemow znerwamii nie musialam zazywac relanium czy innych ,wiec zastanow sie co ty piszesz i pomusz sama sobie .Ja pisze co mysle inie owijam i nie krytykuje a ciebie ciagle coszlosci dzisiaj moje nazekania a jutro znowu kogos innego .Nie czytaj i prowokuj "lewym wpusc prawym wypusc " to super metodai wtedy nikomu niebedziesz zaszkadzac :)

ale o co ci chodzi teraz? ze nieuwaznie czytamy twoje posty? no ja przeczytalam zdaje mi sie ze zrozumieniem i napisalam co na ten temat sadze. wez wyluzuj kamikaa naprawde..przez te twoje nerwy naprawde widzisz i na forum zaczniesz sie kłócic..wyluzuj..i juz. raz piszesz ze ufasz lekarzowi , raz ze jest imbecylem..raz tak raz siak..staramy sie pomoc jak mozemy.
A ja przeczytałam swój post w odpowiedzi do Kamikii i nie widzę nic co mogłoby ją obrazić. Chciałam tylko żeby się dziewczyna otrząsnęła. Bo czasem takie głaskanie po główce nie pomaga. Nie w moim inetresie ani mojej naturze zeby tu kogoś obrażać.

No to poleć jakiś dobry podkład bo zawsze kupuję inny. Nie mam swojego ulubionego. Czasem rzucam sie na jakiś mega drogi a i tak żadna rewelacja. A w cienie do powiek pudry sypkie i róże zaopatruję sie w Inglocie.

moj ostatni to lancome photogenic lumessence..super rozświetlający, na maksa leciutki w ogóle go nie czuc a kryje bardzo ładnie:) tak świeżo sie w nim wygląda:tak:

króliczątko ja nigdy nie mialam problemow znerwamii nie musialam zazywac relanium czy innych ,wiec zastanow sie co ty piszesz i pomusz sama sobie .Ja pisze co mysle inie owijam i nie krytykuje a ciebie ciagle coszlosci dzisiaj moje nazekania a jutro znowu kogos innego .Nie czytaj i prowokuj "lewym wpusc prawym wypusc " to super metodai wtedy nikomu niebedziesz zaszkadzac :)
Zejdź juz ze mnie dziewczyno.:sorry:

reklama
Do góry